- ASUS Transformer Book T101HA
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
vini01
újonc
válasz
#79335424 #745 üzenetére
Bocs, bizonyosan igazad van csak emlékezetből írtam és vélekedtem valami B- re a 908 esetében, de az csak a 220 weboldalán volt zároljelben a BT utalás volt.
A CS918 kiváltásával az a baj, hogy Mo-on a KR-42 vagy a T-R42 csak külföldről rendelhető, és bár a fórumon sokat így tesznek (talán nekik van igazuk, olcsóbb és még jobb is a másik kettő mint ahogy írtad), de nekem lett egy "garancia fóbiám" az elmúlt 1,5 hónap után, ráadásul eléggé el is keserített ez a mini pc dolog a jelenlegi helyzetemben, bár csak magamnak tehetek szemrehányást én választottam...
Nem tudom, hogy mit válasszak helyette figyelembe véve, hogy a 908 tekintetében írtakat is elfogadom, csak pont mint írtad a szubjektív dolgok miatt kerestem ilyen nem stick kialakítást.
Továbbá én a mini pc tulajdonságait, részben sem akartam kihasználni, nem médiaplayer-nek kellett volna és nem is játékra, hanem online flash videókhoz az újabb proci miatt ...
Ha még rá érsz az én badarságaimmal foglalkozni akkor mondanál egy két szót a MINIX NEO X7 -ről vagy a kistestvéréről, hogy azok megfelelő alternatívák lennének e (bár az X7 eléggé húzós, ennyit már nem biztos hogy megér, hogy ne a laptopot dugjam a TV HDMI-be), továbbá figyelembe véve, hogy az X5 butább hardverrel van felvértezve, de hasonló áron (az x7 esetében 5V és 3A tápot írnak míg a cs918 5V 2A volt ez jelenhet jót vagy csak a hardvere ennyit igényel). Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- ASUS Transformer Book T101HA
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest