- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Én nem csak netet kértem a EQ-tól, hanem hangcsomagot is számhordozással.
Ez már meg is történt. A MyTelenorban megnéztem még mindig átmeneti csomagot írja, hogy aktív
Felhívtam őket és azt a tájékoztatást kaptam 3-15 nap míg valaki bekerül a flottába.
Kíváncsi vagyok mennyi lesz az első számlám.... -
kano
nagyúr
EQ flotta: Ha minden rendben megy (lejelentik időben), akkor 72 óra az aktiválás (tényleg annyi). Nekem mondjuk nem ment rendben minden, így 2 hét volt az adatmegosztó aktiválás.
Látom, akkor nem vagyok egyedül. Nekem csak az adatmegosztó kártyával volt gond, a fő kártya 3 nap volt.
-
bepken
veterán
na én is megrendeltem egy EQ korlátlan adatkártya + adatmegosztó kombót. ha a héten megkapom a kártyát, mikortól fog élni a korlátlan csomag?
szerk.: közben látom, előttem szóló Kolléga is hasonlót kérdez

-
trol75
tag
válasz
arcszesz
üzenetére
Köszönöm a válaszod és hbala-nak is.
Ma megkaptam a kártyát, próbáltam lekérdezni a *125#-t.
Az írja ki, hogy „nincs regisztrálva a hálózaton.Ez azt jelenti, hogy nincs még aktiválva?
Mennyi idő az aktiválás?Egy kérdésem még lehet?
A Mytelenor app és a Mytelenor weblapon regisztráció között mi a különbség.
Sajnos nem vagyok ebbe a mytelenor-os témában otthon (vodafonos vagyok).Köszönöm.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
nyisziati
üzenetére
Ezzel most nincs semmi baj, a topikgazda kérésére tette be. A szabály azért van, hogy az ide látogatókat ne zaklassák folyamatosan az egyes flottában érdekeltek, ne spameljék tele a topikot a kéretlen ajánlataikkal, ne sározzák folyamatosan a konkurenciát, hanem mindenki egyenlő esélyt kapjon.
-
nyisziati
veterán
-
paolinho
addikt
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Be fognak lassítani, ami kb. arra lesz elég, hogy Viber, Messenger stb. üzeneteket el tudj küldeni, és fogadni azokat. Na meg kapsz egy üzenetet, hogy vegyél még adatcsomagot. De ha nem veszel, akkor nem fognak adni, és így számlázni sem több Net-et.
-
Az összefoglalóban lévő táblázat adatait frissíteném, hiszen már az áfa-csökkentés hatása is látszik. Aki tag 1-1 flottában, vagy kapcsolata van valamelyik flottával, az akár itt, akár privátban tájékoztatna az árváltozásokról.
Előre is köszönöm a közreműködéseteket!
-
arcszesz
aktív tag
válasz
trol75
üzenetére
hogyan tudhatom meg, hogy melyik az adatkártya és melyik az osztó
Nekem ráírták filccel a kártya celofán csomagolására. A számokat nem írták sehova, ez volt a gondom.
Mytelenorban is mutatja. Díjcsomag:adatmegosztó.*125# meg tudom a számokat?
Igen, ha van száma kiírja.
üzleti előfizetésként kell regisztrálni?
Igen, lakossági mellé nem ment.
-
trol75
tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.
Elméletileg fog érkezni holnap vagy szerdán egy EQ-s korlátlan adatkártya+megosztó.A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudhatom meg, hogy melyik az adatkártya és melyik az osztó.
Mert arról tájékoztattak, hogy két teljesen egyforma kártyát küldenek.
Az osztót szeretném tovább adni egy jó barátomnak.*125# meg tudom a számokat?
A mytelenorba a weblapon üzleti előfizetésként kell regisztrálni?
Van telenoros céges hangalapú előfizetésem, de ott az app-ba belépéskor a tel. számot kell megadni és belépéskor küld egy sms-t.Ha esetleg lehet akkor fizethetek a mytelenorba is.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok! Katolikus flottában vagyok kb. hat éve. Most elvileg automatikusan az A csomagba kerültem,amivel elvileg jár 200mb net. Nekem eddig nem volt netem, ha ezt túl lépem,akkor belassítanak,vagy fizetni fogok?
Köszönöm -
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Február óta az IT Service flottában vagyunk 3an. Elkészült az első számlánk, és meglepődtem rajta egy kicsit. Az alap csomag 2.286 Ft. Ez ugye teljesen lebeszélhető... Mégsem úgy számlázták ki... Miért? Semmilyen emelt díjas szolgáltatás nem volt, sem internet csomag...
Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm a választ!
-
kano
nagyúr
Adatmegosztónál ez nekem nem is működik.

Ludovicus
Ez nagyon szép, de publikus, jó ajánlatokat még nem láttunk tőlük. Ha Voda nem lép a 19Ft-os Tutival, akkor minden marad a régiben. Éppen tegnap váltattam át a 1220-szal após és anyós Praktikum csomagját. Eddig 51 Ft / perc + 2,5 Ft kapcsolási díjjal beszéltek.
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Ha DPI-vel roomaingolok, akkor az a havi keretből megy le, vagy külön díjas?
-
Ludovicus
aktív tag
Egy kommentár nélküli részlet a Telenor tavaly októberben munkába állt vezérigazgatójának hvg-s interjújából: "Nem szeretem a flottákat, mert rombolják a szolgáltatókba vetett bizalmat. Az emberek miattuk gondolják azt, hogy biztosan van még olcsóbb ajánlat is annál, amit kaptak. Nem hiszek abban sem, hogy a flottarendszer a benne lévő ügyfelek érdekét szolgálná. Azt, hogy egy cég vagy szervezet néhány tucat vagy több ezer készülékhez mit és mennyiért vesz, egyszerűbb átlátható rendszerrel lebonyolítani, mint zárt ajtók mögötti különalkukkal. Célom a teljes transzparencia, és az, hogy olyan nyilvános ajánlatokat tudjunk adni, amelyek mindenki számára vonzóak."
-
ZoliBen
tag
Sziasztok! Iqpro-s kártyát hol tudok megrendelni?
-
-
arcszesz
aktív tag
Üdv urak!
A keresővel nem találom hogy EQ-nál a számlázás hogyan történik?
Már használjuk kb. 1 hónapja a korlátlan adatkártya+megosztót, számlának még nem láttuk nyomát.
Elektronikus számlázást kertünk. Van valakinek hasznos infója ezzel kapcsolatban?Köszi.
-
válasz
easoft
üzenetére
De azért 9.6 és 256 között van egy icipici különbség
Habár a hajamat tépném azon a sebességen is, tuti. Őszintén szólva kb. 10 éve van mobilnetem, de még egyszer sem voltam lassítva... régi (buta)telefonokon nem volt nehéz a kereten belül maradni, most a Honor 7-tel is szerencsére elég az 1GB egy hónapban. -
kigyi_23
addikt
válasz
üzenetére
Szia! Tusz erről olyan infót, hogy a számom sajátom marad, ha belépek? Az elmúlt másfél évtizedben úgy megszoktam már, azt tudom, hogy ezen a számom mehet tovább, de nekem fontos az is, hogy maradjon az enyém. Az a 2k-s havidíj és korlátlan net nagyon csábító, ha tényleg így van.
-
20ár
tag
Sziasztok! IQPRO 4 GB csomag estén, ha elfogy az adatkeret tudok venni kiegészítő csomagot?
-
kokii
tag
Sziasztok!
Olyan előfizetés megtalálásban kérem a segítségeteket, ami internet orientált és külföldi használatra alkalmas.
A tarifaexpert "Korlátlan EU" csomagja az egész EU-n belül díjmentes roamingot igér, de nem vagyok biztos, hogy adatra is vonatkozna. (Az már túl szép lenne, hogy igaz legyen, mert még hűség nélkül is teljesen jó árban van)Tud valaki tapasztalatot erről a csomagról, vagy esetleg van valamilyen tippetek legalább 3GB nettel rendelkező előfizetésről ami külföldön is használható? (Hűség nélküliség előny)
Előre is köszi

-
dewil666
őstag
Köszönöm mindenkinek az infót!
-
tusik
aktív tag
válasz
easoft
üzenetére
A vodánál is csak akkor annyi ha lejárt a hűséged, és megvan a számlád meg stb. Pedig náluk minden meg van. Egyébként majdnem kikeltem magamból, 2 évig fizettem az előfizetést, nem olcsó telefonról volt szó és még az a nyamvadt 2500ft is kellett neki. Hűségidö 1. évében 25000ft itt is a függetlenités kérése, a másodikra nem emlékszem mennyit mondott az ügyfeles.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan hogy ha lejár az előfizetésem (DPI flottás) hűségidő után kérhetem a szolgáltatót az előfizetéssel vásárolt telefon függetlenítésére? Több embertől is hallotam hogy ingyen függetlenítik. Viszont ez nekem gyanús

-
MPeter87
őstag
18% a net áfája.
A 4100as csomag nincs már talán. -
ManY
senior tag
Sziasztok
Ha egy mikrotikes antennába szeretnék egy korlátlan mobilnetes simet...
melyik flottát ajánlanátok?
Eddig egy ismerősöm társkártyája vagy valami ilyesmi lehetett nálam (telenoros) volt.
Előre is köszönöm segítségeteket. -
Hoorus
őstag
Sziasztok!
iQPro adatkártyáknál engedélyezett a 4G+ szolgáltatás, vagy csak sima 4G-vel megy?
-
nagyfejü
őstag
köszönöm!!
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Vodásak vagyunk és keresek olyan flottát ami korrektül müködik és nem kell 10ropit fizetni kártyánként. létezik ilyen?
üdv
-
chop
őstag
Sziasztok,
gyors kerdes: a Frondeonal az ALAP csomagnal lebeszelheto a havidij? A GYIK-ben azt irjak, hogy igen, de a csomag adatlapjan az szerepel, hogy:
Lebeszélhetőség / hó / SIM -1300 Ft
Ez mit jelent?
Koszi.
-
törölt tag
sziasztok,
dpi -be meglévő telenoros számot még mindig nem lehet bevinni..?
köszönöm
-
válasz
üzenetére
nem a hívásért számláznak annyit, hanem a hívással díjcsomagot vált, ami ennyivel drágább (de lebeszélhető). viszont ez le is volt írva megrendelés előtt.
mondjuk amilyen a számlázási rendszerük, ilyen bonyolult dolgokat nem bíznék rá

egyébként nekem ment ki a kártyáról sms (mi account újraaktiválása), az ki is volt számlázva, de a +800 nem.
-
gabor9991
addikt
válasz
üzenetére
Az iQpronál vannak nem hívható adatkártyák, ezzel akkor sem lehet hívást kezdeményezni, ha akar az ember, itt nincs is semmi gond.
A hívható simeket viszont két módon is használhatod, csak adatkártyaként vagy adatra+hanghívásra is.
Akkor, ha csak adatra használod, elvileg nem fognak semmit pluszban számlázni.Nekem a gyakorlatban ez jól működik már egy éve.
Amikor már hanghívást is kezdeményez az ember rajta,vagy sms-t küld róla, akkor ugye hang+adatkártyaként kívánja használni és ezzel a kezdeményezett hívással kap egy lebeszélhető keretet, ami 40+40 perc telenor hálón belül és telenoron kívüli irányokba.
Az egyperces hívásért nem 800+áfát számláznak, hanem azzal az egyperces hívással aktiválódik ez a 80 perces lebeszélhető keret, ennek a díja lesz 800+áfa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MADcat