Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
''Milyen giccses...'' : ))
- Vagy húgom...
- Vagy húgom. Ő... hol tartottam?
- Azt hiszem, befejezted. <--- Na itt amilyen zavartan néz a Redzs ki a fejéből, az készen van. : D
Mindegy hányszor nézem meg, mindig találok valami újat benne, a poénokat pedig sosem tudom megunni. : ))))
Az viszont durva, hogy eddig 3x álltam neki a repülő cirkusznak, de eddig mindig elakadtam valami miatt a 38. résznél. Egyszerűen mindig közbejön valami, és nem fejezem be. : ) -
Agostino
addikt
Üdv.
Egy pöppet felhozom a topicot, nagyon szuper polókat találtam, ami a rajongók tetszését egészen biztos, hogy elnyeri. Egyetlen gond az, hogy angol a bolt, szóval borsos nagyon a rendelés, de lehet, hogy lesz valaki akit érdekel, esetleg többen akár össze is állhatnánk. : ))
Itt van az oldal : http://www.djtees.com
A ránk nézve érdekes polók leljebb kell görgetni mindig kicsit:
Watczak szálló, Basil : [link]
Watczak szálló logó : [link]
Watczak szálló Don't mention the war : [link]
Watczak szálló four colditz salads : [link]
És a legjobb : ))
Hülye Járások Minisztériuma : [link] -
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
Üdv.
Azoknak, akik esetleg még nem rendelkeznek valamilyen adathordozon az összes Monty Python Repülő Cirkusz résszel, most ismét szerencsés napjuk lesz, hiszen következik a Filmmúzeumon február 12.én 13:10es kezdettel a II. Monty Python Maraton. : ))
És te ott leszel? : )) -
Agostino
addikt
Üdv.
Annyira azért nem vagyok addict. : ) Naponta egy-két, ritka esetben három részt lesek meg, szóval sajnos mégis inkább az lehet, hogy elfogyott az ötlet. Amúgy nagyon sok résznél vagyok ugy, hogy csapnivalo az egész ( igen, sajnos van ilyen is ), és csak egy-egy szereplő miatt teszem oda magam. Ilyen volt az a rész, amikor valami filmforgatásról poenkodtak. Ami előszőr az Antarktiszon játszódott volna aztan Afrikában ment. Na ez egy kiválo példa arra amit elöbb irtam. Ha Cleese nem lett volna ott szerintem rögtön nyomtam volna az Esc-et. -
Agostino
addikt
Üdv.
Megvan minden rész végre, 5 DVD fértek rá, de szerintem ennél jobban sosem jártam még. Most tartok a 27. rész környékén, de azt kell hogy mondjam, hogy valahogy igy a sorozat közepe fele elfogyott az ötletük, mert egyre gyakrabban vannak olyan részek, amik szó szerint untatnak. : ((( -
Agostino
addikt
Üdv.
Érdekes de a legjobban felemlegetett részek nem fogtak meg annyira, mint ahogy azt reméltem.
Pl a Hülye járások minisztériuma vagy a Supermanes. Ott is csak az tetszett amikor Cleese nagy beleéléssel szidja a kommunistákat. Kill! Kill! Kill! Tea is ready! I'm coming honey! (bocs ha helytelen de nem vagyok angolos : )) )
Eddig két rész van, ami nagyot ütött. Az egyik az amikor Tery Jones az egereket püföli, meg amikor Cleese Hiltert játsza. Vote For Hilter. : D -
Agostino
addikt
Az a nagy helyzet, hogy elő vagyunk UPCnél a bővebb csomagra fizetve. Van minden kivétel HBO,HBO2 meg ezek a premium csatik. A tv elött van egy konverter, az dekodolja a jelet. Namost nekem ugy van továbbhozva a kábel, hogy a doboz elöttre vagyok rákötve így nekem csak kódolatlanul jel jön, amik között van a FIlmmúzeim, de ugyanígy a sport 1,2 meg még jópár csati. A doboz után meg azt mondta a kisvállalkozó szerelő, hogy nem köti, mert akkor csak azt tudom nézni, amire ott rá van állítva. Így jártam...
-
Agostino
addikt
Esetleg lenne valaki olyan nagylelkű, hogy a PH!s Monty Python rajongók kedvéért felrúgdosná a bedigizett részeket a netre
? Mondjuk nem tudom milyen gyakran lesznek leadva a részek,de max ilyen 2-3 napig szvsz elég lenne ha fent lenne egy rész. Ez csak egy ötlet persze, nem tudom mennyi embert érdekelne a dolgot.
Nekem sajna sem rendes feltöltési sebességem sincsen, sem tárhelyem, ja meg fogni sem tudom a csatit
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
válasz
csabika25 #125 üzenetére
Egyik szemem sír, a másik nevet.
Ha drága UPC nem kérne el havonta egy ezrest arra a sz.r dobozra, akkor tudnám fogni a csomagot amire elő vagyok fizetve, illetve amiben a Filmmúzeum van, következésképpen fel tudnám venni gépre, majd kiírni DVDre. Minden gennyedék adó bejön de az nem.
A másik szemem meg örül, mert talán ez elindít valami folyamatot, hogy esetleg kijöjjön DVD most már lassan az egész sorozat. -
Agostino
addikt
Üdv.
Talán egy kicsit későn szólok, de a Coolon minden péstek este megy az Angolkák című sorozat. 21:30tól kezdődik, most már megy egy ideje, de még bele lehet kapcsolódni. Nem kifejezetten Monty Python, de elvileg angol humor. Meglátjuk, még jó is sülhet ki belőle. -
Agostino
addikt
És beszennyezé kétszer a tevéket, a harmadik óra elött. És így a midialiták előre menének Rám Gileádig, Kadesh Gilgamatban, Sor Etna birodalma mentén addig a házig, amely vala Hajajj Bill Batuel Bazuláé, aki hozta a vajköpüt Balsazarnak, és Rasomon sátrának cövekéig, és ott kitekerték a kecskéket. Bizony! Rakták vala darabjaikat kis...fazekakba. Ez a szent lecke vége.
Jut eszembe nem tudom ajánlottam-e már, de ha még nem akkor itt az ideje. Kb két hete jártam az Auchaban, és ott láttam a 999ftos DVD szekcióban az Óraműpontossággal című filmet. Főszereplő John Cleese. Ez már önmagában garancia arra, hogy iszonyatos izomlázad legyen másnap reggel a hasadban a röhögéstől, de maga a film az valami isteni. Tessék megnézni! -
Agostino
addikt
És így bizonyították be, hogy a föld banán alakú.
Láttam a duplalemezes Gyalogg Galopp dvdt Media Marktban, lassan meg is veszem, 2500ft csak. -
Agostino
addikt
Mi szerintem nem egy dologról beszélünk.
Szerintem te arra gondolsz, hogy 2 dvd van, nem?
Én meg arra, gondoltam, hogy a meglévő 12 részt Bővebben: link tekinted a Waczak szálló 1nek, de ezen kívün készültek még részek, amik a Waczak szálló 2nek számítanak.
Teccikérteni? -
Agostino
addikt
Hello.
Amikor egyszer Budapest nevezetű fővárosunkban jártam, bementem az Ikai melletti Madaras Tescoban, és ott láttam a Waczak szállót. 11000 volt azt hiszem, de nagyon megérte. Szép minőség, a felirat sem poengyilkos, remek lett nagyon.
Egy kicsit csak azt sajnálom hogy mindösszesen 12 rész van belőle. Túl hamar vége lett, ám lassan közeleg a nap, hogy ujra megnézem őket.
Sajnos egyetlen egy Repülő Cirkusz részt nem láttam, de mihelyst látom valahol DVDn biztos hogy megveszem.
Nem is értem ilyet miért nem adnak a magyar csatornák? Ez a humor, nem az hogy, Győzike kammog a tvben a útszéli himringyó feleségével.
ˇ''Que?''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Late 2016 2TB - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest