- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendo
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést a banálisnak tűnő kérdésért, de "eletromosságilag" nem vagyok valami penge
Adott egy MK809III-as stick 2A-es táppal, és OTG-n hozzá csatlakoztatva egy USB Hub 2,5A-es táppal. Mind a két táp 5V-os.
A Hubba megy egy lan adapter, és a külső HDD, és slussz. Működik is szépen, de van, hogy néha a HUB eltűnik, majd egy pillanat múlva újra csatlakoztatja a HDD-t, és lan-t. Ilyenkor van, hogy a HDD-t új névvel csatolja, ettől persze a torrent meghülyül, és lan sem áll mindig vissza, azaz van, hogy a kábeles net eltűnik, és csak a Wifi-vel áll vissza a net. Ilyenkor újraindítom az egészet, és újra normális minden.
Oké, gyenge az usb hub tápja, kell egy nagyobb. DE!
Szükségem volt minap egy 2A-es USB-s töltőre, ezért a stick-ét kivettem. Majd nem tettem rá vissza, és az egész kütyüt, hubot az 1 db 2,5A-es hub tápjával hajtottam meg. Furcsa mód felére, harmadára csökkentek a hub féle resetek, volt, hogy 3-4 napig is ment a cucc hub reset nélkül.
Ezt nem értem, és ebbe kérném a segítségeteket. Mitől instabilabb a konfig, ha 2A+2,5A táppal van fejenként hajtva?
Most a stick tápkábelét simán rákötöttem a hub egy portjára, de ha ezt nem teszem, akkor se történik semmi, marad a stabilabb működés.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest