- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ha fontos, azonnal.
25-én van zárás. Vagy most kéred, és csütörtökön már használod,
vagy körbenézel, visszaolvasgatsz, érdeklődsz, és eltelik addig 2-3 hét;
Majd május 17-19-én megrendeled, akkor 25 előtt a kezedbe lesz a kártya, lesz időd elmenni a postára, és visszaküldeni a szerződést; 100mb-s csomagod lesz 2-3 napig, majd 25/26-án aktiválják be a 4GB-t. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Victoryus94
üzenetére
Köszi a kimerítő válaszod!

Mindenképpen hűségidőmenteset szeretnék, ezt már megszívtam a Vodafones előfizetésemmel is, hogy aláírtam a 2 évet.

Mikor érdemes kikérni a kártyát az IQPro-tól, ha csak adatkártya? 4GB-os szerintem kezdésnek elég lenne nekem. Hányadikán van a számlazárás? 2 napra feleslegesen nem fizetnék 1 hónapot

-
Victoryus94
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
IQPro ajánlott, mert:
1. "olcsó" (4GB net kb. 1500Ft, korlátlan 3-4 ezer körül)
2. Gyors (1 héten belül letudható minden)
3. Nincs belépési díj, kaució, semmi.Hátránya:
1. Saját számmal rizikós belépni - pontosabban kilépni
2. Számlázási problémák, erre neked is figyelni kell.
3. Ha problémád van nem mindig segítőkészek.Van tőle olcsóbb flotta is, de kérdés, hogy a +5-10 ezer Ft-s kaució, vagy belépési díjjal együtt is megéri-e. Illetve van 1-2 hűségidős flotta.
Voip: Van voipos téma, keress rá. Egyébként Stuntcalls-(ot köttess "amerikai rokonnal"), különben megy rá a 27%-os áfa, magasabb tranzakciós költség, és még a hívások után is fizeted az áfát.
5Ft alatt a mobil hívás percdíja, 1Ft alatt a vezetékes (jelenleg nem tudom, pontosan mennyi, csekkold le az oldalukon). Feltöltöd 10 USD-vel, és használod amíg el nem fogy.
Max 1mb/perc-et fogyaszt, IQPro korlátozott nettel is jól működik. -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Május 15.-én végre lejár a 2 éves hűségidős előfizetésem a Vodafone-nál. Ott átkérem magam egy kártyás csomagba(Tuti-ba mondjuk(GSM alapú hívás miatt vészmegoldásnak)), viszont jó lenne e mellé egy sima net csomag, mivel a Vodafonenál elég borsos árat kérnek el egy 500MB adatért is, ami kb semmire sem elég.
Mivel két kártyás a telóm, ezért gondoltam egy adatkártyára,amiről menne a net, meg VOIP hívás. Visszaolvasva az IQPro ajánlott, nem ajánlott. Csak ő náluk van most jó áron adatkártya? Én kezdésnek egy 4GB-s adatcsomagot gondoltam, az szerintem elég lenne a napi használatra, még, ha VOIP is menne.
VOIP-ot is tudnátok ajánlani?
-
KILLERLALA
tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Ha jön elektronikusan is, akkor így !
-
< CyberBob >
őstag
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Nekem még, csak papíron jött díjbekérő de van rajta egy D-xxx sorszám. Ezt hogy tudom megnézni a számlázz.hu-n?
-
gabor9991
addikt
válasz
Biggeszkij
üzenetére
Csak hogy tiszta legyen a dolog, számlazárás után nem számla, hanem díjbekérö fog érkezni, ezt befizeted, ez után kapod meg a számlát, amiröl lehet nem is kapsz értesítést de a számlázz.hu oldalról le tudod tölteni.
-
KILLERLALA
tag
válasz
Biggeszkij
üzenetére
25.-e után 8 nap el kell készülnie a díjbekérőnek !
Ezután 5 nap van befizetni !Számla nem minden hónapban jön-küldenek, de ha már kaptál egyszer, akkor vissza tudod keresni azokat is amikről nem kaptál e-mailt. Már többször leírtam itt hogyan, ha érdekel, kicsit vissza kell olvasni.
Üdv: Laller
-
Biggeszkij
aktív tag
"Hivatalosan" mikor kellene érkezni az iQpro-s havi számlának? Nem valamikor mostanság? Tudom, hogy 25-e a fordulónap, s utána jön számla, csak a számlázási gondok miatt kérdezem, meddig cégszerű várni, mikor jelezzek nekik, ha már úgymond sokat késik?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Köszi mindenkinek! Akkor nem idén lesz a "nagy áresés."
sanyika007 ezt, hogy csináltad? Nekem pont ez a gondom, hogy nem látom, milyen szolgáltatásokat aktiváltak nekem. Mi ez a 1600Ft havidíjkedvezmény?
-
sanyika007
csendes tag
válasz
MPeter87
üzenetére
Szia MPeter87,
a 400/400-ra rákérdeztem mielőtt előfizettem. Személy szerint a bizonytalan dolgokat nem értelmezgetem magamban napokig, hanem küldök mailt a szolgáltatónak.
Mytelenor internetes részéről csatoltam egy képet, ha ez alapján valaki lát valami hibát, szóljatok légyszi. Mérete miatt csak linkelem:
Katt ide, előre is köszi (görgetés miatt 3 darabból ragasztottam össze, de rajta van minden)
Üdv,
sanyika007 -
tsteve
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
magyarországon belül 1.7 ft/perc a mobil végződtetési díj (ha jól tudom ez vonatkozik sms-re is)...vezetékesre kevesebb... roaming esetén az eu-szolgaltato is elkérhet kb. nettó 1.2 eurocentet végződtetés esetén... a nagyobb tétel valójában a távközlési különadó nálunk... az 2-3 ft/perc ill. sms attól függően hogy magán vagy üzleti az előfizetés...ezt is meg kell fizetniük a szolgáltatóknak, igaz ezt már állambácsi felé...
-
pinnacle
nagyúr
Ide be lehet jutni valahogy, vagy tényleg ez a helyzet?

Egyébként mennyibe kerül egy szolgáltatónak a másik hálózatba való telefonálás? Ha mondjuk 300k előfizetőnél az önköltség 1 percnél, 10 fillér, lehet, nem irreális várakozás a DIGI-től, hogy 3000Ft-ért, korlátlan telefont, SMS-t, internetet adjon.
-
tsteve
senior tag
-
Victoryus94
őstag
válasz
üzenetére
Azt pontosan nem tudom. De én ezekkel elektronikai üzletekben találkoztam, oda járnak noname elektronikai eszközökért, hogy elvigyék tesztelgetni. (megfelelnek-e a magyar, és eu-s jogszabályoknak, nem robban-e fel a termék, meg ilyenek)
Multkor elvitték a 3 legolcsóbb Routert (ami switch volt) az egyik Media M.-ból. -
törölt tag
Több flottánál is látom ezt az NMHH nyilvántartási számot. Erre miért van szükség?
-
prisz
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Köszönöm, nagyon korrekt voltál.
-
tsteve
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
vagy kapnak a családtagok is ilyen állami kártyákat s még többet bukik a szolgáltató... továbbra sem értem tehát
-
Victoryus94
őstag
válasz
tsteve
üzenetére
Ez egyszerű:
Sehogy. Bukik rajta (látszólag). De a lakossági csomagok úgy vannak kitalálva, hogy hálózaton belül jóval kedvezményesebb a hívás. Ha egy családban van egy anyuka, aki a munkahelyén kap egy ilyen SIM-et, akkor a család többi tagja nem Vodás meg Telenoros lesz, hanem Telekomos. Vagyis ott az ügyfeleken bukik minimális összeget, de ezt már 1 családtaggal pozitívvá varázsolja.
Legalábbis ez az alapelv.
A legtöbb családban azért a legtöbben azonos szolgáltatónál vannak, ha ez megoldható. -
allfinanz
senior tag
válasz
tsteve
üzenetére
"A kormányzati hangalapú csomagok beszerzése kapcsán a KEF az alábbiakban határozta meg az értékelési szempontokat, amelynél kedvezőtlenebb ajánlatokat nem fogad el:
- flotta csomag, havi alapdíj (HUF/hó): 300 HUF/hónap,
- alap csomag, havi alapdíj (HUF/hó): 900 HUF/hónap,
- emelt csomag havi alapdíj (HUF/hó): 1100 HUF/hónap,..." -
tsteve
senior tag
az a röhej, hogy ezek a cégek perkálnak 3 ft-ot percenként az állam felé távközlési különadóként is (céges előfizu esetén)
hogy a francba bírják megoldani akkor a filléres percdijakat az állami csomagokban? -
tsteve
senior tag
állami tarifák ezek...
-
goop
őstag
Szerintem ezt jól gondoljátok át, könnyen túl lehet szaladni a korláton, és vaskos lesz a számla. Nekem nem kellene.
Szerk. Loool, nem /Mb hanem /Gb. Akkor kellene, de tuti ilyen nincs.

-
< CyberBob >
őstag
Nekem simán aktiválódott a 4 Gb net. Jött is az sms hogy meg szűnt a 100 Mb-os üzleti csomag. Számlázásról még nem tudok nyilatkozni. MyTelenor-ban nem látom a csomagomat (böngésző), appot meg ezért nem teszek fel.
-
MPeter87
őstag
válasz
sanyika007
üzenetére
Az elején nekem is ez volt a 4 gigás nettel. Azt mondták, hogy aktiválva van, ennek ellenére a 100 mega elfogyása után (kb 2 sebességteszt meg is ette) tetű lassú volt (300 kbps környéke, ami lassított nethez képest mondjuk elég jó, de nem gépen), hiába hívtam őket, nem tudtak mit csinálni, mert a rendszer szerint aktív volt a 4 gigás csomag. Pár nappal később átváltattam korlátlanra, ott egyből észhez tért a sebesség, szóval valami a telenor rendszerében mégsem volt kerek... Ez mondjuk szerintem nem az iqpro hibája volt, mert nem ők a szolgáltató, de persze ezzel én sem voltam kisegítve.
A 400+400-at kevered. Te normál hang alapú előfizetésről beszélsz, annál senki nem mondott 400+400-at, mindig is 800+800 volt, amiből (elvileg) kötelezően lebeszélendő 400+400. A 400as kombó az adatkártyáknál számlázódik ki, ha smst küldesz vagy hívást kezdeményezel.
-
gabor9991
addikt
válasz
sanyika007
üzenetére
Ha belépsz a mytelenor fiókba ott mit látsz, mi van aktiválva?
A 4GB-os vagy a 100MB-os adatkeret? -
sanyika007
csendes tag
válasz
sanyika007
üzenetére
Sziasztok,
elérkeztem iQpro-s pályafutásom közel 5. hónapjához.
Számomra sajnos a tapasztalat negatív.
a) Első és legfontosabb problémám az idézett (korábbi) levelemben is leírt internet lassítással van. Február 3 körül elfogyott a 4 giga net a kártyámról, és azóta nincs rajta csak lassított. A fordulónap 25 éjfél lenne, de nekem egyszer sem újult meg a szolgáltatás. Legalább 3-szor kerestem ezzel az iQprot, ugyanennyiszer a telenort, egymásra mutogatott mindenki, meg hogy egyébként aktívnak kéne lennie (több készülékben is próbáltam - lassú volt, illetve ugyanabban a készülékben más netes kártyát próbáltam, probléma nélkül felcsatlakozott és jó volt a sebesség).b) Felejtsétek el, ismétlem felejtsétek el a nettó 400+400-as szöveget. Nem értem, hogy ezt minek küldözgetik, mert nettó 800-800-at vonnak havonta. Pedig erre alaposan rákérdeztem emailben rendelés előtt... (lehet van néhány sim, amiről négyszázat vonnak, ahogy korábban olvastam, de ez akkor is félretájékoztatás. A kiindulás az 800+800.)
c) Eddig kaptam 4 számlát, ebből kettő hibás volt. Az a helyzet, hogy nincs energiám ezt folyton ellenőrizgetni. Az eltérés nem 200-300, hanem 2000-3000 forint volt. Becsületükre legyen mondva, hogy korrigálták a dolgot a következő számlában, de ehhez mindig ellenőrizni kell a számlát és írogatni. Azt hinnéd, hogy 1-2 hónap után az ilyen gyerekbetegségek elmúlnak, de sajnos nem.
Összefoglalva:
- Rossz a számlázás
- nettó 800+800 a minimum lebeszélendő
- nem működik a net nálam, csak lassítvaAz előre kalkulált 3000 ft körüli számlám rendszeresen 4500 körül van, mindemelett az elég ócska net miatt csak 200-500 megát használok. Beszédre tmobile irányba kb. 100 perc megy, telenor irányba semennyi szinte. Ennek megfelelően ez nekem komoly ráfizetés és május 20 körül ki is fogok lépni. Időt adtam a bizonyításra, nekem nem jött be.
Max adatkártyára tudom ajánlani őket, ha van türelmed a rossz számlázás miatt reklamálni. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Jó ötlet, hogy kártyásba kell hordozni. Nekem azt írták, hogy Hordozható oda/vissza. Talán nem fogják letagadni.
Hordozásnál is figyelni kell. Egyik DPI-s számomat a WestEnd, földszinti üzletében akartam, Dominora hordozni. Azt mondták, hogy hordozni, csak havidíjasra tudom, mert nincs ilyen kártyájuk régóta, és nem is lesz. Gyanús volt ez nekem, az első emeleten kis tanakodás után megcsinálták, de ott is mondták, hogy nem jellemző a Dominora hordozás. Telekom topicban mondták, csak azért kamuztak, mert a Dominon kisebb a jutalék. Nem tudom, hogy más cégnél is van-e ilyen kavarás.
-
kano
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
De azt nem mondták, hogy a 4800 Ft saját névre írási díj megspórolható, ha nem publikus előfizusba viszed, hanem kártyásba. Úgy csak az első feltöltést kell fizetni és utána te rendelkezhetsz a kártyával.
Igazából tök mindegy minek nevezzük. A lényeg az, hogy nem te rendelkezel a számoddal, amíg a flotta nevén van. És ugye engedély alapján tudod kivinni a számod, ha ezt nem adják meg, akkor nem tudsz semmit tenni.
Úgyhogy csak vigyázni, ha kell a számod! -
pinnacle
nagyúr
Nekem a Telenornál azt mondták, ha a flottából elviszem a számomat az 4800Ft-ba kerül, de lehet, hogy mégsem számolják fel. Illetve ha a cég csődbe megy, nem veszik el a számom, mert 15 napig visszaírják rám.
iQpro-nál ezt írták régebben.
Jogállás: iQpro=kártya tulajdonos, ...=kártya birtokos.
Hordozható oda/visszaHa újabb számot akarok bevinni, mehetek egyből a Telenor üzletbe, vagy ezt mindig emailben kell jelezni előtte?
-
rendon
tag
-
-
allfinanz
senior tag
EQ-s EU Unlimited XXL 72 ora utan aktivva valt.
-
rendon
tag
válasz
Thusor
üzenetére
Nem írigyellek, az olvasottak alapján. Most már tudom hogy nem szabad velük intéztetni semmit, mert tényleg lusták, hanyagok, feledékenyek. De facebookra megosztani dolgokat, egyik se felejti el.
Nekem olyanokat is elfelejtettek közölni, hogy a szám hordózás pénzbe kerül.
És azt is elfelejtették közölni hogy a szamhordozas esetén nem a flottaba kerülök, hanem egy átmeneti csomagba, és onnan a flottaba ! Nem lehet egyből a flottaba hordozni. Abban bízok, hogy ne legyen gond minden hónapban a számlákkal! -
Thusor
őstag
válasz
rendon
üzenetére
EQ nagyon jó ár/érték arányú és a Telenor számlázás miatt megbízható cég. De ne kelljen intéznetek velük semmit se. Én először korlátlan net csomagban kezdtem náluk. Majd azt cseréltem Unlimited XXL-re. Mikor küldték a kártyákat az XXL csomaghoz, az ígérték hónap végén feladják és 03.09-re aktiváltatják be. Hiába vártam a kártyákat nem jöttek. Hívtam őket ígérték, feladják. Majd a hét vége előtt pénteken délután 03.03-án adták fel a kártyákat úgy hogy már aktiválva volt a főkártya. 03.09-én vettem át a postán. Adatkártya 3 hétig inaktív volt. Főkártyára a telenor kiszámlázott 7100 forintot 03.01 és 03.08 közötti időpontra, amikor nálam se volt fizikailag a sim kártya. Válaszul az EQ közölte hogy így jártam, nem tehetnek róla hogy lassú a posta...ja, főleg ha 03.03 hétvégére adja fel a simeket.
A másik tortúra a régi korlátlan net csomag lemondása volt. Személyesen az irodájukban és e-mailben, telefonon, facebookon és viberen jeleztem 02.20-tól folyamatosan hogy mondják le a Telenor felé. 03.24ig ezt nem voltak képesek megtenni. Telenor kiszámlázta a korlátlan netre is 03.09-03.24 időszakot mikor fizikailag már nem is használtam a kártyákat mert lemondtam, új Unlimited XXL csomagom volt.
Szóval lustaságban, hanyagságban az ügyintézőiktől kell tanácsot kérni....
-
rendon
tag
Nekem is igértek már visszahívást, aztán még se hívtak! Én azután érdeklödtem hogy, a számomat megsűrgették-e. Azt mondta a telefonba hogy pillanat. Eközben a háttérben hallom hogy, kinyítódik egy ajtó, majd be, és azt mondta hogy meglett sűrgetve! Ezt 3-4 másodperc alatt le tudta ellenörizni! Szerintem meg csak rávágta, és fogalma sem volt róla. Aztán 6 perc múlva visszahívott, és azt kérdezte hogy, erről a számról van szó amin hívtam, és hogy melyik csomagba is vagyok, mert akkor megkérdezi a Telenort hogy hol tart a sűrgetés, és hogy mikor lesz meg a váltás a flotta csomagra, és mindját visszahív. (Szerintem meg csak most sűrgette meg) Persze nem hívott vissza! 4 óra múlva felhívtam hogy, mit sikerült elintézni, persze asse tudta ki vagyok, mert azt mondta hogy csak annyit tudnak intézni a Telenornál hogy, a sor elejére rakják a sűrgetni kivánt számokat. Én ezt tapasztaltam az EQ-soktól!
-
edk-
őstag
Ma reggel felhívtam az EQ-t az aktiválás ügyében (miután az elmúlt héten a megrendelést intéző topiktársnak többször jeleztem a problémát). A hölgy azt ígérte, egyeztet a Telenorral és visszahív. Eddig nem hívott...
-
KILLERLALA
tag
válasz
johnnyjungle
üzenetére
Kicsit megkésve
, de jött a válasz !!

9133 hsz telt csak el.

-
johnnyjungle
tag
válasz
cincinatus
üzenetére
Az Agnatel szolgáltató ugyan (NMHH jogosítványokkal), de Telekomos sim-et adnak és elhordozáskor a Telekom az átadó szolgáltató, nem az Agnatel. Vagyis "kilépéskor" ugyanúgy szükség van egy névátírásra, vissza az szám eredeti előfizetőjének a nevére. Egyébként azon vannak, hogy egy tanácsadói hálózatot építsenek ki, látván, mennyire el vannak hanyagolva a szerződés után az ügyfelek a 3 nagy szolgáltatónál kapcsolattartás szempontjából (az addig fontos az ügyfél, amíg le nem szerződik mentalitás.. ). A rendszerben még lehetnek számlázási, kommunikációs gyerekbetegségek, de a tanácsadói-kapcsolattartói rendszerrel ez egyre inkább megszűnik, hiszen az ügyfélnek dedikált kapcsolattartója van, aki 'fenntartási jutalékot' kap minden általa ápolt előfizetés után.
-
-
kano
nagyúr
válasz
allfinanz
üzenetére
Nekem egy korlátlan adatkártyám + egy adatmegosztóm van.
Ott úgy ment, hogy megkaptam a 2 kártyát és a fő kártya gyorsan aktiválódott, az adatmegosztó nagyon lassan. Kell a 3 nap általában legalább a beszéd kártyád aktiválásához (az adatmegosztó még lehet, hogy tovább is fog tartani). Egy kicsit noszogasd őket, ha 3 nap után sem aktiválódik az adatmegosztód.
A korlátos/korlátlan netről nincs tapasztalatom.edk-
Az már gáz. Hívd őket! -
edk-
őstag
Én pont két hete kaptam meg a két EQ SIMet, de tegnap estig még nem aktiválódtak...
-
allfinanz
senior tag
rendeltem en is EQ-s EU XXL korlatlan csomagot vagy 48 oraja.
mondtak a 72 orat, de egyenlore se telefonszam, se aktivalas.72 ora utan rogton full korlatlan lesz a megrendelt csomagom?
mellekelt adatmegoszto is aktivalodik? koszi. -
kano
nagyúr
válasz
tyuli76
üzenetére
Na ez a kiváló, hogy össze-vissza számláznak és nem tudod, hogy mikor milyen számlát kapsz. És ha még csak az indulásnál lenne ilyen, akkor megértené az ember (mint ahogy EQ-nál is vannak hibák), de itt folyamatosan ilyen hülyeségeket csinálnak.
KILLERLALA
Csak nem értem, hogy miért kardoskodsz itt véres szájjal valami mellett ami egyértelmű, hogy sokaknak nem úgy működik ahogy kellene. Lehet, hogy neked úgy működik, de el kellene fogadni, hogy rajtad kívül élnek még mások is ezen a bolygón.
És valakire azt mondani, hogy ferdít (kvázi hazudik) úgy, hogy a topicban egy kereséssel több ellenpéldát is lehet találni.... hát..... ez a stílusod.
Részemről PONT! -
tyuli76
tag
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Nekem is kiszámlázták a 2x400ft azért mert kaptam értesitő smst amikor átléptem a határt,azóta ha megyek külfödre,akkor lekapcsolom azt a simet.
Viberen azt irta,h majd jová irják,de nem irtak semmit se jová.Ha még 1x ilyen történik,akkor nem fizetem be,sőt a múltkori 800ft is levonom a számla végöszegéböl
Ami érdekes,h az első hónapba,ami régebben volt,ott én kezdeményeztem hivásokat,és csak a lebeszélt perceket kellett kifizetnem,ami kb 300ft volt. -
trol75
tag
válasz
Andrewstarr
üzenetére
Köszönöm a segítségedet és a válaszodat is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket
25-én van zárás. Vagy most kéred, és csütörtökön már használod,

(telenor flotta)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Dr Bubo