Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-02-22 13:50:59

LOGOUT.hu

A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2506) JuhFeri


JuhFeri
újonc

Sziasztok! Tudom, nem hardverapró-s a helyzet, hanem jofogas, de rendesen atvertek.
Rendeltem egy gtx 1080 at, 70000-ert, a hirdetovel szemelyi igazolvanyt valtottunk, és a szemelyi igazolvany neve megegyezett a bankszamlan levő névvel.
Mellette adott egy telefonszamot is, ami kamu volt, mint kiderult, de a bankszmlanak utana neztem es valid magyar bankrol van szó (IBAN alapjan rakerestem)
Szóval le van mentve az egesz beszelgetes es megvannak a szemelyes adatok is (Bar a hirdeto neve Duzs Tunde Andrea, amilyen szemelyit kaptam, azon pedig Duzs Peter allt es a szamla is hozza tartozott), de ez nem valtoztat azon, hogy megvan az egesz beszelgetes es ezek az adatok.
Mennyi eselyem van arra, hogy visszakapjam, ezt a 70.000-et, és mennyi ido?
Azt irtam neki, hogy ha ma vissza utalja (ma jott meg a csomag és egy csodalatos 20 eves processzor hutoborda es egy floppy olvaso volt egy regi LED lampa dobozában, de legalabb az esetleges lakcim megvan) akkor eltekkintek afelett, hogy atvert a szallitasi koltseggel is (mert azt irta ingyen les es le is van fotozva, megis en fizettem az egeszet).
Ne kovezzetek, en naivan azt gondoltam, hogy ilyen szemelyes adatok utan nem lesz senki sem annyira hulye h at akarjon verni egy masik embert.
Valaki valamit tudna segiteni vagy mondani ezugyben? (ha kell töltök fel kepeket), de elotte egy kis "izelito" a kapott gtx 1080-rol :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.