Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Annyira azért nem vagyok addict. : ) Naponta egy-két, ritka esetben három részt lesek meg, szóval sajnos mégis inkább az lehet, hogy elfogyott az ötlet. Amúgy nagyon sok résznél vagyok ugy, hogy csapnivalo az egész ( igen, sajnos van ilyen is ), és csak egy-egy szereplő miatt teszem oda magam. Ilyen volt az a rész, amikor valami filmforgatásról poenkodtak. Ami előszőr az Antarktiszon játszódott volna aztan Afrikában ment. Na ez egy kiválo példa arra amit elöbb irtam. Ha Cleese nem lett volna ott szerintem rögtön nyomtam volna az Esc-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest