- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
DPI flottáról tudtok még valamit?
Ismerősöm volt benne, eddig nem panaszkodott, de ma nem tud hívni, és ha én hívom, azt mondja:
A hívott számon előfizető nem kapcsolható.
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Auchan flotta, az másodperc, vagy perc alapú?
Az nem csak annak éri meg, aki rendszeresen vásárol az Auchan-ben, különben elveszik a kedvezmény? -
w.miki
veterán
Fél éve érdeklődtem a Telekom-nál, akkor ennyi volt a MÁV-os flotta. KÉP
Én sokallom a 11e-t havonta, nem léptem be.
Most a Vodafone, amiben vagyok, 4255 Ft a korlátlan beszéd, 17 GB net.
Csak a netet keveslem, a Voda hálózat meg nem a legjobb, ezért keresgélek.
Szeretnék + korlátaln netet 8e alatt.Cserkész Vodás, és szerintem a szám is a flottáé lesz, de azért rákérdeztem.
-
w.miki
veterán
Irtam nekik mailt, ezt a választ kaptam.
A Magyar Cserkészszövetség nevében köszönöm, hogy jelentkezéseddel és érdeklődéseddel megtiszteltél Bennünket.Külön öröm, hogy a flottával kapcsolatosan találtál ránk. :)
Ma Magyarországon felnőttként (18 év felett) csatlakozni a cserkészethez nem olyan egyszerű, de persze azért nem lehetetlen dolog. :) A nehézség abban rejlik, hogy kevés olyan csapat van, ahol aktív felnőtt közösség működik, másrészt a csapatok vezetőinek általában nincs kapacitása az érdeklődő felnőttekre, hiszen a gyerekek szervezése leköti őket eléggé.
A cserkészetet megismerni, cserkésztudást szerezni pedig leginkább közösségben lehet. Szóval eléggé elszántnak kell lenni, hogy mindezek ellenére cserkész legyen egy felnőtt.A legjobb út, ha vannak esetleg cserkész ismerőseid, és hozzájuk, az ő csapatukba tudsz csatlakozni.Ha ez nem járható út, akkor megpróbálok keresni neked való csapatot.Ehhez kérlek, írd meg nekem, hogy merrefelé élsz, milyen távolságot tudsz vállalni a csapathoz kapcsolódás érdekében?Emellett kérlek, pár sorban fogalmazd meg, hogy miért szeretnél cserkész lenni, mi fogott meg ebben a mozgalomban?Időnként szoktunk indítani központilag felnőtt alapképzést az érdeklődő, csatlakozni vágyó felnőtteknek. Most is tervben van, de egyelőre nem tudjuk, mikor lesz rá lehetőségünk. Amennyiben lesz ilyen, biztosan értesítünk róla.
Várom válaszodat!Szép napot, illetve inkább Jó munkát!, ahogy a cserkészek mondják. :)
Erre nem tudom, mit reagáljak

Gondolom az rossz válasz lenne, hogy picit sem érdekel a cserkészés, csak az olcsó flotta.
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Yettelnél kivel lehetne beszélni, aki nem sima ügyintéző, aki tud érdemben intézkedni?
Ismerősömet szintén átverte a Yetteles ügyintéző.
KÜF csomagból rábeszélte másik csomagra, 100 perc perc alapon 1GB net.
Holott többször rákérdezett az ismerős, hogy ugyanaz lesz minden? Igen, válaszolta az ügyintéző. Mit tudna most tenni? A 14 nap már letelt. -
w.miki
veterán
BestFleet-tel mi lesz szeptember után? Őket nem rakja ki a Yettel, mint a KÜFt?
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Nem, az utóbbi nem gond.
Ami zavar, az első amit írtál, a minimális esély, ha bukik a cég, megy vele a számom is.
Ügyet nem nagyon kellett intézni, a Vodafone-os csomagomban sem, sosem, csak amikor a hűség lejárata előtt alkudozni kellett.
Régen a KÜF, meg a DPI is elvette a számodat, jól emlékszem?Várj a bankkártyás fizetés úgy érted, hogy pl. a Granit app sem fog nekem működni, nem tudok a boltban telefonnal fizetni?
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Illetve, hogy az olcsopercdij.hu utódja. Az jó vagy rossz hir?
-
w.miki
veterán
Szerződtél végül a BestFlettel?
Nekem is tetszik a végtelen csomag, árban úgy nézem a legjobb korlátlan flottás ajánlat.
De vajon a szerződés kötés után meddig marad meg a 7980 Ft-os ár?
Annyit tudtam meg, hogy az FB oldaluk 2016-os. És 1 nap, amíg válaszolnak az üzenetre.
Ezek alapján még gondolkodnom kell. -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Közben kaptam a Voda ügyfélmegtartó csoporttól egy 9e Ft-os ajánlatot...
Hát nemtudom... Yettel, meg Telekom biztosan jobb térerőben, a Vodával néhány helyen vannak gondok...
Telekom lehet talán a legjobb...?
Telekomnál van ilyesmi, mint az ügyfélmegtartó csoport, ha jogosult vagyok egy flottára, abból még tudok alkudozni? Kit kell keresni? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Vodafone Mobilnet XXL 5 755 Ft/hó picit olcsóbb.
Az nem jó? Használja valaki? Mi a véleménye róla? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Szerinted megbízhatóak is?
Vodas vagyok, és eddig elég jó ajánlatokat adtak, 3490 Ft 15 (5+10 (+2))GB net + korlátlan beszéd.
De kéne több net. Viszont a Voda ügyfélmegtartó csoport nem tudott olyan ajánlatot adni, mint amit a NetFone ad, akik pedig a hálózatukat használják.
Nem volt ez az 50 GB 5000-ért, ennyiért max 32 GB-ot kaptam volna, trükközve.
Esetleg 7000ért tudott volna korlátlan netet adni (-2000 Ft havidíj kedvezménnyel), de azt csak 10 hónapra. Ami meg már nekem sok.
Furcsállom, hogy maga a Voda nem tud olyan jót ajánlani, mint a rajta lévő NetFone
Félek is átmenni, mert nem tudom, mennyire lesz tartós. -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
NetFone elég jó akciót csinál most: korlátlan perc, 100db sms és 50GB adat 4990.-Ft/hó 10 hónap hűséggel
De ezen kívül látom van már RockMobil, ExtraFlotta, SzuperDijCsomagok, stb. is...
A KÜF óta látom elég sok flottás cég lett. Ti melyiket választanátok most?
Némi beszéd (300 perc), és sok internet (50GB) kellene.
Az újabbakat ismeri valaki? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Bízom benne, hogy nem élsz vissza adatokkal.
Vevő neve, és a számlafizető mellett is az ismerősöm neve van, de a cím...
Vevőként az előző lakcíme, számlafizetőként a vállalkozásának címe van. (EV)
A két külön cím miatt nem adott a videós ügyfélszolgálat új ügyfélbiztonsági kódot?
Vagy mi volt a bajuk? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
DPI flottát még használ valaki?
Hogyan lehet megtudni az ügyfélbiztonsági kódot, sajnos elfelejtettük.
Yettel nem segít magánszemélynek, mert nem az ő nevén van a szám.Illetve gondolkodunk a kilépésen is, mert ma már elég elavult a DPI, a KÜF jobb csomagokat kínál. Hogyan lehet kilépni?
Szeretnénk egy részletes számlát is kérni előtte, azt hogyan lehet?
Csak csekket küldenek egy összegről. -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Csak beszélgetésre melyik flotta ajánlott?
Van kedvezőbb/megbízhatóbb flotta, mint a korlátlan Netfone 3000 Ft-os? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
igen. volt még egy 1990 Ft-os ajánlat is 2 (+3) GB-os nettel, de nem azt választottam.
Ebben van Social, meg ConnectPass is, az FB nem fogyasztja a netet.
Szerintem ez még sok is lesz nekem, de már mind1, megkötöttem a 2 évet.Más:
Szerintetek mobilnet szempontjából melyik a legjobb szolgáltató, országos szinten?
Vodafone nekem helyben nagyon jó, de más városokban csak H+, vagy még annyi sem a sebessége
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Korlátlan (vagy sok pl. 50GB) internethez mi az ajánlott?
Ahova könnyű belépni?
Digi SIM vidéken milyen? Megbízható?
Vagy inkább Telenoros EQ, vagy IQ? Vagy más? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Igen a net lehetne több.
Most 2 variáció közt tipródom, végül ezt adta a Voda ügyfélmegtartó.
1990 Ft, 100 perc más hálózaton, 1GB net + 5GB
3490 Ft korlátlan beszéd, 5GB net + 10GB
SMS mindegyikben +40 Ft.
Jó lenne még több net, néhány ingyen SMS.
Vagy belépek a Kedvező üzleti flottába, ott 30GB net, 30 SMS van 3500 Ft-ért viszont átkerül a számom az ő nevükre, amit nem akarok.
Nem tudom mit csináljak.
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
1400 Ft korlátlan beszéd, sms, net. Telekom. Kórházi dolgozó flotta.
Szerintetek ez igaz? Vagy valamit félreértettem? -
w.miki
veterán
nagyjából ez a helyzet, de én még nem léptem túl a 100 percet
+SMS-t, Pass-okat nem tudtam belealkudni
és elfelejtettem megkérdezni az 1990 Ft-os csomagban mi van bentaz 1490Ft-os a lentebb linkelt kisebb változata, amiben alapban csak 200MB internet van Pass-ok nélkül
erre kaphatok +2GB-otazt nem hiszem, hogy az adatmennyiség bővült volna, az 1990 Ft-osban a bónusszal együtt kaphatok 5GB-ot, gondolom akkor az alap maradt.
Pass-ok benne vannak-e még, azt sem tudom. -
w.miki
veterán
csak az info kellett volna, nem akarok elmenni a Vodafone-tól, csak az ügyfélmegtartó csoporttal akartam alkudozni, pontos adatok alapján.
Végül nem kellettek az adatok, lezajlott az alku, bár egy kicsit elsiettem
Két variáció közül választhatok végül:
1490 Ft -100 perc beszéd, 2GB net
1990 Ft - 100? perc beszéd, 5GB net
Ha van itt helyben 1Ft-os telefon náluk, akkor ezt 2 év hűséggel -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
MOL, vagy a Vám és pénzügyőr flottának mik a részletei?
Melyik szolgáltatónál vannak, hány perc, és mennyi net van benne? -
w.miki
veterán
Vodafone ügyfél megtarto csoporttal tudsz alkudni. Lehet az 5 vagy 10 gb net is...
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Hallottatok Vám, és pénzügyőr flottáról?
4500 Ft korlátlan beszéd, és internet. Ez igaz lehet? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Korlátlan netet használókat kérdezem: a korlátlan net mennyire korlátlan? IQ, EQ?
Koleszba szeretnénk netet csiholni, a sim-et betennénk egy router-ba, vagy egy mifi-be, az osztaná a korlátlan netet.
Viszont a Telenorról olvastam olyat, hogy napi 35GB feletti adathasználat ipari mennyiségnek minősül, és plusz díjat számol fel érte. -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Kellene nekem sok internet 6 hónapig.
Van jobb ajánlat a hűségidő nélküli Digi Mobil MAX 30GB/1500 Ft internetjénél?
Velük interneten is lehet szerződni, vagy el kell menni egy Digi Pontba?
(Tapolcán nincs DigiPont, és előfizetésünk sincs
) Esetleg meg tudok kérni egy topiktársat, hogy kössön a nevemre szerződést?
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Valaki meg tudná nézni, hogy iphone x, vagy újabb iphone mennyibe kerülne a Telenor-nál EQ Aktív XL+ csomaggal?
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Ajánlanátok néhány flottát, amiben sok a net, és van egy kevés beszéd.
Illetve lehet, hogy csak a net elég is, beszélgetés nem is kell.
Telenor-os lenne a legjobb, de bármi szóba jöhet, amibe magánszemély be tud lépni. -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Ez az IQP korlátlan ez ténylegesen korlátlan?
Ajánló szükséges még a belépéshez, vagy elég ha emilt irok nekik?
Mi a 2. legjobb MiFi? Ez a Tplink 50e Ft, az tényleg nem olcsó
-
w.miki
veterán
Korlátlan, vagy nagyon nagy (400Gb+) mobil internetet honnan érdemes venni?
Milyen megosztó mifi ajánlott mellé? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
DPI flotta árakat, és csatlakozási lehetőséget tudna küldeni valaki?
Talán a DPI-be a legegyszerűbb (ingyenes) a belépés, igaz?Ezek az új árak? Nem túl jók

Aki régen belépett, az marad a régi csomagban, vagy őt is átteszik? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Valaki írta, hogy DPI-s volt, bement a Telenor-hoz, és adtak neki -1000Ft havidíj kedvezményt, ás plusz adatot. Vagy valami ilyesmit.
Hogyan van ez pontosan? Kaphatnék részletesebb leírást? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
EQ-nál mennyi idő az ügyintézés?
Amikor először elértem őket telefonon, azt mondták, kérjek a Telenortól prepaid kártyát számhordozással, küldjem el a papírokat emailben, ők intézik.
Most, hogy elküldtem őket, azt írták postán küldenek nekem szerződést, befizetem, visszaküldöm, aztán kapok egy meghatalmazást, amivel bemegyek a Telenorba, és betesznek a flottába, intézzem én.
Eközben 15.-e a hordozási időablak, addig már csak 9 nap van, ennyi levelezésre lehet kevés lesz.
Hogy lehetne ezt meggyorsítani? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
EQ Aktív XS. 2520 Ft 275 perc, 5 ft percdíj, 4GB net.
Régen egy haverom is úgy csinálta, hogy vettek a nevére egy Telenor kártyát, aztán utána áthordozták rá a számot. Semmit nem csinált.
Elvégre ha az EQ-nak úgyis el kell küldeni minden adatot, azokkal simán meg tudnák csinálni.
De lehet, hogy rosszul emlékszik. Vagy már nem lehet így csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gaming notebook topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

200e a kisebbik Xr, annyi mint
ja nem KedvezőÜzletiFlotta.pdf szerint Aktív XXL csomag 6650 Ft.