- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
62000 - 61901
68858 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 63901 63900 - 63801 63800 - 63701 63700 - 63601 63600 - 63501 63500 - 63401 63400 - 63301 63300 - 63201 63200 - 63101 63100 - 63001 63000 - 62901 62900 - 62801 62800 - 62701 62700 - 62601 62600 - 62501 62500 - 62401 62400 - 62301 62300 - 62201 62200 - 62101 62100 - 62001 62000 - 61901 61900 - 61801 61800 - 61701 61700 - 61601 61600 - 61501 61500 - 61401 61400 - 61301 61300 - 61201 61200 - 61101 61100 - 61001 61000 - 60901 60900 - 60801 60800 - 60701 60700 - 60601 60600 - 60501 60500 - 60401 60400 - 60301 60300 - 60201 60200 - 60101 60100 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
Miért lenne más? Nem csak utazási iroda mehet csődbe. A mi középvállalatunk 30 éves, mégis olyan jól megy a gazdaság, hogy másfél éve tudtunk utoljára adni infláció alatti fizetésemelést, és januárban sem fogunk tudni adni, tehát bő 30%-al romlik a dolgozóink reálbére. És messze nem vagyunk ezzel egyedül...
-
pinnacle
nagyúr
akkor igyekezzél, nehogy a Prohardveres kollégák miatt álmatlan éjszakáid legyenek.

Ügyfelekkel ugyan más a helyzet, de nekem is a pofámról égne le a bőr, ha a barátaimat verném át.
6790Ft-ért korlátlan net, EU 54,6GB, 250 perccel, tietek a legjobb ajánlat.
Én nem is attól tartok, hogy minden ismerőst fel kell hívni, hogy megszűnt a számom, hanem inkább a kétlépcsős azonosítás, Apple ID meg más fiókok miatt. Egyébként lehet még jobb ha a számomat viszem át, így nem kell mindenkinek szólni, és veszek egy kártyás előfizetést az előbbiekre.
Bestfleet csak a flottát csinálja vagy csak "melléküzemág", mint az IT Servicenél? Azt el tudom képzelni, hogy egy cég csődbe megy, de egy flottás cég, ugyan mitől mehetne csődbe? Szolgáltatónak fizetünk, nem nekik. Régebben utazási irodák mentek "csődbe" úgy, hogy beszedték a pénzt, de nem utalták tovább a szállodáknak, utasok ezreit hagyták kint, de azért a flottánál más a helyzet. -
Baltazár123
őstag
-
zzola
titán
-
kano
nagyúr
Ez nincs így! Csak a megfelelő ügyfélszolgálatot kell hívni és azonosítani magad megfelelően és látnak mindent.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking -
Mate
nagyúr
-
beers
addikt
-
Baltazár123
őstag
Én se fogok, hidd el. Ha tudtam volna, hogy oda ment át, inkább be se megyek. Konkrétan üvöltöttem vele még a vonalas net idejében (lehet emlékezett rám), mert nem volt hajlandó csomagot módosítani, mindenféle kifogásokkal. A nejem kiküldött az utcára, hogy higgadjak le, de ő se ért el semmit utána. Nem is csinálta meg, hanem a Duna plázába kellett elmennem...
-
Lauda
titán
Én nem állok szóba többet olyan ügyfelessel, akivel ilyen rossz a tapasztalatom.
-
INGJOKE
veterán
-
R a y
senior tag
-
Peter.70
addikt
-
adika4444
veterán
Ez egy igazi jóféle öngerjesztő körkörös folyamat. Kőműves gipsz jakab lehúzza a túlárazott munkával az ügyfélszolgálaton dolgozó mancit, aztán 2 év után bemegy, hogy vegyen új telefont, vagy nagy mobilnetet, vagy wifit otthonra, hogy menjen mindenütt a net és az ügyfélszolgálaton dolgozó látva a felkészületlenségét és a fizetési hajlandóságát kimaxolja a jutalékot.
Két főhősünk mindig élete üzletét köti saját véleménye szerint és a gyakorlatban jó, ha 0-ra ki tudja hozni a mérleget az év végére...

A történet közös pontja a felkészületlenség és az utánajárás hiánya. Amíg ez nem fog változni, addig a szolgáltatók (nem csak távközlés) árképzési stratégiája sem.
-
Baltazár123
őstag
Bementem Pestre egyéb ügyben és beugrottam a yeti fiókba. Hát finoman szólva is okosabban mentem be, mint ahogy kijöttem
Semmiképpen nem mondok helyet, nehogy magára ismerjen, de amikor ránéztem már mondtam magamnak, hogy csak őt ne. Ez az ügyintéző faragta úgy meg a vonalas net előfizetésemet, hogy azóta is helyrajzi számon fut és képtelenek átírni. A megoldás az, hogy mondjam fel és valamelyik családtagom nevére kössek újat (jóval drágábban). Sikerült a yetinek megnyernie ezt az ügyintézőt, legalább tudom, hogy melyik fiókot kerüljem el hatalmas nagy ívben. Igazából a kormányablakban vagy hatóságnál tudnám őt elképzelni a legjobban, oda tökéletesen beillene a hozzáállásával.Kezdve azon, hogy minden szavamat, minden állításomat megkérdőjelezett és nekem kellett bizonygatnom, folytatva azzal, hogy semmilyen információt nem adott ki, de annyit elismert, hogy a weblapon nem teljeskörű aztán ezt visszaszívta és azt mondta, hogy ő nem mondott ilyent. A kérdésemre, hogy hogyan tudjak így döntést hozni, ha nem elérhető az összes információ, ő abban nem tud segíteni. akkor miben tud? Na jó, mondom, fizetem a parkolást, nem fogok én harcolni egy ügyfelessel, főleg ha pénzembe is kerül. Majd bemegyek a westendbe jövő héten.
Ja és a vicc része, egy 3 tagú család éppen az iskolára készült a másik ügyfelesnél és az én ügyfelesem védelmére keltek, hogy minek akadékoskodok itt? Csak fél füllel hallottam, de 30e forint feletti pakkot kötöttek éppen, apukának és a csemetének combos net benne, anyukának elég lesz kicsi net. Aztán amikor viccesen mondom nekik, hogy én 3667ft-ért fogok 50gb-os netet kötni vagy csomagban lesz 50gb, kb ennyiért vagy kicsit többért, ha majd kiderítek minden részletet a többi flottáról is, akkor nem volt őszinte a mosolya. Aztán kapcsoltam, ennek segíteni? Mondom neki, hogy hát hallhatta most, hogy nem lehet megkötni mégse és akkor megnyugodott. Fizesd csak a havi 30e-t. Nekem most szintén 3 előfizetésre 12k és szerintem alig kevesebb tartalom van benne, de az átalakítás után még jobb lesz a reményeim szerint, nagyjából ugyanennyiért, jobban illeszkedik a fogyasztásunkhoz.
-
Mate
nagyúr
Ettől függetlenül jó pár üszis *tbassza az ügyfelet. Minket 4 alkalommal vertek át új készülékes biztosításkötéskor. Gondolom a legnagyobb csomagért több a jutalék…
-
szucs.krisz
tag
Egy dolog biztosan tény: Szeretek nyugodtan aludni, és álmatlan éjszakáim lennének, ha 1 hívószámot is nem adnánk vissza valamilyen kellemetlenség okán.

-
szucs.krisz
tag
-
pietrrr
senior tag
-
SztiviVander
addikt
Nem arakrol irtal "haver", hanem azt hogy bezzegitt nincs online huseg nelkul gyorsan intezheto esimes elofizetes. Leirtam hogy van, ez max a te kis fura vilagodban trollkodas. Az hogy te nem tudod hasznalni az egy dolog. Az hogy draga az is egy dolog, orulok hogy harminc ev utan neked is feltunt hogy itt mindent 2-3-5x annyiert adnak.
"Egyébként a folyamatosan kötekedő, degradáló, beszólogató trollokat hol tudom letiltani?" -> Magadat ugy tudod letiltani hogy nem irsz ide tobb off marhasagot
*** az aláírás 18 év alattiaknak a vonatkozó törvények miatt nem megjeleníthető *** -
4Grider
félisten
-
Henri
kezdő
Yettel Yepp! Az igen! Megint megfogtad a lényeget, haver!
Osztrák Drei Up Smart díjcsomag 4.9€/hó most akciósan. Tehát 1900 forint 24 hónapig, aztán 9.9€ (durván 3900 forint). 1000 perc vagy sms és 50 giga net, amiből 11 EU-ban is forgalmazható. Nincs szerződés, se hűség, se flotta, se epack, se rejtett költségek, se egyéb agylefárasztás. Nem kérnek lakcímet, szelfit sem, csak személyit vagy jogsi, útlevél is jó, és kettő perc alatt telepítettem bankkártyás fizetést is beleszámolva.
Yettel Yepp induló áron "csak" 3x annyiba kerül, mint az osztrák , azaz 6000 forint "akciósan"! Utána 2 hónap múlva már 4,5x annyi: 9000 forint. Korlátlan net. Percet, SMS-t nem tudom mennyi van benne, mert mivel nem transzparens, nem mondják meg! Lehet, hogy még azért külön kell fizetni? Csak szelfi, lakcimkártya és személyi lefotózása után lehet SZERZŐDNI! Mellékesen jegyzem meg, hogy Ausztriában kb 3x akkora a fizetés, mint nálunk. Egyébként az appot magából az appból akarta letöltetni velem, ami az appstore-ba dobott ki, onnan meg vissza az appba (ördögi kör...), végül az lett a megoldás, hogy letöröltem az app-ot, és újra letöltöttem, így már beengedett. (Mínusz 10 perc az életemből, de legalább az üzletbe nem kellet bemenni 50 percet dekkolni, mire kiderül, hogy nem tudják megmondani a feltett kérdesre a választ...) De csak személyi adatok megadása után mutatta volna meg az sms és percdíjakat, ez is egyébként milyen dolog? Fotózd le az arcodat, fotozd le a lakcímkártyádat és a személyidet, átküldöd, én lementem magamnak, és majd aztán megmutatom a szolgáltatásaim árait???... De addig nem! VICC! 🤡🤡🤡
A románt (https://www.yoxo.ro/) inkább hagyjuk is, mert ott az alap díjcsomag 9 lei, ami 700 forint, tehát tized annyi mint a magyar... a legdrágább csomag pedig 39 lei (3000 forint).
Egyébként a folyamatosan kötekedő, degradáló, beszólogató trollokat hol tudom letiltani? -
Baltazár123
őstag
a bestfleetet elég jól átnéztem és még a lehetőségek között van nálam. Csak a két kis csomag a takarékos meg a végtelen azok, amit ők kezelnek. A flexi meg allin az olyan, mint a küf volt, te szerződsz a yetivel.
Ha az érdekel, amit ők kezelnek és hogy mi lesz egy kis esélyű, de nem nulla esélyű csőd esetén, akkor szerintem maximum ígérni tudják, hogy mindent megtesznek. Egyébként a visszajelzések alapján korrekt flotta, tehát el is hiszem nekik, hogy így lenne, de hát egy olyan helyzetben mit tennének, azt csak akkor lehet megtudni ha tényleg bekövetkezik, de ennek tényleg alacsony az esélye szerintem. A 6ft-os flotta más volt kicsit, mert komoly vitáik voltak a szolgáltatóval és nem úgy volt, hogy tegnap még működött ma meg már nem, hanem hónapokig ment az adok-kapok a tkommal és tetemes adósságot halmoztak fel. Most őszintén, akinek fontos volt a száma, miért nézte ezt végig tátott szájjal?
-
Dracula72
senior tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
pinnacle
nagyúr
Nekem fura, hogy 2x is félretájékoztattak. Hölgy azt mondta van valami f melléklet, azt tartalmaz mindent, de azt még ő sem látja, csak a Yettelesek. Hívtam a +36 20 200 0000-at, azt mondták, igen flottáknál van ilyen adatcsere lehetőség, de pontos felvilágosítást akkor tudnak adni, ha flottás telefonról hívják őket. Fel tudnád hívni őket?
Nem lepne meg, ha itt megint mást mondanának, de erről legalább lesz felvétel.szucs.krisz illetve aki ért hozzá, megírná, hogy mi a lesz a telefonszámommal ha csődbe megy a flotta cég? Mondjuk lehet az a megoldás, hogy át kell vinni kártyásra és hozzávenni a Unlimitedet.
-
SztiviVander
addikt
-
pietrrr
senior tag
Lehet lovagolni a szavakon, meg mehet a szerecsenmosdatás, de a vége ugyanaz:
Emberünknek nem sikerült elintéznie azt, amit szeretett volna, csak rabolták az idejét.
Ezt kellene megjavítani, mondjuk úgy, hogy kompetens munkatársakat alkalmaznak, vagy megfelelő tréningekkel felkészítik őket arra, hogy problémamentesen el tudják végezni a feladataikat. -
zzola
titán
-
tibor23
senior tag
-
zzola
titán
-
pinnacle
nagyúr
Neked ki mondta, hogy levonható az alap internet díja? Egyébként lehet minden ügyben a 1220-on kell érdeklődni, mert ott rögzítik a felvétel.
Így viszont a KÜF a legjobb, ebben a kategóriában. Ráadásul a teljes adat roamingolható.

Illetve a Bestfleet. Mivel az ő nevükre kerül a szám, mi történik akkor, ha ne adj Isten csődbe mennek? Azonnal és örökre megszűnik a telefonszámom?
-
bucihost
senior tag
-
zzola
titán
-
RoyalAirForc
senior tag
Hát még az ügyfél mennyire nem szereti, ha rabolják a pénzét, idejét...Meg neki kell felvilágosítani az ügyintézőt, mi, merre, hogyan...
Én személy szerint meg azt nem szeretem úgy nagy általánosságban, amikor az ilyen egyértelmű képzési és/vagy kommunikációs hiányosságokat megpróbálják elbagatelizálni, hogy "hát jaj Istenem, hát szegény kolléga nem volt képben, nem tudta, nem látta, nem találta"...stb. Ja, sajnos nem, meg mki hibázhat, de általában nem is tanulnak belőle; se a cég, se a kolléga. Az ügyfél meg futhatja a felesleges köröket, idegeskedhet, vagy akár többet is fizethet egy-egy ilyen blama után. A kolléga legyen képben, ha már ott dolgozik, a szolgáltató meg képezze ki rendesen, ha már ennyi flottát működtet. Szerintem nem egy teljesíthetetlen elvárás. És ez a flottás cégekre is vonatkozik... -
pinnacle
nagyúr
Felhívtam az IT Services hölgyet, azt mondta, igen, lehet 5GB-ot, 50GB-ra cserélni a szerződéskötéskor. Ha bármi gond van, hívjam fel az üzletből. Egy kis türelmet kért, majd mondta, hogy most tájékoztatták a kollégái, ez a lehetőség megszűnt pár hónapja. Lekéstem róla.

Csak nem értem, hogy akkor miért mondták a WestEndben 2x is, hogy lehet ilyet csinálni. Ketten is nézték a gépet. -
Henri
kezdő
Mondjuk a legszebb az egészben, hogy már bezzeg Romániában is van olyan "startup" (nemhogy tőlünk nyugatra), ami applikáción keresztül kínál esim-es szolgáltatást. Tehát annyi, hogy letöltöd az app-ot a mobilodra, fél perc alatt regelsz, letöltöd az esim-et, kártyával fizetsz, és már van is szolgáltatásod mobilnettel, telefonszámmal, sms-sel, roaming-gal, számhordozással, mindennel, full online az egész! szerződés, hűség, flotta, epack, meg egyéb brmságok nélkül. Itt meg napok, hetek óta rohangálnak be a boltba a fórumozók, és se az ügyfélszolisok, se az ügyfelek azt se tudják, hogy mi van. Mert már olyan szinten túl van bonyolítva az egész pöcegödör, hogy a forradalom fölfalja gyermekeit szitu van lassan...
Egy rossz vicc, komolyan.. kíváncsi vagyok nálunk hány év múlva érkezik meg ez a remek feature, és mennyi hűségidővel lehet majd esim-et app-on keresztül letölteni e-komfort flexi csomagban, meg hány forint lesz majd ott egy sms🥹🫠🤭💩🤡😵💫🤗🤷♂️
-
Baltazár123
őstag
nem pár ezer forint az, lehet már Írtam ide, vagy a FB-ra, ment a radio1-en egy kampány egy ideig, hogy be lehetett küldeni számlákat és ha kisorsolták az illetőt, akkor kifizették neki a havi számláját. röpködtek a 30-40, de volt olyan család, ahol éppen elvesztette a munkáját a családfő úgyhogy nagy völt az öröm, hogy a havi számlát kifizeti a rádió és valami 50e forintos telefon számlájuk volt, ez gondolom a vodánál vagy a tkomnál és vezetékes nettel együtt, de brutális összegek röpködtek. Elképesztő. A műsorvezető egyből rávágta a nagy összegű számlákra (30e felettiek), hogy telefon és általában igaza volt.
Képzeljük el a szituációt, hogy a gyerek sír a mobilnet miatt, de abból is combos kell a videók vagy stream miatt, felmegy az ember a yeti oldalra és megveszi a 30gb-ot 6970 forintért vagy 80-250gb-ot 9,9-11,5e-ért, mert a gyerek filmet akar nézni. Flotta? ott ellopják a számát, az nem jó, kb ennyi a tudás
-
Henri
kezdő
Nem hát.. épp ez a lényeg: a túlbonyolítás... és akkor a zavarosban lehet jól halászni...
Ha transzparenciát akarnának, ami erre az országra egyáltalán nem jellemző semmilyen területen, akkor azt csinálnák, mint a többi országban: 10 euró fix összeg, 1000 perc/sms 50 giga fix net, és annyi... De nem ez van, ezerféle díjcsomag, flotta, hűségidő (??), kedvezmény, "egyedi" ajánlat, stb. és még az sms-ért is külön vonogatják le a lóvét, ott próbálnak lehúzni, ahol csak tudnak, minden egyes forint számít!
Bár azért ebben az egészben a kádári reflexekkel megáldott lakosság is ludas, mert ha keresnék az olcsóbb vagy egyszerűbb alternatívákat, lenne a szolgáltatók között ügyfél részről hajlandóság az átjárásra, akkor szolgáltató is kénytelen lenne alkalmazkodni. De ugye itt egyáltalán nem tudatos felhasználókról van szó, sajnos... Egy átlag ember simán kifizeti 2x-3x akkora havidíjat, mert mit számít az a havi 2-3 ezer forint, és ugyanannál a szolgáltatónál van 20 éve, fel se merül benne, hogy váltson, mert az macera, meg ismeretlen terep, kilépés a komfortzónából, stb.
-
simpley
őstag
gondolom ezért is lesz az egységesítés nem?
A flexi tarifákra gondolok..
signed by simpley. -
mucsgyver70
aktív tag
-
zzola
titán
Annyira bonyolult, hogy ennél a flottánál a tarifába épített adatkeret nem módosítható. Csak plusz adat aktiválható, szóval nem egy Credit Prime, ahol van vagy 6-8 fajta tarifa adat opció....
Na most egy idősebb ügyintéző volt, azonnal értette mit akarok, fel is tette az 50GB.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Amúgy egyszerűsíteni nem akarják a flotta rendszert.
Egy jó példa volt a KÜF, ott egyszerűek, jól áttekinthetők voltak a tarifák. És nem merült fel ilyen kérdés, hogy mire gondolt aköltőYettel.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25) -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Elfogadhatnád, hogy nem
átb...átvert, meg nem hazudott, hanem egyszerűen ennyire bonyolult a flottacsomagok rendszere a cégnél.
A téves infóadást sosem vonom kétségbe, mert én is napi szinten ezt a bonyolult rendszert látom, használom, tudom milyen. Csak azt nem szeretem, mikor ilyen szavakat használtok.Xiaomi 15T -
joci86
senior tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
simpley
őstag
-
zzola
titán
Én is ettől félek, hogy benézte.
Benézte hónap elején, egy másik tegnap délelőtt, megint egy másik tegnap délután...
Mivel nincsen rögzített hanganyag, így semmit nem lehet kideríteni. Egyszerűbb hazudni, mint azt mondani, elnézést ezt most nem tudom beállítani.. -
INGJOKE
veterán
Érdekes, hogy mindig a Yettelnél nézi be a kolléga.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
zzola
titán
-
Mate
nagyúr
-
zzola
titán
-
cd930
senior tag
Ma voltam én is benn a Westendben, az ügyintéző fickó nagyon lekiismeretesen végignézett mindent, nem okozott meglepetést, hogy az lett a vége, amit már ma kiokoskodtunk.
Nekem megfelel a 4-es csomag (150perc + 15GB + 20sms) egyéves rabsággal 4698 Ft-ért, megkötöttem.
20+ éve a Prohardveren -
qltsar
veterán
Erdekesen meg van csavarva ez a tortenet.
Auchanosnal semmi meglepetes nem volt, mindent ugy konfiguralhattam a szerzodeskotesnel, ahogy a flottabelepes oldalon kineztem.
Az egyetlen erdekesseg a plusz, kedvezmenyes aron elofizetheto WiFi modem / adatkartya 50-100GB-tal, husegido nelkul.
-
zzola
titán
-
pinnacle
nagyúr
nekem ketten nézték, sőt egyszer már alá is írtam egyszer, kérdeztem mi ez, mondták a szerződés, mondtam én csak érdeklődni jöttem, hogy az 5GB-ot ki tudom cserélni 50GB-ra.
Még egy tapasztalatom van, az addig kell kérdezni, amíg nem kapok megfelelő választ mellett, hogy vezetőt kell kérni, mert az alkalmazott, pláne ha semmi haszna sincs benne, inkább elutasító, abból baja nem lehet, pláne ha haszna sincs belőle.Holnap felhívom a flottás hölgyet, hogy mi a helyzet, ha már senki nem tette meg.
Simán lehet, hogy ők sem tudnak róla, ha már az adatmegosztóról sem tudnak.Egyébként azt hallottam, hogy a flottán csak pár száz forint hasznuk van (kérem aki tudja biztosan erősítse vagy cáfolja meg), akkor nem mindegy, hogy az alap internet díjat levonják vagy nem?
zzola akkor mégis tudtak 50GB-ot aktiválni? Legalább elnézést kértek, ugyanaz az ügyintéző volt? Mondom teljes anarchia van. Csak az a furcsa, hogy ezt a lehetőséget miért nem látta, amikor először voltál bent. Nekem a flotta oldalát nézve mondták, hogy 1050Ft az adatmegosztó.
-
zzola
titán
Az kizárt!
Sok-sok év alatt egyébként nekem ez volt az első, hogy bénáztak.Most az volt a szitu, hogy visszatörölték a jövőbeni díjcsomag módosítást, amit ugye ma délelőtt rosszul rögzítettek be. Ez hamar megtörtént, majd utána 50 percig vártam, mert a rendszer nem engedte berögzíteni az új tarifaváltást. Azt mondta a tag, jöjjek vissza számlazárás után (egyébként készséges volt, tényleg nem rajta múlott) és akkor biztos menni fog. Mondtam, hogy nem és kértem, rögzítsen be panaszt arra, hogy eltolták a tarifaváltást majd a visszatörlés után nem tudnak újat berögzíteni. Válasz: ilyet nem tud berögzíteni, tegyem meg a panaszomat telefonon. Erre én: amíg be nem rögzíti a panaszt, én el nem megyek onnan. Na rövid időn belül előkerült az üzletvezető és azonnali díjcsomagváltást indítottak (amire egyébként a rendszer kötbért írt ki, ezt elmondása szerint vissza törölték, mármint az üzletvezető), ami sikeresen le is futott a rendszeren, a +50GB meg állítólag számlazárást követően lesz elérhető...
-
simpley
őstag
-
zzola
titán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
noorbertt
őstag
-
bucihost
senior tag
-
zzola
titán
-
zzola
titán
Igazából frankón félre lett tájékoztatva kb. mindenki. Nem lehet ebben a flottában szabadon változtatni a tarifában foglalt adatkeretet, sajnos.
Én elengedem, korábban az IQ PRO kapcsán küldtem a topicgazdának PM-et, azóta sem jött semmi jelzés, szóval ha valakinek van ideje meg kedve, akkor foglalkozzon vele... meg érje el, hogy frissítve is legyen az a táblázat.
Egyébként a tarifa 3-hoz a +50GB-ot 3667-ért adják. De a tuti biztos a számla lesz, ha megjön...
-
Som@
őstag
-
Baltazár123
őstag
szerintem, de csak tippelek nem is feltétlen a bumm csomag árazása lehetett a gond, hanem mentek az okosságok a FB-on, hogy mennyi időre kell elmenni másik szolgáltatóhoz és már lehet is visszajönni a bumm+50gb-be. voltak akkoriban sikertörténetek, hogy finoman fogalmazzak
bár ezeket a kommenteket igyekeztek hamar törölni. a "hivatalos" az 6 hónap volt, tulajdonképpen még az se volt vészesA nejemnek fontolgattuk mi is, aztán a meglevőknek is elérhető bumm (talán már nem is bumm volt akkor a neve) korlátlan beszéd + 10gb-ot választottuk.
gondolom a népvándorlást a yeti pontosabban látta és nagy csáberő volt a mostani áron 6,6e ft-ért korlátlan +50gb + 571ft adatmegosztó. Ha olyan csomagban lennénk most, nem is gondolkodnék a váltáson egy másodpercig sem. Jobbat nem lehet találni, talán még a vodánál se.
-
adika4444
veterán
A Telenor-t 2018-ban vásárolta fel a PPF, majd 2023-ban szerzett 50%+1 részvény részesedést az arab e&. Tudtommal 2018 után indult el a BUMM konstrukció, tehát a kérdés, mi lehetett az a körülmény, ami miatt 2024-ben egyik napról a másikra megszűnt az együttműködés a KÜF-fel...
-
trec12
addikt
-
Mate
nagyúr
-
zzola
titán
Vissza jöttem üzletbe, Yettel IT Services flotta. Végig néztük a dijcsomag lehetőségeket, a tarifa 3 és tarifa 4-ben foglalt "ingyenes" adatkeretet nem lehet módosítani, csak megújuló plusz adat formájában lehet plusz adatot vásárolni, ennyi.
-
joci86
senior tag
Ne kövesd el azt a hibát, amit én, ne csak kérdezz. Valami választ adnak, de lehet, hogy köze nem lesz a valósághoz.
Igényled meg a szerződéskötéskor, akkor muszáj lesz kikeresniük, hogy mit enged a rendszer. Aztán ha nem tetszik az ár, mondd, hogy bocsi, inkább mégsem kéred.

Aztán kérlek majd írd be ide nekünk is, mennyi az annyi.

-
Baltazár123
őstag
jogos, az jobb áron van sokkal. lehet matekozni
Az auchan-t megpróbálom feltérképezni, mert az ütős ajánlat lehet, ha a netet jó áron adják.most küldik nekem az ITS-flottatelefon 50gb netre az engedélyt, szerintem van csak net. vissza is igazolták levélben. Az adatmegosztóról nem tudtak semmit mondani, nem tudja a flottakezelő se, majd a yeti irodában kiderül.
-
snooze
veterán
-
zzola
titán
-
cd930
senior tag
Ha több beszéd kell és fontos az 1 SIM, akkor a 3-as csomag 300perc beszéddel +55GB nettel: 3469+3667= 7136 Ft
Szerződésben nem látok IT Serviceshez külön netkártyát, az adatcsomagok csak kiegészítésként kérhetők a saját tarifacsomagjaik mellé.
20+ éve a Prohardveren -
Som@
őstag
-
Baltazár123
őstag
ha úgy van, akkor pl tarifa4 + 50gb az 4698+3667 (15+50) = 8375. Ennek alternatívája az auchan flotta flexi plus + ITS 50gb net kártya : 2191 + 3667 = 5858. ez valamivel kevesebbet tud nyilván (120 perc vs 150, nincs beépített ingyen sms darabszám, drágább percdíj) , de az árkülönbözet bőven több, mint a várható plusz költség a feltételezett használat során. Aki meg sokat beszél és amiatt nem jön ki a matek neki így, az kibővíti a flexi plus-t további percekkel. Bár a tarifa4 sem a sok beszédről szól, ahogy én nézem és feltételezem. igaz, itt 2 kártya van, nem 1, tehát a telónak olyannak kell lenni, ami kezeli.
Azt valahogy kiderítem még, hogy a fórumtárs amit mondott kedvezményes 50 vagy 100gb az auchan-höz mennyibe kerül és hogy van-e adatmegosztó lehetőség, mert lehet, hogy az jön ki árbajnoknak a végén. Legalábbis az én esetemben.
-
cd930
senior tag
Sajnos valóban jobban magyarázható úgy, hogy a 4 tarifacsomagnak megvan a benne foglalt alap adatmennyisége és ha kevés, akkor azon felül fizetve a mellékletben látható díjakért pluszban vehetsz netet.
Tehát ha a 4-es csomagban kevés a 15GB, vehetsz hozzá állandóra pl. plusz 5GB-ot havi 1455 Ft-ért, így 20GB adatod lesz. Vagy +15GB-ot +3055 Ft-ért.Nagyon nem örülök, ha ez a helyzet, így már nem annyira vonzó.
20+ éve a Prohardveren -
bucihost
senior tag
-
zzola
titán
-
Som@
őstag
Szia.
De akkor ez mi?
[kép]Ez tartozik a flottához?
Még nem kaptam meg az engedélyt az ITS-től. De ha ez a dokumentum benne lesz, akkor ezzel fogok beballagni a yettel-hez és kérni fogom, hogy ehhez tartsák magukat. Ha szükséges, onnan hívom fel kihangosítva az ITS kapcsolattartóját. Beszéljék meg egymás között.Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent! -
Fifi
őstag
Én soha nem az ingyenes 1220-t, hanem a +36 20 200 0000-t hívom normál hívásdíjjal.
Nem kell menükben kalandozni, egyből ügyintéző veszi fel.
Egy próbát megérhet.
-
zzola
titán
Nem fog menni, sajnos. Ami a flottalelefon oldalán vannak díjcsomagok, azokhoz az ott beállítható adatkeret kérhető. Minden más opció az feláras, legyen az egyszeri vagy megújuló adat. Nem rosszak ezek a tarifák szerintem, csak épp a 15GB kevés, a 100 meg sok, nekem legalábbis.
-
cd930
senior tag
-
zzola
titán
Mondanom sem kell, hogy az ügyintéző rossz tarifacsomagot állított be. Korlátlan beszéd + 100GB-ra módosította. Yettel is kezd lecsúszni a Voda szintjére...
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
kano
nagyúr
Ugye a 1220 nem is kompetens flotta ügyben.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking -
bogdanypeter
tag
-
bucihost
senior tag
-
joci86
senior tag
-
pinnacle
nagyúr
Majd kérdezzél rá légy szíves, te is ha mész. Én is bemegyek egy másik üzletbe. Igen, ezt úgy is lehet értelmezni, hogy "ingyenes" a csomag tartalmazza, de mivel díj is fel van tüntetve, levonható. Meg mondom tegnap azt mondták az 5GB, 50GB-ra cserélésről, hogy persze mehet, ez a tarifacsomagváltás.
Baltazár123 anarchia van, ezért kell kérdezgetni. Ügyintézőket meg pláne nem érdekli, hogy téged segítsen flotta ügyben. Abból neki semmi haszna sincs.
-
Baltazár123
őstag
"Mivel nem erdekelt, arakat sajnos nem tudok, akinek esetleg erdekes lehet, kerdezzen ra szerzodeskotesnel."
Ez érdekes, miért nem lehet feltüntetni az auchan flotta dokumentációjában, hogy van külön net kártya lehetőség is? Nálam például ezért volt kuka az auchan, mert kell még plusz külön mobilnet is. Illetve még nyitott kérdés náluk az adatmegosztó is. Értem, hogy valamiféle okból ki kellett rúgniuk a küföt, de a küf nagyon patent módon összerakott flotta volt, világos tiszta dokumentációval, hogy mit lehet csinálni. Igen, tudom, hogy voltak ígérgetések ezek mellett, amik vagy bejöttek vagy nem, de ez a kiba katyvasz, ami a yetinél most van flotta ügyben, nem ezt mutatja nekem, hogy előre mentek flotta ügyben.
Mindegy, a flottatelefon 50gb-os net kártyája szerintem bajnok áron van most, az alá nem hiszem, hogy be tud menni az auchan még kedvezménnyel sem, de elképesztő, hogy ezt a lehetőséget árral együtt miért nem lehet feltüntetni a flotta hivatalos yettel oldalon levő tarifa listáján sem.
Felhívtam a 1220-t is tegnap az adatmegosztóval kapcsolatban és nem tudom figyeltétek-e, hogy egyszerűen a panaszbejelentésen meg az angol operátor kérésén kívül, nincs olyan menüpontjuk, hogy ügyintézővel beszélni. Igaz, hogy mire nagy nehezen elértem az operátort, felesleges is volt, mert teljesen fogalmatlan, hogy ők a flottákra nem látnak rá, csak üzletben tudnak további részleteket mondani szerződéskötéskor. Mondom wtf, de ha szeretném átgondolni és összehasonlítani a lehetőségeket, azt hogyan csináljam ha még a flottakezelő se tudja, hogy van-e adatmegosztó csak a yeti üzlet? Hát abban ő nem tud segíteni. jó, okés...
ilyenkor de visszasírom a küföt, világos, letisztult folyamatok, mindig megcsinálták a változtatást, amit kértem, pontosan tudtam az árakat stb. A FB on valaki mondta, hogy szerinte a bumm csomagok vágták ki a biztosítékot a yetinél. Egyébként lehet benne valami, mert durván jó áron mentek, de ha így volt, akkor miért nem csak a csomagokkal csináltak valamit? sose fogom ezt megérteni.
-
cd930
senior tag
Amikor összerakod a csomagod, ingyenesnek mutatja a benne található internet mennyiséget, szóval úgy is olvasható, hogy a csatolt mellékletben látható összegek csak hozzáadódnak az alaphoz és nem jön le belőle az eredetileg benne foglalt netmennyiség ára.
20+ éve a Prohardveren -
qltsar
veterán
-
pinnacle
nagyúr
ja, akkor szinte biztos, hogy tévedett. Kár, hogy nem emlékeztél arra, hogy a tájékoztatóban Flotta tarifacsomagokhoz megrendelhető szerepel (egyébként valami ilyen tarifacsomagcserét mondtak nekem az 5GB helyett 50GB-ra, tegnap a WestEndben), tehát általános érvényű. Menjél vissza dug az orra alá, de azért hívd fel előtte a hölgyet.

-
cd930
senior tag
-
Klown
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
62000 - 61901
68858 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 63901 63900 - 63801 63800 - 63701 63700 - 63601 63600 - 63501 63500 - 63401 63400 - 63301 63300 - 63201 63200 - 63101 63100 - 63001 63000 - 62901 62900 - 62801 62800 - 62701 62700 - 62601 62600 - 62501 62500 - 62401 62400 - 62301 62300 - 62201 62200 - 62101 62100 - 62001 62000 - 61901 61900 - 61801 61800 - 61701 61700 - 61601 61600 - 61501 61500 - 61401 61400 - 61301 61300 - 61201 61200 - 61101 61100 - 61001 61000 - 60901 60900 - 60801 60800 - 60701 60700 - 60601 60600 - 60501 60500 - 60401 60400 - 60301 60300 - 60201 60200 - 60101 60100 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Neha nem artana korul is nezni nem csak itt fotelforradalmarkodni.

MADcat