Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• laxika91

csendes tag

Sziasztok,

Valakinek van tapasztalata Huawei 5G CPE Pro 2-vel? Kb egy hónapja vettem a Telekomnál (60.000 Ft creditet kaptam a Telekomtól az előfizuért + 60.000 Ft ráfizetés volt). Az üzletben mondták hogy van 5G lefedettség. Igen, van 15 pontnyi a 100-ból. Szóval használható nincs.

Nem baj, gondoltam 4G-hez még jó lesz. Viszont amikor bizonyos gépek (2 régebbi gép) rácsatlakozik, az egész router rommá fagy. Mindenkit le dob, és DNS/csatlakozási hibákat kezd el dobálni, egészen addig amíg nem resizem. Próbáltam vele mindent. DNS-t beállítottam a Google-ra, kikapcsoltam az IPv6-ot, lelőttem a wifiket stb. Vigül híd módban utánna kötöttem egy TP-Link Archer C6-ot és egy Mikrotik hAP ac2-t is, viszont mind a kettőnél ugyan úgy fennáll a probléma.

Valakinek nincs esetleg ötlete hogy mi lehet a baj? Kb ott tartok hogy vagy be***om a Telekom ablakán, vagy felrakom 70-ért a hardverapróra mert a legtöbb géppel működik és vennék helyette egy RBLHGGR&R11e-LTE6-ot (amit aktuálisan már használok máshol).

Valaki? Bárki? Akárki? Tipp? Trükk?

Előre is köszi! :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés