- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szantozoli
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon nem vagyok otthon ebben a kütyü témában, épp ezért a segítségeteket szeretném kérni. Még az android operáció rendszert sem ismerem igazán. A napokban érkezett meg nekem egy TRONSMART MK908ii készülék. Elsősorban a wifi miatt vásároltam, továbbá azért, hogy a gyereket szórakoztassam 1-2 egyszerűbb játékkal, és online mese nézéssel. Szóval megjött a termék (természetesen a távol keletről), tökéletesen működött (de nem használtam egyszerre hosszú ideig), nagyon meg voltam vele elégedve (youtube), és egyik alkalommal a feleségem valamit elállíthatott rajta, mert lefagyott a net (vagyis netezés közben az egész készülék, és csak az elektromos hálózatról való leválasztás után indult újra, de percek kérdése volt, hogy újra lefagyjon netezés alatt). Megpróbáltam a gyári beállításokat visszaállítani, de továbbra is lefagyott (króm böngésző). Ekkor a másik böngészési lehetőséget használtam tovább. Valamikor régen olvastam valahol, hogy ha a wifi ledobja a netről az ilyen okosítókat, akkor a wifi-fixer alkalmazás ezen tud segíteni. Le is töltöttem, és a másik böngészővel tökéletesen működött a miniPC (hogy a fixer segített-e rajta, azt nem tudom, azt sem tudom, hogy tud segíteni egyáltalán). Volt egy rendezvény nálunk, és kb. 2-3 órán keresztül klippeket néztünk, és megint lefagyott. Kihúztam, újra bedugtam a kábelt, és működött, de jóval hamarabb megállt, mint azelőtt. Azóta csak egyszer használtam, és indokolatlanul lefagyott megint, sőt egyszer a mutatott képet el is forgatta 90°-kal, majd vissza. Tudtok nekem segíteni, mi lehet a baj?
Talán túlmelegszik (mert a trafója állandóan be van dugva, akkor is ha nem használjuk)?
Vagy kevés lenne neki a 2A-es hálózati adapter (egyszer azt mondta nekem egy forgalmazó amikor még vásárlás előtt voltam az egyik készülékre -igaz az nem az mk908 volt- hogy nagyon stabil, mert már 3A-es az adaptere)?
A HDMI switch bekavarhat a működésbe?
Talán valami alkalmazás letöltésével, vagy beállítás módosítással lehet ezen segíteni?Nagyon örülnék, ha el tudnátok látni tanácsokkal. Előre is köszönöm! Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest