Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xviktorx
tag
Mennyire helytallo az az info hogy ha a megrendelt Iqpro korlatlan kartyaval a kezhez vetelt koveton szamlazarasig 4 giga adatforgalom felett 1 egesz honapot szamlaznak ki? Ma fogja hozni a postas a kartyat de ha ez igy van akkor csak 26an uzemelem be.
-
bostone
addikt
Kora esti órákban megérkezett az iqpro értesítője.
Egy ismerősöm szeretne csatlakozni a flottához, adatkártyával.
Tényleg meghívó szükséges újabban?
Ha igen, mi ennek a módja?
Nekem kell kérelmezni a szolgáltatást a részére?
Melyik mail címre? (Ha ez publikus a topikban) -
Gabbana
aktív tag
Csak otthonra kellene. NEm viszem sehova. Viszont valami külső antenna se lenne hátrány, ha meg már router akkor usb egy külső vinyóhoz.
-
placebo2018
csendes tag
Na elméletileg a postán van a kártya talán holnap itt lesz,10.-i rendelés.
Egy TP-Link TL-MR6400-et vettem ebben használnám majd ,nagyon nincs sok 4g router meg elég drágák. -
Gabbana
aktív tag
Csak netes kártyához milyen router vált be valakinél? Kártya megjött, kéne vennem gyorsan valamit
-
4Grider
félisten
válasz
gboszi
üzenetére
A hozzászólásod rád is érvényes.
100 Ft kiadást is érdemes elszámolni még akkor is, ha csak az ÁFA x százalékát írhatod le. Egy vállalkozás ui. zsebből nem fizethet, mert akkor borul a könyvelés. Ha könyvelésen kívül oldod meg a dolgokat, az pedig mindig a legdrágább megoldás. -
gboszi
senior tag
Az elszámolható meg nem elszámolható témába miért nem olyan ir csak aki ért is hozzá, vagy tudja mit ir?

Mindenkinek a saját vállalkozásáról kell tudnia, hogy mit számolhat el, s mit nem. Vagy továbbszámláznak, vagy számlafizető vagy. Általában a kettő ugyanaz, a lényeg cég esetében (nem magánszemély) hogy amennyiben telekomunikációs vagy hangalapu vagy ilyesmi szolgáltatás tétel van a számlán, akkor a NAV feltételezi a magánhasználatot, amit be kell vallani. Ezért (!) nem foglalkoznak vele a könyvelők. 5-10ezres számlánál drágább a leves mint a hús... -
válasz
bollokcs80
üzenetére
-
bollokcs80
Korrektor
Elvileg így néznek ki a netcsomagok árai 5% ÁFÁ-val IQ-nál (saját számítás, nem hivatalos lista):

-
zpapp28
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Ez azért így elég meleg... A cég számlájára érkezik pénz és nincs számla róla??? Pont ezeket a dolgokat szeretném elkerülni, hogy tuti elszámolható legyen. Amúgy az IQ az jónak tűnik ilyen szempontból, de annyi más flottát gyűjtöttetek össze, hogy nem is tudom melyiket nézzem
-
4Grider
félisten
válasz
zpapp28
üzenetére
Az EQ számlái közvetlenül a Telenortól jönnek, ahol előfizetőként a flotta tulaja, számlafizetőként pedig a tagok vannak feltüntetve. És volt anno talán 2014-15 környékén egy adóújságban (talán számlalevelek?) egy okos szakértő, aki emiatt nem tartotta elszámolhatónak a számlát és meg is magyarázta, hogy miért. Emiatt egy csomó könyvelő a mai napig problémásnak tartja az ilyen számlákat. Persze akik ismerik az aktuális jogszabályokat, azok nem félnek a számlafizetős számlák könyvelésétől...
-
KTU
addikt
válasz
zpapp28
üzenetére
Azt a szálát nem tudod "elszámolni" ahol a "vevő" alatt nem te, vagy nem a te céged szerepel.
Az IQ biztos elszámolható.EQ-t nem tudom, majd valaki beírja mi szerepel a vevő alatt.
Nem elszámolhatóság onnan maradhatott,
hogy pár hete az EQ egyszeri belépési díjáról írták, hogy nem kaptak számlát.
Semmilyent.
Azt elég nehéz elszámolni.
És volt aki a céges számlájáról fizette.
Ez probléma lehet. -
-
edk-
őstag
válasz
gingerbalm
üzenetére
A felesleges ügyfeleket megölik...
-
gyuromoj
veterán
válasz
csacsi67
üzenetére
Köszi szépen, szükség is lesz rá.
Tegnap írtam nekik hogy milyen feltételek mellett léphetek be, meg is jött a válasz:
Előfizetőnk, vagy néhai ügyfelünk ajánlása szükséges a csatlakozáshoz, felelősséget vállalni nem kell!
Személyi+lakcím kártya fotó szükséges a megrendeléshez, a többi postán érkezik az aktív SIM kártyával. -
triklin
tag
Sziasztok!
Egy kamerarendszerhez szeretnék mobilinternetet, ugyanis nem áll rendelkezésre az adott helyen csak analóg adsl, horribilis áron, és a sávszélesség sem elegendő. Csak a kamerák képének online megfigyelése és az adatrögzítésre lenne használva az internet. Eddig Telenor home L csomagot használtam erre (4g, 100gb nappal, 100 éjjel) Meg voltam vele elégedve, azt leszámítva, hogy az adatkeret 26-28 napig volt csak elegendő minden hónapban. A hűségidőm lejárt, váltani szerettem volna, kipróbáltam a Telenor Hello data korlátlan alapcsomagját. Hát ez egy botrányosan semmirevaló valami. Minennek megfelel, csak épp a korlátlanságnak nem.
Hallottam az iQpro flotta korlátlan mobilinternetéről, és az elvárásaimnak tökéletesen megfelelne. (nincs hűség, nem feltétel hogy a nevemen legyen, korlátlan, telenor hálózat stb)
A kérdésem az lenne, hogy azok szerint akik használják és értenek hozzá megfelelne-e arra a célra amire szeretném? Esetleg tudna-e valaki segíteni nekem a flottába való bekerülésben?Köszönöm előre is.
Üdv. -
KTU
addikt
IQ számla, korlátlan net + GSM hívások.
Ez miért ne lenne elszámolható?
A számlakibocsátás minden alaki feltételét teljesíti.
Saját számla (adataimat kitöröltem), nem én használtam a kártyát, így tényleg nem "számoltam el" költségként, mivel kis cég vagyunk és van más ilyen költségünk.

-
bul07
nagyúr
válasz
gingerbalm
üzenetére
Ha már Coop kupon
Lenne felajánlásom most 3 kuponra
Az első három privátot küldőnek tudok küldeni kupont amivel 8860Ft-ért megvehető Huawei E5577C
Kereskedők kíméljenek fórumlakóknak akarok jót -
davao
tag
Sziasztok!
iQpro korlátlan adatkártya szerződést szeretnék felmondani.
Amennyiben jól olvastam itt, tárgyhó 25-ig kell visszaküldenem a kártyát a felmondással.
Viszont a címüket sehol nem találom (a kártya már 2 éves, a cím nincs meg
)Valaki esetleg meg tudná osztani velem ezt az információt?

Köszönöm előre is!

Üdv,
davao -
szuszinho
őstag
Másnak sem működik a Telenor üzleti regisztráció?
-
zpapp28
csendes tag
Sziasztok! Most találtam ezt a topikot és marhára érdekelne, hogy a számlára mi kerül tételesen. Fontos kérdés lenne, mert egyéni vállalkozóként kellene elszámolni és nem mindegy. Ha esetleg ki tudjátok másolni a tételeket és megosztátok az sokat segítene.
Még valami! Ha nem a saját nevemre kapom a számlát (táblázatban láttam), akkor mi alapján fizetek??? Nem teljesen világos

Köszi a segítséget és bocsi az értetlenkedésért -
kinghaxor
aktív tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy egy olyan embernek kell beajánlania aki már tag egy ideje náluk. De semmi konkrétumot nem mondott ezzel kapcsolatban. Igaz nem is kérdezem rá konkrétan ez mit takar. Jó lenne utána érdeklődni telefonon, hogy ezt pontosan hogyan értik.
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Az iqpro küldött az adatkártyásoknak értesítést a csökkenés mértékéről? A legutolsó hasonló eseményről mail-ben adott tájékoztatást.
-
csacsi67
addikt
válasz
gingerbalm
üzenetére
Volt valamikor egy mondata egy embernek mindenki hozzon magával egy embert[/I

gyuromoj
Tudod jó pénzért mindet

Ha aktuális lesz keress meg privibe segitek.
-
gingerbalm
aktív tag
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Ispán_Péter
üzenetére
Plusz annyit hozzá kell tenni, hogy ma beszéltem velük és akkor mondták nekem, hogy már nem fogják elfogadni azt hogy az ajánlott ember a prohardver.hu. Idéntől csak ajánló személy által lehet hozzájuk csatlakozni. Nekem még azt mondta a srác, hogy el fogadja mert 9-e előtt adtam le a rendelést. Szóval a továbbiakban nem garantált, hogy simán regisztrálva be lehet hozzájuk lépni.
-
placebo2018
csendes tag
válasz
Ispán_Péter
üzenetére
Annyi lesz br.3882.-Ft ez a bruttó,csak bekerülni nehéz nagyon nem kapkodnak türelmesnek kell lenni ez nem egy webáruház....
-
xviktorx
tag
válasz
Ispán_Péter
üzenetére
Ténylegesen annyit kell fizetni. tudomásom szerint nincs jobb opció ami az igényeidet ki tudná elégíteni. Csak a megrendelés illetve a kézhezvétel közötti időszak kérdéses. Én 9-én rendeltem tőlük, a mai napig semmit sem reagáltak az email-omra. Ma felhívtam őket, azt ígérték hogy utánanéznek a dolognak.
-
Ispán_Péter
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, hogy ha nem ragaszkodom egyik szolgáltatóhoz sem, saját nevemre lenne az előfizetés, hűségidőt nem vállalnék, nem szeretnék kauciót, belépési díjat és havi tagdíjat sem fizetni, havi 5000 Ft alatt szeretném megúszni, nem akarok készüléket vásárolni, a számhordozás sem érdekel CSAK ÉS KIZÁRÓLAG KORLÁTLAN ADATFORGALMÚ MOBILNETRE lenne szükségem, akkor melyik a leginkább nekem való flotta? Eddig az iQpro tűnik a legjobbnak, de gondoltam inkább rákérdezek hátha van másik opció is. Az iQpronak írtam mailt is, Teljesen korlátlan adat+net (150 Mbps): br.3882.-Ft <EU=2.5+3GB> náluk most perpill. Viszont a brutto-netto dolgot sosem vágtam, most akkor ez ténylegesen mennyibe kerülne havonta?
-
edk-
őstag
Független Speedport II-k megint vannak a német ebayen, ide postával 65 euró körül.
-
gingerbalm
aktív tag
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
IQpro flottához készüléklista elérhető vhol?
Köszönöm -
4Grider
félisten
válasz
gyuromoj
üzenetére
Mobilnetnél nincs állandó érték, adott helyen is mindig mást lehet mérni, különböző eszközökkel meg főleg.
Lefedettség. -
kinghaxor
aktív tag
válasz
szuszinho
üzenetére
Melyik számot hívtad ha megkérdezhetem? Én minden adatot elküldtem email-ben. Személyi, lakcím kártya másolatot azt hogy milyen csomagot szeretnék, címet nevet telefonszámot, mindent. Telefonon már hívtam őket azóta egyszer. Azóta se jött tőlük semmi csak hogy utána néznek hol akadt el a dolog.
34616. Köszönöm. Ha sehogy nem jön össze akkor inkább többet fizetek de működjön a dolog.
-
szuszinho
őstag
Múlt héten küldtem levelet IQ-nak. Tegnap felhívtam, hogy mi a rajz? Mivel ellentmondás volt a levelezésünkben, és nem adtam meg telszámot, ezért állt az ügyem. Tegnapi beszélgetés után rögtön zöld utat kaptam + csomagszámot. Ma elvileg meg is kapom a kártyám.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
placebo2018
üzenetére
Ha esetleg sikerült valamit intézni ez ügyben akkor légyszíves írd majd meg ide a fórumra. Én beszéltem velük telefonon is és azóta sem történt semmi változás az ügyemben. Kezdem azt hinni, hogy ebbe a flottába már nem is lehet belépni. Én megvárom még a holnapot és ha nem történik semmi akkor egy telefont még megpróbálok és hagyom őket a fenébe. Ha nem kell a pénz akkor nem kell. Megyek eq-hoz. Apropó eq. Valaki tudna mondani egy aktuális árat csak korlátlan adat kártyára? Nem kell hang hívás nekem csak korlátlan net a lehető leg olcsóbban. Ha van egyéb opció akkor az is érdekelne. Előre is köszönöm.
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Van olyan flotta amiben lehetőleg korlátlan a mobilnet és melle kb van 100 perc beszélgetés?
Jelenleg 6k-t fizetek 6gb net plusz 80 egységért a Telekomnal.
Vagy még mindig inkább a Telenor HD éri meg jobban?Üdv Gyuri

-
-
vegyszer
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Akkor ez valóban érdekes esettanulmány lehet...
-
válasz
vegyszer
üzenetére
Igazából meg sem említettem nekik, hogy melyik csomagot szeretném, csak rávágták, hogy nem lehet, bár szerintem a tájékoztatásnak akkor is úgy kellene kinéznie, hogy "Tisztelt ügyfelünk, tájékoztatjuk, hogy X csomagból nem tud váltani Y és Z csak Q csomagra.". Ez pedig elmaradt.
-
xviktorx
tag
válasz
placebo2018
üzenetére
9-en kuldtem email-t amire azota semmi reakcio.
-
vegyszer
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nincs esetleg olyan a háttérben, hogy az általad kinézett új csomag másik rabszolgáltató ajánlata? Mert az úgy biztos nem megy, ha szeretnéd is, ha már egy helyen vállaltad a hűséget.
-
placebo2018
csendes tag
Valaki a multheti IQPro-s rendelésből kapott infót mert még semmi,aznap rendelt 4grouter már kezd porosodni lehet megvárják a 25.-ikét?
-
válasz
gingerbalm
üzenetére
Remélem pozitívan állnak a dologhoz, mert szerintem itt egyértelmű, hogy ők hibáztak. Meg egyébként is, egy háromszor drágább csomagba akarnék menni, mindenkinek érdeke, hogy válthassak.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
én is mobilflottacentrumos flottába léptem ősszel (csak nem vodásba, hanem telenorosba, saját számmal, telekomtól számhordozással, a szám maradt az enyém, én is közvetlenül ügyintézek a szolgáltatóval) de az ajánlatban jött a barcelona is, és most kikerestem, ahhoz még akkor is oda volt írva, hogy menet közben lehet váltani, ez tök fura, hogy nem kapsz indokot, olyan nincs, hogy csak

-
válasz
gingerbalm
üzenetére
Voltam bent a Vodkafonenál is, ott is azt mondták, hogy nem lehet díjcsomagot váltani.
Nekik meg írtam most egy levelet, kértem, hogy oldjuk meg valahogy a dolgot, hiszen belépési díj is volt, 11 ezer forint, ha meg az van leírva, hogy lehet váltani menet közben, akkor frankón megtévesztettek engem, amikor szerződtem velük. Meglátom, hogy mit írnak vissza, ha elutasítóak lesznek, akkor első körben békéltető testület, másodikban NMHH, harmadikban polgári per. Nem is fér a fejembe, hogyan tehet meg ilyet egy cég. A testvérem szerint ez csak slendriánság részükről, és nem szándékos. Csak ugye amikor a Vodka is azt mondja, hogy nem lehet feljebb lépni, akkor kezd gyanakodni az ember.
A számot meg tőlük kaptam, de én vagyok az ügyintéző, bármi bajom van nem hozzájuk kell fordulni, hanem közvetlenül mehetek az Óvodafonehoz, és az én nevemen is van a szám.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
ez elég meredek dolog, én faggatnám még
és a szám is a tiéd, nem? mert a leírás szerint a te tulajdonod. azt te vitted be, vagy tőlük kaptad?
-
válasz
gingerbalm
üzenetére
Hát hogy csak nem és kész.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Mivel indokolta?
-
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni mobil flottás történetemmel kapcsolatban.
Szeptemberben léptem be az egyik itt is megtalálható mobilflottába. Egy alacsony csomagot választottam, mert akkor még arra volt szükségem. Ám most úgy hozta az élet, hogy szeretnék egy nagyobb tarifára váltani. Fel is kerestem a flotta ügyintézőt, akitől meglepődve hallom, hogy nem hogy nagyobb tarifára nem lehet váltani, ha lejárna a hűségem, ezzel a telefonszámommal akkor sem mehetnék nagyobb díjcsomagba.
Na most ez csak azért furcsa, mert a tájékoztató PDF-en, amit küldtek nekem, az szerepel, hogy lehet váltani menet közben is nagyobb tarifára (beteszem a képet erről).
Mi a véleményetek?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tesla topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Dr Bubo