- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DeSanto #2285 üzenetére
Technikailag pl. azért, mert gyengébb a GPU. A20 -ban csak MP2 -es a Mali, míg 3066 -ban négy szálas, MP4. Igaz, hogy alapból az A20 -ban magasabb órajelen jár, de ez egyrészt nem pótolja a hardveres hiányosságot, másrészt 3066 -on egy OC kernellel könnyen orvosolható. Ezzel el is érkeztünk a már korábban is említett, másik problémához. Nincs hozzá annyi custom okosítás és mi sem tudunk segíteni. Gondolhatod, hogy nincs ilyenre szükséged, hisz nem akarsz extrákat, csak gyárin szeretnéd használni. Lehet, hogy szerencséd lesz, de az általános tapasztalat az, hogy ez az egyébként egyszerű kívánság a legritkább esetben teljesül.
Ami pedig a távlati terveidet illeti, én inkább vennék egy 4magost és egy "buta" TV -t a smart helyett. Sztem árban és tudásban is jobban járnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest