Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Szemét szegedi louis átbaszott. Rendeltem nála ajándékba bnőmnek kabátot, M-eset, 1 hét múlva meg megjön, akarom mondani megjönne, de késett 4 napot, nem baj, viszont nem tudott rendelni M-eset, csak L-eset, vagy más színben hozatott még M-eset.
Elhoztam az S-eset, hátha. Mutter felpróbálta, és egyből látszott, hogy a cicinél nem fog elférni
Visszacserélem majd, de most hogy néz ki holnap, hogy megyek ebédre, ajándékosztás és mondom hogy ja, majd vissza kell cserélnünk és nézni egy másikat.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest