- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldenfish7
tag
Sziasztok fórumtársak!
Még mindig nem tudok betelni ezzel a kis kütyüvel (T-R42). Nagyon jó, hogy pik-pak indul (és le is áll amikor kell), nem kérdez csak teszi dolgát. Tetszik, hogy nem bootol újra és újra, mint hajdanán a full hd tartalmak lejátszására vett médialejátszóm, amin minden frissítést végigpróbáltam, csak hogy jó legyen.
Most, hogy egy USB elosztóval egy USB csatit használok el a billre és az egérre, így maradt is egy szabad port pendrive-nak, amirő mehet minden. Valaki tudná esetleg, hogy hogyan lehet biztonságosan leválasztani a külső meghajtóként csatlakoztatott eszközöket?
A sebességével teljesen elégedett vagyok, videók terén viszi azokat is, amiket eddig a telóm nem. A böngészés is pörgős vele. Szerintem nálam marad a gyári rom, mert amire kell azt jól tudja. Esetleg egy root majd belefér.Még eddig nem találtam rajta fogást, úgyhogy marad és szolgál nálam még jó ideig...
Hihetetlen, hogy hová növi ki magát (megy össze
) a technika.
Mindenkinek további jó szórakozást kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vadiúj számlás SSD-k
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest