Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciDikenz
aktív tag
Helló,
az alap helyzet az, hogy T-nél van egy, a volt munkáltatóm dolgozói csomagján keresztül kötött flottás előfizetésem 4 számmal. Namost idő közben én már külföldön dolgozom, de a msáik 3 szám még otthon használja aktívan az előfizetését és most ahogy ránéztem a számlára, akkor esett le, hogy ez még a flottás csomag, amit a cégtől való kilépésem miatt kb 1 éve le kellett volna mondanom (gondolom).
Tudja valaki esetleg, hogy ilyenkor most mi van?
Szóljak a T-nek, hogy megszüntetném a csomagot és nem fognak kérdezősködni, hogy mikor szűnt meg a munkaviszonyom? Próbáltam online díjcsomagot váltani, de nem lehet, szóval gondolom személyesen / telefonon kell intézni ezt.Vagy a másik lehetőség, hogy hagyjam pörögni ezt a díjcsomagot, mert miért ne, aztán hátha nem tűnik fel a T-nek?
(persze ha mégis, akkor gondolom utólag jó kis kötbért kell fizetni) -
aminat
tag
A DPI flottában van ez a "Extra korlátlan e-mail és böngészés szolgáltatás" Ez pontosan mit takar? Ha a chromeban facebookozok akkor az böngészés ha az alkalmazáson keresztül az nem? Vagy a youtube is így van?
-
Dracula72
senior tag
Ha már EQ.
Van valaki aki az unlimited XS tarifában van?
Nem 6340ft lenne 1 hónap? -
noorbertt
őstag
válasz
MADcat
üzenetére
IQ-nal 3690 a korlatlan : 3690x2=7380
EQ: 6550 (2 sim) + ~10000 belepesi dij
a ketto kozott 830 a kulonbseg azaz ha a belepesi dijat is beleszamolom akkor az EQ 1 ev utan lesz olcsobb.
Köszönjük a "hasznos" infót, de legközelebb ezt tartsd meg magadnak!
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
ITDoki
csendes tag
Sziasztok!
Olyan flottát keresek amelybe meglévő jelenleg Magyar Telekomnál lévő telefonszámommal tudok csatlakozni és én vagyok a szerződő (számlafizető). A havidíj tartalmazza a korlátlan beszélgetést és sms-t belföldön, illetve legalább 2 gigabyte mobilinternet hozzáférést. Mindezt szeretném a lehető legolcsóbb konstrukcióban, mindegy melyik szolgáltatónál. Tudtok ilyet ajánlani?
-
arcszesz
aktív tag
válasz
MADcat
üzenetére
Nem jól csinálod. Elmondom az ügyintézés módját.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Felhívod Tímeát és erélyesen közlöd vele: "-Már elég volt, mióta várok! Szerződést akarok bontani! Azért rendeltem netet hogy használni tudjam! Kérem vissza az öt rugómat!"
Egy ilyen hívás után fél nap alatt "megjavult" a kártyám, meg egy fórumtársnak is, akitől ezt az ügyintézési tippet kaptam

-
Norby86
őstag
válasz
gabor9991
üzenetére
Az IQpro-s panaszokat én is olvastam, azért is gondoltam rákérdezek ujra hogy most mi a helyzet. De ahogy látom akkor már az EQ-ra is van panasz. Őszintén megmondva nem is tudom miért éri meg 10 ezerért oda belépni ha ez meg ingyen van, ha már mindkettőre vannak panaszok. Pár száz forintal olcsóbb csak az EQ.
Azért a számot jólenne átvinni, mert elég könnyen megjegyezhető számom van. Maximum majd megkérdezem ez mennyi időt venne igénybe, mert időm az van mint a tenger.
-
gabor9991
addikt
válasz
Norby86
üzenetére
Lemondásnak sincs díja, csak egy ajánlott levél.
Ha van idöd, olvass vissza, lesz panasz az iQpro-számlázására, nem is egy, nekem is jöttek hibás számlák, de korrekt megoldás lett a vége, nem lett belöle semmi problémám.
EQ-ról én is annyit tudok,.amit itt olvasok róluk, hát....úgy tűnik ahogy növekszik az ügyfélszám, ott is mintha több lenne a probléma, meg az elégedetlen ügyfél, pedig ugye a belépési díj miatt voltak akik azt gondolták, hogy ott majd gördülékenyebb lesz az ügyintézés mint az iQpronál, de ez úgy tűnik nincs így. -
Norby86
őstag
válasz
gabor9991
üzenetére
Köszönöm az infót!
Így már értem akkor ezt a dolgot.
Már csak azt nem tudom, mennyire megbízható cég az IQ pro. Nem e számláz tévesen vagy késve, esetleg más gondok szoktak e vele lenni. Nem akarok offtopikot nyitni, privátban is leirhatja bárki ha van tapasztalata.
Nem rossz amugy ez a 400+400 ft sem,mert annyit biztos lebeszélek, még többet is, viszont nem mindig 200 percet, van hogy csak 180 vagy kevesebb.
Ár/érték arányban persze az EQ jobban megérné, de a 10 ezres belépési dijat szerintem évek alatt sem hozza be ha azt nézzük ott 9 forint, itt 12.7 Ft.
Amugy ha mondjuk xy hónap mulva más flottára váltanék, van bármilyen díja annak ha lemondom az IQpro-t? -
z67
őstag
válasz
cincinatus
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
gabor9991
addikt
válasz
Norby86
üzenetére
A 400+400 forintot plusz àfàt, azért kell fizetned mert kapsz ezért egy lebeszélhetö keretet , ami 40perc hálózaton belül plusz 40perc hálózaton kívül, de ezt akkor is kiszámlázzák neked, ha nem beszélsz annyit.
Szóval ha hang alapú elöfizetést kérsz, akkor fizetni fogsz minimum 80 perc beszédforgalmat plusz a választott adatmennyiség díját.
Nincs belépési díj, se kaució, se semmi.
Ha 80perc felett beszélsz az 12.7/perc díjjal lesz számlázva mp. alapon, számot elméletileg be lehet hordozni, de sokáig tart elintézni, azt mondta a flottakezelö, jobban jársz lehet egy kapott számmal, az néhány nap múlva nálad lehet az igénylést követöen. -
Norby86
őstag
Nemrégen érdeklődtem itt nálatok hogy melyik a kedvezőbb flotta csomag az én igényeimre szabva (havi max 200 perc beszélgetés + 4 giga net) és akkor azt mondtátok ez EQ flotta a legjobb ajánlat. De ugye náluk 10 ezer a belépés ami nem olcsó... Én úgy döntöttem mindenek előtt kipróbálok egy Telenoros sim kártyát hogy mégis mennyire jó a 4/3G hálózatuk és azt kell mondjam számomra megfelelőnek találtam. Tehát a közeljövőben váltani szeretnék jelenlegi T mobile feltöltőkártyás csomagomról vagy EQ vagy IQpro flottába, de más flotta is érdekel ha jobb ajánlatuk van, megbízhatóak és nem kerül 10 ezerbe a belépés.
Kaptam is nemrég IQpro-tól egy levelet az érdeklődésemmel kapcsolatban amiben leirták hogy a 4 giga internet 1335 ft lenne, ami nagyon jó ár szerintem, továbbá azt is olvastam hogy náluk van lehetőség telefonhívásra is, tehát nem csak adatkártyákat adnak. Igaz ez? Mert itt a leírásban amit küldtek nekem emailben, azt látom hogy:
Hang & adat & NET:
Havidíj: 0.-Ft
Hűség: nincs
Belföldi hanghívás másodperc alapon: n.10.-Ft
SMS belföldre (db): n.17.-Ft
... alatta meg ezt hogy: A keretek FELE lebeszélendő! Kvóta: 400+400 nettó forint.
De ezt az utolsó sort én nem értem milyen 400+400 forint.Valaki akinek van IQpro flottája, leirná nekem hogy pontosan hogyan kell ezt értelmezni?
Belépési díj mennyi náluk? Mennyire megbízhatóak? Vagy az EQ jobb?
Ugye most ahogy említettem igényeltem próbaképp egy telenoros feltöltőkártyás sim-et, de lehet hogy ezt a számot átvinném flottába. Pl. ez nemtudom lehetséges e? -
kano
nagyúr
válasz
MADcat
üzenetére
Nekem is 2 hét volt mire a második kártya aktiválódott. Ne a csajjal beszélj, hanem Péterrel. Nekem gyaníthatóan az volt, hogy nem jelentették le a társkártyát így nem is aktiválódott. De miután beszéltem Péterrel tényleg 3 napon belül megtörtént (egy fórumtárs is segített).

-
PBA
aktív tag
válasz
ittakary
üzenetére
Én kizártnak tartom, hogy a korlátlan csomagokat kint is korlátlanul lehessen majd használni. Ez egyébként irreális elvárás is lenne a szolgáltatóval szemben. Szerintem minden csomagnál meg lesz határozva egy keret, amit külföldön leforgalmazhatsz az EU-n belül. De rövidesen ki fognak derülni a részletek.
Én már azt nagyszerűnek tartom, hogy ilyen árakon, ekkora adatmennyiségeket, vagy korlátlan előfizetést tudok kapni itthon. Lehet igényelni, hogy még akár a Marson is használhassam, csak épp nem reális és nem életszerű.
-
MPeter87
őstag
válasz
tome0001
üzenetére
Olyan nem nagyon lesz, vagy ha lesz is, a többihez képest aranyárban. Ha függő teló miatt ragaszkodsz a vodához, hosszú távon jobban jársz a függetlenítéssel vagy függetlenre cseréléssel és egy valamelyik T-s szolgáltatós flottával.
(#28359) MADcat
Én már követeltem volna vissza a belépési díjat.

-
tome0001
senior tag
Sziasztok. Tudtok esetleg olyan Vodafone flottát ajánlani ahol normális áron van mobilnet a csomagok mellé, és aránylag jó flottának számít (pránanadi max 2gb nettel nem tetszik) köszi.
-
Infó ez EQ flottáról.
Eddig minden szép volt, de már kezd a tudatom velük "kilenni".
Rendeltem március 2-án adatkártya párt.
Megjöttek: 15-én...
Az egyik aktiválódott 20-án
A másik meg még mindig nem és ÁPRILIS 13 van! JA!! És jön a négynapos ünnep.Na szóval annak ajánlom akinek, rohadtul ráér minden, mert itt aztán semmi nem történik. Levelezés, Viber, Telefon az ügyintézőkkel és a Flotta kezelővel, de minden a Telenorra van kenve ők nem tehetnek semmi.
Bocsánat, de leszarom. Rendeltem valamit, csinálják. Pont nem érdekel, kivel és hogyan oldják meg. Vagy mondják azt: kedves XYZ a kártyák várható aktiválási ideje idén karácsonyig megtörténhet. De valami történjen már.
Részemről, így jelen állapotban nem ajánlottak. Lehet más szerencsés volt, én nem. Szóval ennek fényében döntsön mindenki.
-
Zolo1111
csendes tag
Hát olvasgatva a bejegyzéseket, nagyon sok gond van a számlázással. Nekem ez tavaly novembertől megszűnt!!! Egyelőre váltani se akarok, és a számlázás totál korrekt! Én már nem akarok killódni, és ráadásul az akciókról is kapok mindig sms t.
Ja és a fórumozóknak (Nektek) köszönhetem ezt a céget

-
z67
őstag
Elnézést kérek, ha sokadjára halljátok a kérdést, próbáltam visszaolvasni.
Ha jól látom pillanatnyilag a Frondeo a legkedvezőbb korlátlan ajánlat, ha normális mennyiségű netre van igényem, ha jól értem a 8-ban benne van a 7 giga net.
A kérdésem az lenne, mit tesz a szám elhordozás, ha hagyom veszni a számot, akkor nem kell fizetni, vagy az felmondáskor mindenképpen fizetendő?
Köszönöm szépen!
z
-
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Még nincs teljesen kész, nehéz összeszedni az infókat, időm is kevés van.
A korábbi felhívásomra sem sokan reagáltak.
-
KILLERLALA
tag
válasz
kory24
üzenetére
Tudod hányan verték itt a balhét, hogy tört hónapért egészet kell fizetni ???
Sokan !
Szerintem ezért dönt úgy a flotta, hogy fordulókor kapod a keretet !
Védik magukat is, és az ügyfelet is.
Ha az ügyfél kéri, akarja, akkor később nincs gond ha fizetni kell érte, mivel a Telenor kőkeményen kiszámlázza a flottának a tört havit is egész havi áron !
Üdv: Laller
-
-
Predator2
addikt
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Helló
Hívjam őket?
-
kory24
őstag
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Én is épp 9-én kaptam meg kártyát tavaly és azonnal volt 4gb. 16 nap van fordulónapig, az nem 1-2 nap. Igaz csak fél hónap de annyiért sztem akkoris megéri, de ez az ügyfél döntése
-
KILLERLALA
tag
válasz
Predator2
üzenetére
Mivel 04.09-én írtad, hogy megkaptad, így nem volt még aktiválva a 4GB.
Minden sim-en alap 100MB van, ami 25.-e után aktiválódik a megrendelt keretre !
Ez azért van, hogy ne kelljen kifizetni egy teljes hónapot, pár napért !
Ez nem összekeverendő, az 1 hónap előre fizetéssel !
-
hol találok percdíjtáblázatot ezekről a flottákról?
EQ, IQ
az EQ az ezzel a FB csoporttal egyenlő? ha igen, akkor ehhez nem kell táblázat, mert van a csoporton belül

-
Predator2
addikt
Iqpro 4GB-os adatkártya. Rendben kifizettem, még oda is telefonáltam, mert nem a számom adtam meg, hanem a nevem, de a hölgy azt mondta nem gond.
Erre ma kaptam egy sms-t, hogy a felhasználható adatkeretem hamarosan elfogy, onnantól kezdve lassítják a netem. Nem értem, csak 100mb-ot használtam el
. Másnál is volt ilyen? -
tsteve
senior tag
válasz
tome0001
üzenetére
az élő díjcsomagokat eu-kompatibilissé kell tenni, ez alapszabály és minden eu szolgáltatóra vonatkozik... persze megtehetik hogy lezárják a mostaniakat és új csomagok lesznek addig, (jun. 15.) amelyek nem tartalmaznak már annyi percet ill. GB-ot... lezárt csomagok esetén ugyanis a perc ill. gigabájt keretek nem adandók kötelezően roamingban is... ez szolgáltató függő is, tehát meg is adható, de ez nem kötelező, és pl. a Vodafone nem tette használhatóvá a lezárt csomagokban lévő perc és GB kereteket eu-ban az új ASZF-ben
-
ezenfelül létezik még az un. 7.7 eurós szabály is, amely élő csomag esetén is korlátozhatja az eu-s adatkeretedet jun. 15. után .. pl. egy 3000 ft-os csomagdij esetén 2 GB-ra... de ez a minimum, a szolgaltatód dönthet úgy is (mint pl. a telekom tette) hogy a teljes adatkeret használható lesz az eu-ban is -
tome0001
senior tag
Sziasztok. Az EQ flottában június 15 után a adatforgalmi keret ugyanúgy felhasználható Magyarországon és az EU-n belül egyaránt, minden további díj nélkül? Köszi előre is a választ.
-
nimfas
addikt
válasz
Andrewstarr
üzenetére
Nálam ugyanannyi mint a stick - router kombónál 60/40MBit.
Jelenleg német Huawei modem (router), ebben van a sim.... Erre van rádugva az 1043 v3 felkonfigolt router, ez szórja a wifit, a Huawei-en ki van kapcsolva.
-
noorbertt
őstag
Biggeszkij: köszönöm
Írtam a táblázatban lévő címre és ezt a választ kaptam 3napja : Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak kérdésére, vagy felveszik Önnel a kapcsolatot, amennyiben elintézendő tartalmú levelet küldött.
iQpro Kft.Érdemes őket zaklatni vagy ténylegesen írnak hamarosan?
-
bepken
veterán
sziasztok,
két - talán nem teljesen a topikba való - kérdésem volna:
- telefonnal történő megosztásnál a letöltés rendben van, de a feltöltés 1,5Mbps körül mozog max. ezt a telefonom vagy az online APN okozhatja? (telefonon mérve 2-3Mbps körül van a feltöltés 3G hálózaton)
- melyik a jobb megoldás: venni egy TP Link 3420 + Huawei E3372 kombót és azzal megosztani (ha jól számoltam, használtan 15-20 körül kijönne)....vagy venni egy SIM foglalattal rendelkező routert?
-
vegyszer
addikt
válasz
Biggeszkij
üzenetére
Nem csak ezért adom vissza. Nem kell. Lett új meló, ott van WiFi, net, ellenben időm nincs használni. Út közben meg nem fogy el a keret.
Tehát a kérdés adott: kit kell zaklatni IQpro visszaadás kapcsán?
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
noorbertt
üzenetére
Exzsaruként egy régi Telekomos ORFK-s flottába vagyok "beragadva". Az asszonnyal együtt 4 és 5 ezer bruttó között szokott lenni a számla adatforgalom nélkül. Azzal együtt plusz fejenként 500-500 Ft, de az csak 200 MB volt. Ezért azt a részt lemondtam, helyette van az iQpro-s 4 GB csak adatkártya.
-
Dracula72
senior tag
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Elhagyott a szerencsecsillagom

Normális ügymenetért nesze neked +5 rugó
-
4Grider
félisten
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Azért az Euroquattro sem mindig tökéletes. Én a legnagyobb ügyfelemnek ajánlottam őket. Novembertől márciusig tartott a flottába lépés, március végén érkeztek meg a sim kártyák és még mindig nem aktívak. Jó, az ügyfelem sem az a hívogatós fajta, csak hetente egyszer veszi fel velük a kapcsolatot, és kéri, hogy végezzék a dolgukat...
Ja most látom, ugyanarról beszélünk... -
noorbertt
őstag
válasz
Biggeszkij
üzenetére
Nekem is két kártyás a telefonom, hivasra van olcsóbb szolgáltatás?
5eve nem volt magyar számom
-
kory24
őstag
válasz
jozsi968
üzenetére
Rákeresve azt találom, hogy kódot kérve emailben cserélték: nekem a megadott kód hibás volt. emailre válasz azóta sincs.
Meg persze arról volt szó a csere ingyenes, üzletben azt mondták nem az...Másik, hogy üzletből felhívtam, persze nem vette fel....
Mindez múlthéten történt...
Most várok, de következő keresés az lesz hova kell visszaküldeni :s
-
kory24
őstag
Volt már itt oylan aki iqpro-s és micros sim-ről nano-ra váltott?
(és nem úgy hogy maszekba kivágta
) -
-
vegyszer
addikt
Már másodszor jön elő az a probléma, hogy egy szaros SMS regisztrációt követően az IQpro (szerinte jogosan) +800ft nettó összeggel dobja meg a számlát. Ez nem tetszik (mert rom újra húzás után a Mi követeli az újra hitelesítést).
Így az a kérdésem, hogy kit kell zaklatni az ügyben, hogy vissza tudjam adni az IQpro-t? Tudnátok ebben segíteni?
-
Sziasztok!
Nyaralóba keresnék mobilnetet, ugyanis semmilyen vezetékes/vezeték nélküli megoldás nincs ott. Ami ideális lenne, hogy évi kb 6-7 hónapra fizessem elő a szolgáltatást, többiben szüneteltetni. Adatmennyiség tekintetében olyan 20-25gb lenne a minimum, sebesség tekintetében lehessen "tv-t nézni" rajta keresztül.
Tudom elég furmányos igény, de hátha.előre is köszi
-
gabor9991
addikt
válasz
kory24
üzenetére
Telenor is számlázhat rosszul

Nekem az egyik iQpro adatkártyámra tavaly 3 hónapon keresztül a havidíj több mint dupláját küldték, a 4GB-os adatkártya ~1600 forintos díja helyett 3700-at számláztak és közvetlenül a telenortól jött a csekk!Minden hónapban megreklamáltam persze, az iQpro korrekt volt, beszéltem a flottakezelővel, azt mondta engem nem érhet kár ez nem az én hibám ne fizessem be őket, majd megoldjuk a problémát.
Egyiket sem fizettem be a 3-ból, mégsem lett letiltva a kártya.
Múlt havi számlazárás előtt hívott az iQpro-s pénzügyes, hogy a telenor fél év után elkezdte feldolgozni a hibás számlázással kapcsolatos bejelentést, lassan majd megkapom a helyes számlákat az adott 3 hónapra.
Tehát a telenor számlázásban sem lehet 100%-ban megbízni, ha valami probléma adódik akkor meg ott is csak telnek a hetek-hónapok mire valaki megpróbál kezdeni valamit a dologgal. -
Dracula72
senior tag
válasz
easoft
üzenetére
Ebben a csomagban vagyok és a mytelenor 6497ft-ot mutat.
Az előző számla 3000ft-al több lett, 12 nap alatt nem javították, és eljött a fizetési határidő.
Kettő számlából kettő nem stimmel és nem érdekli őket.
Káosz ez a flotta, hülyének néznek. Nem ajánlom, olyan mint az IQpro.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tesla topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szóljak a T-nek, hogy megszüntetném a csomagot és nem fognak kérdezősködni, hogy mikor szűnt meg a munkaviszonyom? Próbáltam online díjcsomagot váltani, de nem lehet, szóval gondolom személyesen / telefonon kell intézni ezt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)