- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
35900 - 35801
68858 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
-
edk-
őstag
-
zzola
titán
-
kurion
senior tag
Korlátlan adatkártya legolcsobban merre és mennyiért lehet találni?
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator -
pitju76
tag
A kártyára várónak: türelem, én is rákérdeztem, mert a levelük alapján azt hittem, már postán van és napokig nem történt semmi, de kiderült épp akkor adták fel.
Ami viszont a kérdésem lenne, a kártya kb. 10 napja van nálam, de még nem használtam. Korlátlan csak adat, 4 GB jelzéssel a mytelenorban. Jön a hosszú hétvége és szükségem lesz a netre, a 4 Gb csak informális, valójában teljes sávszélességgel korlátlan, vagy mivel nem teljes hónap, csak ennyi jár? Pénzben ugyebár nem volt különbség. Köszi -
Wajk
addikt
-
gabor9991
addikt
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Úgy hozta a sors, hogy a fiam mellett töltök két hetet a Heim Pálban. Eszi a gyerek a mobilnetet ezerrel. Nyár óta IQpro 7 GB beszélgetős kártyám van. Az a kérdésem, hogy ha elfogyott, milyen áron lehet plusz adatot venni? (ugyanaz vonatkozik rá mint a többi előfizetésesre?)
Vagy esetleg eseti jelleggel lehet erre is tetni éjjeli korlátlan netet?
Vagy Istvánt fel lehet zargatni, hogy most 7 helyett több kell, és majd előbb utóbb vissza állva 7 GB-re, nem mondja azt, hogy folyton ugráltatom?"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell -
zzola
titán
Értem. Akkor meg ne ígérjen semmit! Mondja azt, hogy ~2 hét, de nem ezt mondta...
hanem ezt:
"Könyvelt, ajánlott, elsőbbségi, tértivevényes postai küldemény azonosító: RL768000926xxxxx
ID: 2032xxxxx
ICC: 0000450xxxxx
Hétfőn érkezik!
iQpro Team +36203333300"
Sem köszönés, sem megszólítás, sem semmi4
Ha én így tárgyalnák a partnereimmel, mára már egy sem lenne.
Elég IQ fighter cég lehet...(#35891) placebo2018
Most is van korlátlan adatkártyám, szóval nem probléma, ha holnapra nem érkezik meg!
-
placebo2018
csendes tag
-
Oldman2
nagyúr
-
zzola
titán
IQPro mennyire "hiteles" cég? Szombaton jött egy e-mail, hogy hétfőn megkapom a SIM kártyát. Ma bementem a postára, azt mondták, a megadott ragszámmal még nincsen küldemény a rendszerben!
FTW?Most szórakoznak velem?
Ha ennyire komoly, akkor bele sem vágok, van a szopásnál jobb dolgom is... -
placebo2018
csendes tag
-
törölt tag
-
Keput
csendes tag
-
DJGABI
addikt
-
zagloba
aktív tag
-
bb71
őstag
-
Keput
csendes tag
Sziasztok!
Iqprosokat kérdezném, hogy a havi számlát mikor szokta küldeni a cég? Múlt hónapban befizettem az első havi díjbekérőt, február 12-én, azóta nem kaptam még számlát erre a hónapra. Ez így rendben van? Természetesen nem probléma, hogy még nem jött
, csak gondoltam, nehogy ez miatt kapcsolják le az internetet hogy nem fizetem be, mert mondjuk rossz e-mailre küldik vagy hasonló. -
kano
nagyúr
Nincs már 4GB net? Az lett volna a lényeg..
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking -
gabor9991
addikt
-
kurtuzov
senior tag
Jelenetem igen. Még aznap(pénteken) - ugyan harmadik átküldött verzióként - de sikerült aktiválni a kártyákat.
Azóta rendben működnek is, nekem olyan plusz kéréseim voltak, hogy a 3GB ~600 Ft net helyett milyen ajánlat lesz - erre még várom a mailt. Tehát 3GB nincs és utódjáról sincs infóm.
Illetve szeretném letiltani az emelt díjas hívásokat, emelt sms-t és (itt a gond) NEM TUDOM MÉG MIT?
Kérdeztem hogy a kapcsolt szolgáltatások listáját át tudnák-e küldeni(nem), ehelyett kérték, hogy írjuk meg mit mondanánk le. Mivel az EQ Telekomos csomagjainál nincs flottatagnak webes ügyintézési lehetősége, így nem tudom miket lehetne lemondani. Eddig kékT-t használtunk, ott a neten keresztül szépem le tudtam kapcsolni pl a hangpostát aki nem kérte, etc. Bár ez utóbbit a telefonomban is ki tudtam kapcsolni.Tehát egy lista a kapcsolódó (és esetlegesen letiltandó) szolgáltatásokról jól jönne.
-
vpanangin
senior tag
-
Thusor
őstag
HBO GO előfizetésem van EQ-ban Unlimited XXL csomaghoz. Listaáron adják, amit a Telenor oldalán is látsz. Ugyanez vonatkozik a MyTV csomagokra is. De csakis a flottakezelő tudja ezt aktiválni, illetőleg ha kérsz kárty szintű jelszót a flottakezelőtől akkor te is tudod majd telefonon keresztül intézni az alapvető dolgaidat ha tudod a négyjegyű jelszót.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1) -
balaaa88
aktív tag
-
4Grider
félisten
-
KTU
addikt
-
arnyekxxx
veterán
-
törölt tag
-
kulturg
tag
hali, e-mailben is el lehet küldeni a lentieket az iQpro-nak a iqprokft@gmail.com címre?
Akinek a sim a nevére lesz elküldi a következőket a flottának:
- kinek a nevére, címére lesz az előfizetés,
- milyen előfizetés,
- hova kéred postázni a kártyát, név és cím,
- értesítési telefonszámod, amin most elérnek,
- e-mail címed, ahova jön a díjbekérő, tudom e-mailben küldöd és látszik, de így egyben vannak az adatok,
- a személyi igazolvány és lakcímkártya fényképét,
- ajánlód nevét, e-mail címét -
edk-
őstag
-
törölt tag
-
KTU
addikt
-
törölt tag
-
kano
nagyúr
58xxFt és 10k.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking -
floratm
senior tag
"Tegnap kértem ajánlót, meg is kaptam, felvettem a kapcsolatot a céggel, jött is a visszaigazolás, hogy hétfőn a kezemben lesz az adat kártya."
Nahát
En több mint egy hete kértem 2 beszélős kártyát, küldtem minden adatot, de csak egy automatikus visszaüzenetet kaptam h majd földolgozzák, nem hogy a kezemben lesz a kartya

Ez a dolgok normalis menete vagy erőszakoskodjak telefonon?
Iq
-
törölt tag
Sziasztok!
EQ-nál érdekelne megosztós kártya (2 kártya) korlátlan nettel, MyTV-vel. Ez manapság mennyibe fáj összesen? A belépés 10e még mindig?
-
Oldman2
nagyúr
-
kano
nagyúr
A T-nél meg sokkal nagyobb bajok vannak. Inkább akkor 100x Telenor.
edk-
őstag
-
Fifi
őstag
Nem mondtam, hogy örülj, csak azt, hogy nekem ezzel indokolták. Mutatták is az üzletben, hogy az ő felületükön is dög lassú volt a flottás számomhoz kapcsolódó műveletek, nem csak a mytelenorban.
Nekem van Telekomos flottás előfizetésem is. Abban is több százezer szám van és mégis gyorsabb az on-line felület, pedig aztán ott is vannak anomáliák rendesen.

-
Oldman2
nagyúr
-
Fifi
őstag
-
Oldman2
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
-
Fifi
őstag
Folyamatosan migrálnak át mindenkit, így előbb utóbb nálad is megváltozik a vevő neve és 26. hajnala lesz a fordulónap.
Engem pl. február 07. napjával migráltak át. Előre nem szóltak. Az adatkeret furcsa számaiból lettem figyelmes, hogy valami nem stimmel, valami változott.
Ezzel együtt a myatelenorban csak egy előfizetésem maradt a többi törlődött, így a felhasználóm törölni kellett és a flottakezelőt kellett megkérni, hogy a többi számom is adja hozzá az új fiókomhoz. A számlázás is átváltott elektronikusról postaira, ennek visszaállítást is flottakezelő intézte.
-
Thusor
őstag
Nalam semmi valtozas a szamlan. Tovabbra is ugyanaz mint eddig volt. Akkor ezek szerint nem mindenkinel valtozott. Erdekes az biztos.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1) -
4Grider
félisten
-
torrente777
tag
-
Oldman2
nagyúr
-
mecsek20
tag
Ha nem beszélsz sokat lemondhatod a mobil s csomagot, ezzel 2000 ftot megspórolsz, a percdijad ugyanannyi marad, ha mégis telefonálnál. Vagy dominoba átmész, percdijad jobb lesz, netcsomagokkal meg tudsz sakkozni. Nem tudok olyan telekomos nyitott flottát ahol a szám a neveden marad
-
trol75
tag
Most megnéztem pontosan a kapott számlákat.
1. számla
számlázási időszak: 2018.01.09 – 2018.02.08
számla kelte: 2018.02.09
Fizetési határidő: 2018.03.11
Összeg: 5820 Ft
Vevő neve, címe: CENTURIO Invesments Kft2. számla
számlázási időszak: 2018.01.26 – 2018.02.25
számla kelte: 2018.02.26
Fizetési határidő: 2018.03.31
Összeg: 2253 Ft
Vevő neve, címe: Credit Prime 2015 Kft -
petipetya
nagyúr
Sziasztok,
Milyen Telekomos flottát ajánlotok nekem?- Szolgáltató: Telekom, eddig velük a legjobb a hálózat.
- Kinek a nevén lesz a szám: saját nevedem van és ezt szeretnéd is megtartani
- Hűség: NEM
- Kaució / Belépési díj / Tagdíj: belépési OK, havidíja NEM
- Mire használnád elsősorban: legfontosabb a mobilnet (kb. 4-6 GB havonta), emellett alacsony legyen az előfizetés havidíja (percdíj mindegy mennyi)
- Mennyit szánsz rá: havi 4-6e Ft
- Készülék: NEM
- Számhordozás lehetséges-e: meg akarom tartani a mostani számomat,
- Flottaengedély beszerzése: elkerülném ezt a macerát
Ha olcsóbb lenne mint a Mobil S + 6GB net, akkor nyitott vagyok.amatőrhardver lapcsalád -
zzola
titán
-
KTU
addikt
"Lesz egy szerződés a levélben?"
Igen, bele lesz írva hova kell visszaküldeni."Nano SIM-et kértem, azt is küldenek?"
Ilyet küldenek.
Rakd el jól a nagy plasztikot, meg a többit is, mivel ha nincs szükséged a flottás kártyára ezt is vissza kell küldeni, nem csak magát a "kis kártyát". Ha nincs meg 4eFt + áfa az ára."Új (bontatlan) kártyát küldenek, vagy egy korábban más által használtat?"
Bontatlant, de a számot már használta más, akár nem saját számmezős is lehet,
kaptam már 0670-.... el kezdődőt."Átvétel után rövidesen kérnek 1 havi díjat?"
Már a szerződés mellet lesz az 1. számla."Milyen körben ajánlhatom? Csak család, vagy mehet kollégák felé is?"
Bárkinek"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G -
zzola
titán
Sziasztok!
iQpro-val kapcsolatban lenne pár kérdésem!
Tegnap kértem ajánlót, meg is kaptam, felvettem a kapcsolatot a céggel, jött is a visszaigazolás, hogy hétfőn a kezemben lesz az adat kártya.
Lesz egy szerződés a levélben?
Nano SIM-et kértem, azt is küldenek?
Új (bontatlan) kártyát küldenek, vagy egy korábban más által használtat?
Átvétel után rövidesen kérnek 1 havi díjat?
Milyen körben ajánlhatom? Csak család, vagy mehet kollégák felé is?Köszi!
-
Dracula72
senior tag
Nálam is ez jött. Meg nem lepődtem, számlázási időszakból kiderült mit kavarnak.
Azt, hogy nem szóltak, na azon nincs mit csodálkozni, ebben nem okoztak csalódást.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/ -
Andrewstarr
aktív tag
-
Thusor
őstag
En nem kaptam tort szamlat. Ugyanannyit kaptam mint szoktam. Meg mindig 8-ai dataum szerepel nekem a szamlamon mint fordulonap. Nekem ez az informacio uj amirol irsz. A facebookon se emlitettek hogy valtozna barmi is.
kano
nagyúr
Akkor ezért lett nekünk is ilyen kevés?
.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking -
trol75
tag
Eddig és is úgy tudtam, hogy 8-án van a forduló, de ebben a hónapban kaptam egy tört számlát ami 2253 Ft-ról szól. Gyorsan felhívtam a Pétert, hogy mi ez. Azt mondta, hogy ők céget váltottak és újra szerződtek a telenorral. Most már úgy emlékszem, hogy 25-e a forduló. Azt is mondta, hogy elképzelhető egy díjcsökkenés is. De ez nem biztos.
-
adika4444
veterán
Hali!
Huawei E3372-t ha rendelek IQ-től a kártyával, akkor a díjbekérővel kell majd kifizetnem vagy egyéb módon?
Az eszköz hilink-es vagy anélküli?
Ha netán garis gondom adódna, akkor azt a Telenorral kell intéznem vagy a flottakezelővel?
Köszi! -
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
1., Egy-két hét múlva igen.
2., Az aktiválástól számítva tud csak a Telenor számlázni.
3., Nekem csak az adatmegosztók első havi díját kellett előre elutalnom a Telenornak. Amivel egy évig szerencsétlenkedtek, majd jóváírták mint előleget előlegszámla nélkül.
4., EQ 8.-a.
5., Induláskor törthavi számla van, tök mindegy tehát, hogy hanyadikán aktiválják.
6., Nekem csak a korlátlan érte meg. Az leírtad.
7., Inkább akkor ne rendelj semmit, ezek nem a gyorsaságukról, rugalmasságukról híresek.
8., Nem tudok kilépési díjról, az iq-nál van 90 napig ilyen.
9., Ezt is többször leírták itt már. Keresőszavak: EQ roaming -
ChillDown
csendes tag
Üdv.
Szeretnék korlátlan (csak)mobilnetet és az EQ-t néztem ki. Egy kicsit visszaolvasva rájöttem, hogy 5000 FT a belépő és 5800 havonta két SIM( pontosan ennyi
),(apn stb ezek stimm, asztali routerba lenne használva + dual sim telefonba) viszont lenne pár kérdésem:
1. Megrendelés után postán kézhez kapom mind a két kártyát egyszerre?
2. Megrendelés után amíg nem aktíválják a második SIM-et kell-e havídíjat fizetni, +600 Ft?
3. Miután elutaltam a belépési díjat, kell-e 0. havi számlát fizetni és ha igen, akkor részarányosan vagy nem számít?
4. Mikor van hóforduló? Mert olvastam itt 8-adikát és 25-ét is
5. Van-e lehetőség arra, hogy csak hóforduló után aktiválják a kártyákat ha pl egy hét múlva rendelnék és nem szeretnék egész hónapot fizetni.? Ezt érdemes így vagy akkor sokat csúzhat az aktiválási idő esetleg hóforduló után?
6. Milyen csomagok vannak adatkártyáknál? Ezt a táblázatól nem tudtam kivenni, mert beszéd nem kell még sms sem.
7. Ha megrendelek 2 korlátlan kártyát és pl. 1 hónap múlva kisebb csomagra szeretnék váltani megtehetem? Menniyért?
8. Mi a visszamondás menete? Vissza kell küldeni postán mindkét kártyát? Van-e kilépési díj/ havi tagdíj?
9. Mennyi az EU adatkeret korlátlannál, illetve kisebb csomagok esetén(ha van ilyen)?Előre is köszi a választ!
-
RmegatEx
csendes tag
-
4Grider
félisten
-
pitju76
tag
-
4Grider
félisten
-
Ryla20
csendes tag
-
zagloba
aktív tag
-
RmegatEx
csendes tag
Sziasztok!
Működik a mobilinternet külföldön halistennek.
Kerdesem az lenne, hogy IQpro korlátlan internetnel mennyit tudok felhasználni? Vagy külön fizetni kell? Sajnos egyaltalan nem vagyok kepben. -
pitju76
tag
-
Wajk
addikt
-
pitju76
tag
-
edk-
őstag
-
Zeki
nagyúr
-
pitju76
tag
Még egy másik homály.
Iq adat (korlátlan, de 4 gigát ír a mytelenor, gondolom a fél hónap miatt) a fogyasztásban azt írja: 67 Ft, egy db elküldött sms. Közben nálam van 3 napja és hozzá sem nyúltam... Ez vajon mégis hogy? -
AstraCDX
senior tag
Képtelen vagyok megérteni ezt a főkártya, adatmegosztó kártya különbséget .
Szerintem a SIM kártyák egy bizonyos előfizetői fiókhoz való hozzáférés hardwarekulcsai .
Az előfizetői fiók lehet fő, vagy adatmegosztó tulajdonságokra konfigurálva .
Tehát BÁRMELYIK SIM kártyát hozzá lehet rendelni BÁRMELYIK előfizetői fiókhoz .
Jól gondolom, vagy nem ?
Üdv.
Astra
-
4Grider
félisten
-
kano
nagyúr
Nincs sebesség korlát egyiknél sem (illetve a hálózat).
csacsi67
addikt
-
RmegatEx
csendes tag
Sziasztok!
Az IQpronál tudom használni külföldön a mobilnetet? 1 hétre mennék Franciaországba, nem tudom volt-e már valaki hansolo helyzetben.
-
szabessz
tag
Sziasztok
EQ-nál csak korlátlan net-hez igényelhető adatmegosztó kártyánál van valami korlát sebességbe vagy egyformák fő kártyával?
Ha adott helyen net tudd menni 100Mbs-el min2 kártyával lehet olyan gyorsan netezni vagy ez megoszlik?
Köszönöm. -
szabog74
aktív tag
-
4Grider
félisten
Én nem vagyok abban biztos, hogy egy nem publikus flottában lévő ÁSZF-re is kötelező érvényű lenne a jogszabály. Az eht-től való eltérést ui. cégek közötti szerződés esetén eddig is lehetővé tette a törvény. Flották esetében pedig a flottaszerződés két cég között köttetik, az eltérések a teljes flottára vonatkoznak, ha annak magánszemély lesz a számlafizetője, attól még el kell fogadja magára nézve is a flotta feltételeit...
-
kano
nagyúr
Ha nem is aktív, akkor hogyan?
szabog74
aktív tag
-
Zeki
nagyúr
-
Maffia91
aktív tag
-
csacsi67
addikt
-
y300fire
tag
Az IT Service flottához az új szabályzás esetén is kötelező a 24 havi hűség?
-
kurtuzov
senior tag
A Domino kártyák aktiválása utáni 15. napon megkaptuk végre a számhordozott Telekomos EQ Aktív Start SIM kártyákat. Önmagában az idő nem vészes, csak a kommunikáció nem volt megfelelő - feleslegesen azzal hitegettek végig, hogy másnap már meg kellene jönnie a kártyáknak.
Jelenleg nem tudjuk aktiválni az új kártyákat, mert az üfszolg nem tudja az általuk kitalált (és helyes) ötszámjegyes jelszót... -
AstraCDX
senior tag
Érdeklődöm az Olcsó Mobil Flották -ról .
Van valakinek bővebb info-ja róla ?
Javaslom betenni az összefoglalóba, mert ha jól látom nincs benne !
Üdv.
Astra
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
borbas666
aktív tag
Értem. Akkor jelenleg, hogy lehet bekerülni a DPI-be?
-
zsoltix
tag
Mennyi volt az átfutási idő, hogy flottába kerüljön a számod? Webes mytelenor reg: https://my.telenor.hu/reg0-valaszto
üzleti ügyfél és ott megadod a telszámot, felhasznév-email-jelszóWeboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu -
SlágerTibo
csendes tag
Szia!
Mi már kb egy/másfél hete megkaptuk a Startos új számos sim-et az EQ-tól. Azóta használjuk, eddig egy petákot se fizettünk ki mert nem küldtek semmiféle csekket, emailt, etc., hogy fizetni kell. Még a belépti díjat se fizettük be. Egy email jött, hogy majd küldik a csekket, meg hogy az igényelt 3gb net ideiglenesen nem elérhető. Ennyi. -
edk-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
35900 - 35801
68858 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Samsung kuponkunyeráló
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Vicces képek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

MADcat
Dr Bubo