Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Annyira azért nem vagyok addict. : ) Naponta egy-két, ritka esetben három részt lesek meg, szóval sajnos mégis inkább az lehet, hogy elfogyott az ötlet. Amúgy nagyon sok résznél vagyok ugy, hogy csapnivalo az egész ( igen, sajnos van ilyen is ), és csak egy-egy szereplő miatt teszem oda magam. Ilyen volt az a rész, amikor valami filmforgatásról poenkodtak. Ami előszőr az Antarktiszon játszódott volna aztan Afrikában ment. Na ez egy kiválo példa arra amit elöbb irtam. Ha Cleese nem lett volna ott szerintem rögtön nyomtam volna az Esc-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Tőzsde és gazdaság
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest