Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
tag
hali, nekem korabbrol a pc-mhez volt egy wireless billentyuzet meg eger, az usb portba dugva teljesen jol mukodik veluk a stick. A telefonos iranyitast is kiprobaltam tegnap, az egyik az Rkremotecontrol volt, a mediacenter resz turhetoen mukodott vele, de amikor az eger funkciot akartam hasznalni, rogton az elso erintesre osszeomlott tole az android rendszer es ujraindult, ezt valahanyszor kiprobaltam, mindig megcsinalta igy uninstall lett a vege. Ezutan a Droidmote-ot raktam fel a marketrol, azzal kifogastalanul mukodik, csak meg arra nem jottem ra hogy a Beach Buggy Blitz autos jatekot a g sensorral hogy is lehet iranyitani, a settings resznel mi is volna a jo beallitas. Mindenesetre az eger billentyuzet kombo szerintem pontosabb iranyitast tesz lehetove, persze megteszi a Droidmote is ha nincs mas lehetoseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest