- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Nálam abszolút nincs smb-n akadás (xbmc-vel), sőt az 1080p-s mkv-k is mennek wifin keresztül, pedig ugyebár 65mbps-es a wifi modul. Kicsit kerekedett ettől a szemem, mert eddig abban a hitben voltam, hogy a wifi modul miatt nem megy. Wasser 1.3-as romját használom, azt bánom, hogy az előző verzióknál nem néztem rá erre, hogy azoknál is akadásmentes-e.
XBMC-ből eddig a februári hardveres dekódolásút használtam, most pedig a justxbmc-t. advancedsettings.xml file-t másoltad a megfelelő helyre (amennyiben az xbmc-t magad telepítetted)?vlevi a legtöbbel azért foglalkoznak, nem? Szal eddig ami egy picit is felkapott volt, azzal mindig volt, 'ki foglalkozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vallás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest