- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
válasz
Balint133 #859 üzenetére
Szevasz
Kösz szépen az infót! Sokat próbálkoztam már inverterek és kisfeszültségű neoncső előtétek készítésésvel, de nekem is melegedtek elég rendesen, ugyhogy nagyobb teljesítményűt nem is sikerült készítenem.
Nem tudom, ez az áromkör tranzisztoros e, ha az akkor tirisztorral kellene kipróbálni, persze annak más meghajtás kell valószínüleg, de annak sokkal kisebb a belső ellenállása, így az mindenm bizonnyal kevésbé melegszik. A tekercs persze attól még melegszik, esteleg ha tul van méretezve, akkor melegszik csak kevésbé.
Ehez a megoldáshoz GTO tirisztor kellene, amit ki is lehet kapcsolni áramkörből, nem csak be, de még nem próbáltam meg ilyet szerezni, nem tudom, hogy az alkatrész katalógusomban szerepel e így.
Én egyébként ferrites fazékmag trafót szoktam használni, azt könnyebb megtekerni, mint a toroid magot.
Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest