- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
devast #62494 üzenetére
Agnatelnél 50 GB-ból 18 GB roaming van jelezve. Aki már tag nézze meg legyen szíves, hogy az appban mit ír. ITS-nél is 17,4GB-ot írtak a szerződésben, de ez valójában 27,7GB.
-
devast
addikt
Kicsit off, de agnatel-es ajánlatokkal mi a baj, miért nem ajánlgatják itt az emberek? Ahogy számolgattam, bizonyos esetben jobbak mint pl az auchan-os csomagok, és ugyanúgy a szolgáltatóval szerződsz.
-
Baltazár123
őstag
válasz
cukimajom #62491 üzenetére
a táblázat meglehetősen részleges, érdemesebb beregisztrálnod és megnézned a teljes kínálatot a weboldalakon. pl bestfleetnek sokkal több csomagja van, mint amit a táblázat mutat (érthetően, mert különben használhatatlanul túl nagy lenne a táblázat). xxl - 6730ft 275perc/50gb. ITS-nél is össze lehet rakni 6,7e-ért egy 300perc+30gb csomagot.
Vagy összelegózod, auchan 120perces csomag + ITS 50gb net kártya 2191+3667 = 5858, de ez 2 simes megoldás.
Mindegyik előbb említett esetében a saját neveden marad a szám és kérhető viszonylag jó áron adatmegosztó kártya is, ami igen hasznos tud lenni.
-
cukimajom
tag
Sziasztok!
A következőre lenne szükségem: Legalább 30 GB net, legalább 100 perc. A Vodafonenál 12 évet töltöttem, soha többet, Yettel és Telekom jön szóba. A táblálzat és az ajánlatok alapján a BestFleetet találtam a legjobbnak. Van kedvezőbb, jobb, ami esetleg nincs benne a táblázatban?
Köszönöm! -
4Grider
félisten
A trükk neve az előnyben részesített hálózat lesz. Az EU roamingért egyre kevesebbet fizetnek egymásnak a szolgáltatók, de mindig van olcsóbb, a legolcsóbb roaming szolgáltatót pedig valószínűleg előnyben fogja részesíteni az otthoni szolgáltatód. A szívás ott van, ha az előnyben részesített szolgáltatónak a legrosszabb a térereje/egyáltalán nincs 4G-je adott helyen.
-
kcsa
veterán
válasz
Ritter007 #62481 üzenetére
Velük semmi. De már rég meg akartam kérdezni valahol (hát akkor itt
), hogy másnál is hosszú percek (5-10) mire roamingban adatforgalmat ad nagy nehezen a vodás előfizetés? Van osztrák e-simem, az másodpercek alatt vált oda-vissza, a vodával meg irgalmatlan sokat kell várni. Vagy van valami trükk, amit nem tudok?
-
Ritter007
csendes tag
Küf/Tarr roaminggal van valakinek tapasztalata?
-
jobarat01
tag
válasz
Baltazár123 #62437 üzenetére
Úgy hallottam, hogy napokon belül bekapcsolják a prémium küf hálózatot
-
tibor23
senior tag
válasz
Mi az, hogy elégedetlenek a netsebességgel? Ha speedtest-et nyomatnak, akkor elégedetlenek lesznek egy darabig az biztos. Más kérdés, hogy a mobiljukon mi nem fut el a voda szolgáltatásával.
-
snooze
veterán
válasz
mucsgyver70 #62475 üzenetére
39997,mivel az én három elöfizum biztosan nem..😀😀😀
-
4Grider
félisten
válasz
mucsgyver70 #62472 üzenetére
Arra a 10000 számra, amiből 15000 hívószámot a Küf fog majd kihozni...
-
zoltaneger
junior tag
válasz
mucsgyver70 #62472 üzenetére
Köszönöm
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
zoltaneger #62470 üzenetére
A Tarr kft 31 700 xxxx - es mobilszámok kiosztására jogosult jelenleg.
-
zoltaneger
junior tag
Sziasztok! Ha a Küf-ön keresztül a Tarr-hoz szerződnék új számmal,akkor milyen előhívóval kapom az új számot?
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
válasz
mucsgyver70 #62466 üzenetére
Az új csomagokhoz az alap adatmennyiséggel párhuzamosan lépcsőzetesen emelkedik az adatmegosztó ára:
5 és 10 GB tarifacsomagokhoz jellemzően 500 Ft + ÁFA, 25-50 GB tarifacsomagok mellé 1000 Ft + ÁFA, 100 GB és 200 GB tarifacsomagokkal 2000 Ft + ÁFA az ára.
XXL és 500 GB tarifacsomagok mellé Adatmegosztó tarifa nem eladható. -
4Grider
félisten
válasz
mucsgyver70 #62462 üzenetére
Konkrétan milyen flotta csomagok adatja után? Flotta flexi?
-
4Grider
félisten
válasz
tyuli76 #62461 üzenetére
https://auchan.hu/shop/profile/loyalty-card/partner-program
Jobbra lent: Lépj be a kedvezményes mobil tarifacsomagok világába! -
4Grider
félisten
válasz
tyuli76 #62453 üzenetére
Max. 5 db-ot.
Az 5 db előfizetésből maximum 1 db lehet meglévő Yettel havidíjas vagy feltöltőkártyás előfizetés, a többinek új előfizetésnek kell lennie. A számhordozás új előfizetésnek minősül.
Ahogy a 100 GB-hoz közelítesz, egyre drágábban van adatmegosztó is. Korlátlanhoz semelyik yettel díjcsomaghoz sincs már. -
tyuli76
tag
Sziasztok!
Az Auchan flottába lehet vinni több számot is?Van adatmegosztó lehetőség náluk? -
csacsi67
addikt
válasz
trec12 #62438 üzenetére
Lesz még itt sirás rivás. Nekem mind 3 szolgáltatól van korlátlan netes kártyám 5g ruterem 4 g routerem. 2szolgáltatonak van 5G je Voda telekom ! Még is a Yettel viszi primet pont neki nincs 5G hálozata.Nem szeretnék senkit elszomaritani de nálunk a Digi /volt invitel még rézdroton szolgáltat 15 mb-tel ebböl add Iptv-t meg a net.
-
robag93
aktív tag
válasz
Baltazár123 #62450 üzenetére
Elálltál a múltkori váltástól? (Bocs ha keverem lehet nem te voltál)
-
válasz
Baltazár123 #62448 üzenetére
Ez szimpla felelőtlenség és/vagy meggondolatlanság.
-
Baltazár123
őstag
figyelj nem akarok én erről többet értekezni, a károsult szót nem olyan értelemben használom ezek szerint, mint ti. Most konkrétan benne vagyok egy ilyenben, azért tudom pontosan, kirántottak egy kedvező csomagból (vonalas net, nem flotta, de a történet ugyanaz) és akkor tetszett az új csomag, most már nem tetszik. 3e forinttal többért tudnám csak újrakötni a korábbi csomagomat ha most kéne kötnöm olyant. Ez kár, nem is kicsi, évi 36e forint, persze tudom, hogy én okoztam, de attól még kár és károsult lennék a szó valódi értelmében
csak én okoztam magamnak, ennyi.
Meg aztán megjött az 50gb ITS adatkártya, yeti és elkezdtem használni otthon komolyabb terheléssel és amikor 80-90mbitet mérek házon belül 4g-n !!!, érted nem fogok én egy 5mbites nettel sz.rakodni, gondolom ez érthető innentől. Nem is lehetne, mert kipróbáltam lekorlátozva 5-re és nekem nem elég. Inkább legyen yeti korlátlan net, pl bestfleetnél korrekt árazással.
Hoztam egy nem kellően átgondolt döntést, de szerencsére nekem van menekülőút most, az elállás. Aki egy lezárt flottából kilép, annak nincs visszaút, hacsak nem szán rá időt és nem ismeri meg a hasonló flottás ajánlatokat. A küfös yeti előfizetésemet inkább fizetem tovább 1-2 hónapig, nekem annyit megér, hogy nehogy megint egy impulzus döntést hozzak. Legalább ennyit megtehetne mindenki, aki elégedett a mostani előfizetésével, hogy 1-2 hónapig párhuzamosan meghagyja. A számot később is át lehet hordozni. Ennyit akartam erről mondani, hátha segít valakinek, de most már tényleg mindent leírtam, többet nem akarok.
-
válasz
Baltazár123 #62442 üzenetére
Mobilnetnél nincs garantált minimum sebesség (a szerződés sem tartalmazza természetesen), teljesen mindegy ki mit kommunikál.
-
-
joci86
senior tag
válasz
Baltazár123 #62442 üzenetére
ITS netkártyához mennyibe került a megosztó?
Erre nem kaptam az üzletben értelmes választ. -
Baltazár123
őstag
Nem ilyen direkt anyagi értelemben, hanem, ha pl nem lesz megfelelő a netsebesség, akkor nincs visszaút, abban az információ halmazban, amit ők ismernek. Legalábbis ha nincs plusz ismeretük a flottákról, márpedig nem nagyon van. Ezért kéne alaposan megfontolni egy váltást, ami megfontolást én nem látok sokaknál. Lehet ezt napestig ragozni, de ha valakinek van egy jó előfizetése és elégedett vele és senki nem kényszeríti a váltásra, akkor minek ugráljon?
Sajnos vagy nem sajnos, szerintem a yeti most elég sok ügyfelet veszít azért, mert rengeteg ügyfelet be akartak terelni a publikus csomagba a megkeresésekkel és az ügyfelek ezáltal elhitték, hogy itt a vége a flottájuknak a yetinél. Miközben a szolgáltatás megy tovább, ugyanazon az áron. A veszteség a net keret fixálása, meg nem lehet telefont venni. Telefont én nem láttam náluk jó áron, a részletfizetés nem érdekel. A netkeret állítása már valóban gond, azért is váltottam az ITS adatkártyára + megosztó, de próbáltam alaposan utána nézni, nem vakon követni valakit. Itt inkább arra gondoltam, hogy a népek hoznak egy döntést, amit megbánnak és olyankor szokott előkerülni az ütőkártya, hogy ők károsultak
jogi és mindenféle értelemben a hajukra kenhetik, szabad döntésük volt, de ők "károsultak" lesznek, az biztos.
-
válasz
Baltazár123 #62431 üzenetére
Károsultakról akkor lehet beszélni, ha nem azt kapták, amire szerződtek.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
Amíg pénzt nem vesznek el, mire háborogni? Mindenki eldönti, akar velük szerződni vagy sem!
-
trec12
addikt
válasz
Nincs hűség. Akinek felejtős az lelép. Biztos lesznek ilyenek. Sajnos sokan kötnek úgy (hűség) szerződést, hogy nem tesztelnek előtte.
-
Baltazár123
őstag
válasz
trec12 #62433 üzenetére
már kiosztottak pár kártyát és a komment törlésekig lehetett olvasni, hogy többen elégedetlenek a net sebességgel, pedig az fontos (lenne) nekik. erre gondoltam elsősorban, a beszéd része biztosan nem lesz probléma. kíváncsi leszek a visszajelzésekre, remélhetőleg naponta egyszer törölnek csak kommenteket, mert a reggeli khm tevékenység közben szoktam átfutni a facét
én tkomra se váltanék tesztelés nélkül
-
Som@
őstag
Hát igen. Nekem is ilyen csomag van. Elég.
De a másik három családtagnak alap adat van. 4 GB. Az viszont a mai felhasználói szokásokhoz sokszor kevés...
Egyébként jól esett volna (tudom, nagyon naiv vagyok), ha a Yettel-KÜF szakítás előtt jelzik, hogy esetleg még utoljára módosíts csomagot... -
trec12
addikt
válasz
Én még egy Tarr-os szerződést sem olvastam így nem tudom abban mi van leírva. A KÜF-Yettellel sem volt semmiféle probléma. Ez ugyan nem garantál semmit de én látatlanban nem vízionálnék itt előre világ végét.
-
Baltazár123
őstag
válasz
trec12 #62429 üzenetére
Én eddig úgy képzeltem, hogy a flottás felhasználók tudatos fogyasztók, de minél többet olvasom a FB csoportot, annál inkább megcáfolnak. Egyre inkább úgy néz ki, hogy rengeteg olyan ember volt a flottában, akiket a FB nyomulás és reklámok csábítottak be és egyáltalán nem tudatos felhasználók, nem foglalkoznak az ár/érték arányokkal, ostoba, nem átgondolt érveket hoznak fel, amikhez persze joguk van, csak akkor ne csodálkozzanak, ha csőbe húzzák őket utána. Sebaj majd jó szokás szerint alakul egy károsult csoport is ha elérik a kritikus tömeget
-
Tiédetis
senior tag
Mivel netfone hangopció elég gyér (100 perc vs korlátlan) és nincs szükségem 20-50GB adatra, egyik simet áviszem küf-be 250 perc vs 12GB, ugyanazon áron, mint 100perc - 50GB adat.
netfone pofátlan emelései miatt, egyébként sem akartam nagyon maradni. -
Gre@T
tag
válasz
Baltazár123 #62414 üzenetére
Én mint volt küf-ös egyelőre maradok a Yettelnél (amíg ki nem pattintanak). A Yettel-küf szerződésbontás óta a jóember csak vetített (már júliustól köthetők lesznek az új csomagok és jobb árak is lesznek mint a jelenlegi Yettelesek). Aztán eljött a szeptember és a TARR-os kooperációt sikerült kiköhögni magából, ami jóval előnytelenebb mint a volt Yettel-es csomagok.
-
Drughi
addikt
Extraflotta aktuális díjszabást tud valaki küldeni?
-
trec12
addikt
válasz
Baltazár123 #62414 üzenetére
Én arra tudok gondolni, hogy a Tarr ezzel az együtt működéssel a mobilos ügyfél bázisát szeretné felduzzasztani első sorban.
Aztán ott a beharangozott vezetékes net országosan négy szolgáltató hálózatán, hogy az hogy fog kinézni technikailag a Tarr-nak milyen szerepe lesz benne az kérdéses számomra.... -
Baltazár123
őstag
válasz
#85512448 #62410 üzenetére
Egy szintén küfös kollégám mondja most reggel, hogy bekommentelt valamit a küf FB-ra, amiben megemlítette egy kérdésre a tkom nevét, mert egyébként a kérdéshez illeszkedett. Nemcsak a hozzászólását törölték, hanem még ki is vágták a FB csoportból és nem érti miért. Mondjuk azzal tudtam vigasztalni, hogy kb semmit nem veszített, elég csak megnézni a mai komment termést ott. Mintha kezdene elmérgesedni a helyzet ott, pedig még csak pár kommentet olvastam arról, hogy a voda prémium hálózatot legszívesebben valaki fejéhez vágná a user, mert nem használható megfelelően ott, ahol ő szeretné. Eleve ha valakinek fontos a net sebessége, akkor tesztelés nélkül ne vegyen semmit.Bármelyik szolgáltató jó lehet és bármelyik rossz, persze az esélyek nem egyformák, nagyon nem egyformák...
Kíváncsi leszek, hogy ígérget mindent a küf, adatmegosztót is. Na azt hogy fogja letárgyalni? A vodánál nincs, a tarrnál sincs, persze ettől még lehet, mint új szolgáltatás, de miért érné meg nekik az, hogy megint beindul a trükközés, mint korábban, amikor pl az ország 2 végében lakó ember így jutott "ócsó" nethez
A pannon/yetinél voltak ilyenek, hirdetésben kerestek társat, csak azt nem tudom, hogy a fizetést hogyan boltolta le 2 idegen egymás között úgy, hogy ne verjék át egymás fejét. Nem ástam bele magam a témába.
Ha sikerül adatmegosztót letárgyalnia a korlátlanra, akkor ügyes tárgyaló. Szerintem az egész mögött az van, ha megnézi valaki a TARR mobil kínálatát, akkor elég szűk a kínálatuk, van neki viszonylag kevés percet és netet tartalmazó csomagjaik, amik egyéb tarr szolgáltatással együtt és a kedvezményes áron végül is jó áron vannak, meg van a mobilnet, ahol számomra érthetetlen, hogy mit akarnak azzal mondani, hogy korlátlan úgy, hogy a benne foglalt adat min 1gb. Mi a fenét akar ez jelenteni? EU-ban 1gb adnak vagy hogyan. Na mindegy, a lényeg, hogy a küf szerintem azt vállalta, hogy felturbózza a tarr mobil részlegét. Érdekes kísérlet lesz ez.
-
-
törölt tag
válasz
Dr Bubo #62407 üzenetére
Szerintem engedjük el a KÜF-ös témát.
Amit én gondolok:
- EP-nek belátható időn belül nem lesz yettel szerződése.
- vodára számtalanszor ráborította a k@kit FB-on, és ócsárolta őket. Ők sem felejtenek
- T: nem fog mohosz-nál jobb feltételt adni
- marad a tarr...de ez már a küf agóniája. -
joci86
senior tag
válasz
pinnacle #62405 üzenetére
Már nagyon régen ITS-nél vagyok.
Nem tudom, mit jelenthet pontosan a háttércsoport, csak tippem lenne. Valszeg ők "AZ IT" részleg, "nem csupán" ügyfelesek.Tegnap mondott egy olyat az ügyintéző, hogy 1-3 nap, élesedik a központilag beállított hívásértesítés. Kipróbáltam este, még nem működött, azonban a fentebb ajánlott telefon beállításainál aktivált módon igen. Még azt is kiírta a hívó fél telefonján, hogy a számom foglalt, ezért átirányítva. Az SMS megérkezett.
Ha ennyi tart vissza az ITS-től, akkor felesleges hezitálni. Egyrészt valóban működik az átirányítós beállítás, másrészt külön beállítják neked, ha felhívod őket.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Péntek van!
-
bucihost
senior tag
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gabor9991 #62379 üzenetére
Köszi gabor9991, joci86!
zzola azért fontos a SIM csere, mert én azért nem váltottam flottát (pedig azt mondták akkor, hogy tarifadatacsomag keretében cserélhetek 5GB-ot 50GB-ra
), mert 22-én számlazáráskor, külföldön van a fiam, nekem azt mondták SIM csere kell, nehogy valami SIM probléma legyen. Illetve azért fontos, hogy működjön a Hívásértesítés, mert neki fontos, hogy tudjon róla ha keresték.
joci86 szerencsére végre egy lelkiismeretes ügyintézőt fogtál ki. Egyébként te már ITS-re váltottál? Nekem 3x azt mondták, csak akkor adhatnak felvilágosítást, ha azt adott flottás számról hívják őket. Én a flottás oldalon érdeklődtem, dicséretes módon nem 30 napon belül, hanem 3 órán belül visszahívtak. Igazi, pörgős, tájékozott ügyfeles hívott vissza, talán 2-3x beszéltem idáig ilyennel. Igaz azt mondta, hogy még nem hallott az ITS-ről, pedig 7 éve van ott. Beírt a belső chatükre, hogy valaki kolléga tud-e róluk, amíg beszéltünk, addig nem jött válasz. Azt mondta úgy tudja megnézni, hogy mi lehet csinálni, ha áttesz az ITS-re, de azt már nem lehet visszacsinálni. Sajnos a háttércsoport nem jutott se neki, se nekem eszembe. Már régebben is hallottam róluk. Egyébként kik ők, az igazi szakemberek? Szinte biztos vagyok benne, hogy ez a Hívásátirányítás tiltás valami "adminisztrációs hiba", de inkább figyelmetlenség az újrakötés miatt.
-
kbela365
tag
Szerintem ez nem erősítő, csak egy antenna. Sok ilyen tud csatlakoni egy központi egységhez, aminek pedig van egy kültéri, 2G/4G antennája igény szerint. Szóval nem csak annyi egy ilyen beruházás, hogy odatesznek egy ilyen kütyüt és mindenki boldog. Egy nem túl nagy épület beltéri 2G és 4G lefedése jó pár évvel (kb. 6) ezelőtt 5-10M forintos nagyságrend volt eszközökkel, telepítéssel, stb. Nem egy könnyen megtérülő szolgáltatás és általában az ügyféllel szokták kifizettetni.
-
4Grider
félisten
-
p2pp
őstag
Az Ikea egyik alsó szintjén láttam [kép] egy kis tányér erősítőt, amit a parkolóházakban is szoktak alkalmazni. Ez akkora nagy beruházást jelentene a Voda részéről?
Bár hozzánk sem tettek fel még sajnos egy ilyet. Pedig nagyon kellene!
Mert az biztos megoldaná a gondot. De nem vagyok Hálózati szakember.
Majd itt megmondják a tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Star Wars rajongók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Cyberpunk 2077
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest