- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
#79335424 #1271 üzenetére
Igen a routerrel is lehet ilyeneket, csak nem tudom birna-e a 400MHz-es procija a DLNA+megosztas+torrentet. Linuxra nem akarom formazni, mert van otthon windowsos gep is, amirol BD503D-t akarok a tv-n lejatszani, meg a tv szoftverevel az mkv filmeket, meg a lenti tv-n is az mkv filmeket is. A linux nekem tanulasra is kell (#mernok info+rendszergazda+cisco =>halozati szakirany) vonalon mozgok, igazabol a routert is ezert vettem az openwrt vegett. Kar, hogy a kis stick nem tud usb3-at meg gigabites atalakitot. A sticken a limitet gondolom nem a hardver, hanem a 100Mbites sebesseg limitalja. Apropo, szerintetek van gigabites atalakito ami mukodik is? Az usb 2.0 elmeleti savszelje 480 Mbit, es ha annak csak a fele menne, mar az is gyorsabb lenne, mint a 100Mbit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest