- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Lenne egy egyszerű problémám. Holnap lehet olyat vinni fizikára hogy citromból elemet csinálnuk. Na már most én próbáltam is egy ledet meghajtani de nem nagyon jött össze lenne valami ötletetek hogy hol szúrtam el?
Amit csináltam. Egy régi bicikli lámpából kibányásztam egy ledet majd a led egyik végére egy réz kábelt rádrótoztam míg a másik végét a citrom egyik sarkába nyomtam. Aztán a citrom másik végébe egy félbe vágott szeget nyomtam és arra is rákötöttem egy réz kábelt majd a kábel másik végét a led másik lábához érintettem de semmi villanás pedig a vidiken amit láttam ott a citrom egy ledet meghajtott. Próbáltam a lábakat felcserélni is. Vagy a szegen lévő kábelnek is vasnak vagy alunak kell lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest