- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
-SUICIDE- #497 üzenetére
Üresjáratban 30-32 fok között (23 fokos szobában), Orthosszal terhelve kb. 52 foknál áll be az egyensúly, ha jól emlékszem (30 perc elteltével). Sajnos nem ideális a hűtés, mert a kicsi házban a winchester szinte ráfekszik a CPU hűtőbordájára, de szerintem így is abszolút stabilan fog menni.
A chipset hűtése is bevált. Bár mérni nem tudom, de többször volt már, hogy kikapcsolás után közvetlenül kinyitottam a házat és kézzel bőven megfogható volt a NB bordája.
-
shtml
őstag
válasz
Balamber #494 üzenetére
Járasd a másik ventilátor-csatlakozóról, azt szabályozza a lap. Hogy milyen jól, azt nem tudom, mert csak röviden próbáltam ki, nálam nincs CPU-ventilátor, a házventilátorokat meg fix 5V-ról járatom.
De szerintem a legegyszerűbb, ha kisebb feszültségről járatod a CPU ventilátort. Teljesen fölösleges gyorsan hajtani, mert a hőelvezetésben a szűk keresztmetszet a hűtőborda nagyon vékony talpa. -
Szipi
aktív tag
Üdv. mindenkinek
Látom itt többen is bizonytalanok memória ügyben.
Az intel oldalán a Tech. Product Spec. manualban elég szépen bele van írva, hogy milyen szervezésű ramokat eszik a lap: linkNekem 1GB OCZ Platinum Xtc@533MHz 4-4-4-12 van a deszkában és tökéletesen müxik, amúgy gyárilag a ram:800MHz 4-5-4-12@2,1V .
-
Balamber
csendes tag
Az a vicces hogy a leghangosabb alkatrész most a rendszerben a proci ventillátora, ami alatt a borda szinte hideg. Nincs valami progi amivel vissza lehet venni a sebességét?
-
-SUICIDE-
csendes tag
én ilyent szerettem volna rendelni hozzá, de most elbizonytalanodtam. lehet kingmax 800 lesz!
-
-SUICIDE-
csendes tag
válasz
Balamber #488 üzenetére
helyes
Közben problémádból okulva keresgettem az intel oldalán hogy van e hardver kompatibilitási lista, vagy minek nevezzemMert én is jártam már hasonlóképpen. Abit lapom nem támogatta a Geil Ultra ram-jaimból csak az 1Gigásokat, nekem meg volt 4x512!
Lényeg hogy lehet én vagyok a béna de az intel oldalán semmi hasonlót nem láttamPedig jó lenne ha lenne
-
Balamber
csendes tag
Visszavittem. Kipróbálták, azt mondták rosz volt a ram. Kaptam másikat. Most azzal is ugyanilyen
-
-SUICIDE-
csendes tag
Hálás vagyok
A Linux-ra ráfekvésért meg küldök egy láda sört
Nekem majd Debian Etch-lenny-vel kellene használnom tft monitorral 1280x1024-ben! remélem összejön majd, mert már túl sok pénzt energiát öltem ebbe a kis "dögbe", és nem szeretném ha bukna a projektem
Esetleg ha nem felejted majd el, kipróbálnád Linux alatt a film/dvd lejátszást is? Kíváncsi lennék mennyire használja majd a procit!
Előre is köszi mindent -
szacsee
nagyúr
válasz
-SUICIDE- #481 üzenetére
Semmi, mindent felimert.
..xp-nél meg User Error lehet másoknál.
Moncsiprobléma megoldva! Ellenőrizve!
Déli hídnál van még valami amit az XP nem detektál jól, de azt is elintézem...
Fejlemények, megoldások éjjel.Linux-ra holnap ráfekszek, de ott csak az xconf-ot kell módosítani..
-
-SUICIDE-
csendes tag
Üdv.
Egyre jobban kezdek félni ettől a laptól, pedig már rendelés alatt áll a dolog!
Mondjuk hála istennek engem xp hidegen hagy na de akkor is!
szacsee: Linuxal a X en kívül volt valami gondod? -
Balamber
csendes tag
Sziasztok
Én is vettem egy ilyen alaplapot 1 giga kongston ram-al, de egyfolytában kinlódok vele. AZ istennek sem tudom ráimádkozni az xp-t. Ha egy feltelepített XP-s sata vinyót teszek hozzá akkor amint a grafikus felület elindulna (csökkentett módban) feketébe válta kép és onnantól vége. Néha nem is indul újra a reset után sem, ki kell kapcsolni és várni 1-2 percet. Másnak is ilyen nehézkes ez a dolog? -
szacsee
nagyúr
Megvan a megoldás!
Kihuzom akkor is 1280-ban indul a moncsi valósan!
Még ellenőrzöm, nehogy csak nálam működjön és dobom az infót. -
shtml
őstag
Nos, kipróbáltam. A telepítő CD-n a 3.80-as driver volt, ezzel a 3.84-essel azt csinálja, amit valaki korábban már leírt: Ha monitor nélkül indítom a gépet, akkor fizikailag visszaáll 1024*768-ra (ami szarul mutat 1280*1024-es natív felbontásnál), de megmarad a virtuális 1280*1024-es felbontás, és az egérrel csúszkálhatok a nagyobb képernyőn. Vagyis ha kihúzom az egeret a képernyő széléhez, akkor csúsztatja a tartalmat.
Azt gondoltam, talán az LCD monitorommal lehet baja, ezért rátettem egy CRT-t, de azzal is ugyanez volt.
Azon is gondolkodtam, lenne-e értelme írni a SiS-nek, talán akkor a következő frissítésben javítanák a dolgot. Csak valahogy kétségeim vannak.
-
törölt tag
nem hiába szorult a béka segge alá a sis...
-
shtml
őstag
Nálam az van fenn, amit a telepítő CD tartalmaz, azt hiszem, SiS. Már töltöm le a linkről.
Edit: Azt hiszem, el fog tartani egy darabig. Talán csak nálam jön elő, de ha valami drivert telepítek (de ugyanez jött elő a Powerstrip telepítésekor is), akkor utána a reboot akár fél óráig is eltart. Megjelenik a Windows logo, ami normál esetben tizedmásodperc alatt kivilágosodik és elkezdi betölteni az OS-t. Nálam ez a kivilágosodás legutóbb valami 20 percig tartott, utána már rendesen bootolt, később is. Nem értem, furcsa nagyon.
-
-
törölt tag
ha esetleg erre vetődik egy bátor ember még, aki két pata vinyó + sata író triumvirátusban gondolkodik, és natívban felejthette a biost, majd miután jól beépítette hómszervernek, és jóóól visszaépítette a desktop cuccát, még véletlenül se tudja kényelmesen újra rájadugni odabelenekiabba a rencert vissza... na annak jól jöhet ez, ha állandóan pio módba vágja le az íróját a zikszpé:
sis 5513 udma controller: http://driver.sis.com/utility/ide/ide204a.zip
2001 helyett 2003-as keltezésű, szép grafikus felület a device propertiben, amely így magában azt hazudta a rencervinyóról, h pio módban van, pedig nem, hanem a sata író volt abban. a 1.7x-es írás és az ugráló device buffer finom jelei ennek, nem pedig a 180000 kbs körüli másolás a vinyón belül.
aztán egy fura dolog, ami a SiS964-hez tartozik: http://www.toggle.com/lv/group/view/kl33277/Driver_SiS_SATA_&_RAID.htm (találtam valami sis108 nevezetű csipet is, ami lehet ezzel áll kapcsolatban)
ennek hatására eltűnt a Standard Dual PCI IDE Controller, szépen látja az udma módokat, és feltűnt a tálcán a sis raid apllication, ami arra buzdít, h kreáljak raid tömböket satából...
ja és egyelőre nem vágta vissza pio módba az írót a zikszpé, de messze még a hajnal...
rég nem szoptam ennyit hardverrel... -
törölt tag
annyira, amennyire a fh/jelszót ki tudják találni, vagy keyloggerezni, külön, jelszavas felhasználói fiókkal lehet bejelentkezni.
Valszeg méri, de ez már más tészta..amúgy milyen táp..?
alant olvasható hiper. és úgy tudom mérni lehet, de ehhez külön órájuk van, amit lakosságinál nem túl gyakran tesznek fel. -
-SUICIDE-
csendes tag
Tudom hogy nem ezt szeretnéd, illetve nem tudom mennyire vagy jártas linuxban?! de van egy nagyon egyszerű lehetőség, én is így használok egy gépet! tehát kell egy Ubuntu mondjuk 7.10 server edition. Feltelepíted. kell rá egy úgynevezett LAMP, majd egy torrentflux nevezetű program. Mikor még abszolut nem konyítottam a linuxhoz akkor is elsőre feltettem egy serverként üzemelő gépre, pusztán neten talált leírások alapján. ubuntu.hu-n még korrekt leírás is van róla. Lényeg hogy kb fél éve megy nálam kikapcsolás nélkül így egy gép. És ami a slusszpoén hogy semmi nem kell, csak amit te is szeretnél. Tápkábel és net. Webes felületen lehet elérni menedzselni, etc. Esetleg ráteszel egy ftp-t is vagy ssh kersztül másolgatsz, millió lehetőség van. Ráadásul se vírus sem semmi hasonló nincs
Szerintem egy próbát megér, hiszen nem kell vacakolni felbontással, bárhonnan, bármikor elérheted, etc...
[link]
http://ubuntu.hu/forum-tema/ubuntu-szerver-torrentflux
http://hup.hu/node/36977
Csak néhány példa. -
shtml
őstag
Letöltőgép távoli eléréssel, mert nem itthon lesz elhelyezve. Ezért nem lesz rákötve se monitor, se egér vagy billentyűzet - csak a 230 V és a hálókábel. Monitor nélkül sajnos csak 1024*768-as felbontásban működik az integrált video, tehát csak ebben a felbontásban látom itthon a gépemen is, pedig én 1280*1024-et szeretnék.
Erre írtam, hogy végszükség esetén a monitorkimenetre rákötök egy házilag barkácsolt kütyüt, amely I2C buszon elküldi a gépnek az LCD monitorom paraméterblokkját, mert hogy azzal megy az 1280*1024. PIC mikrokontrollerrel nem egy nagy wasistdas.
Persze egyszerűbb lenne, ha be tudnám valahol állítani, hogy monitor nélkül is menjen az 1280*1024, mert hát eddig még egyetlen más géppel sem tapasztaltam ilyet.
-
-SUICIDE-
csendes tag
Köszi a tippeket
-
shtml
őstag
Még itt van a gép nálam. Ha úgy indítom, hogy nincs bedugva a monitor, akkor utána már hiába csatlakoztatom a monitort, nem tudom beállítani az 1280*1024-et, mert fel sem kínálja ezt a felbontást. Vagy azt mondod, hogy ilyen esetben a Remote Desktop-on át felkínálná?
Kell lennie megoldásnak, csak sajnos tökhülye vagyok a Windowshoz meg a driverekhez.
-
-
-SUICIDE-
csendes tag
Akkor ott a lényeg! van gyári driver hozzá, majd azt leforgatom, ha meglesz a cuccos. Lényeg hogy így már bevállalom a kicsikét. Hála neked
Köszi a próbát nekem ennyi már elég is
Még azon agyalgatok hogy milyen winyót vegyek bele? valami extra halk kellene ha lehet 3.5"-os. Bár állítólag notebook winyóval kevesebbet fogyasztana?!Javaslat esetleg?
-
szacsee
nagyúr
válasz
#95590400 #456 üzenetére
Valszeg méri, de ez már más tészta..amúgy milyen táp..?
FSP GSL széria asszem 68%, és azt is kb load környékén tudja, amúgy alatta.
85%-ot az aktív PFC-sek szokták tudni, ha passzív akkor kb max 75 ideális esetben.
Általában noname tápnál olyan 65% körül szoktam számolni, de ki tudja..( codegen táp havernál fűt, mint állat és tudjuk, hogy a primer-secunder kör között is képződik veszteség (főleg itt), valamint a feszstabok álltal hővé alakított teljesítmény is jelentős) gondolom ezért fűt mint állat egy 400-as kodegány, ami normális táp esetében kimeneti oldalon 400W-ot le is tudná adni, addig ez a rüszmeteg 220W környékén behasal.
Amúgy egy D531-es P4+7800GS (Agp) kombót küldött vele, de már megvette az 500-as FSP Bs2-met. -
szacsee
nagyúr
válasz
-SUICIDE- #455 üzenetére
Kösz akkor ezt megúsztam..
Kicsit beletúrtam és X restartnál kérdezett ezt-azt, de konkrét monitor-vga kombót nem találtam így beállítottam a moncsit LCD 1280x1024-re, a vga-nak meg valami sis illesztőt.
Amikor megnéztem az X.conf-ot meglepődtem mennyi maszlag került bele.
Műkszik, de a max felbontás 800x600, na meg vesa vga..tlac: Guglizás közben találtam rá erre. 4. post.
Ha jól sejtem ez is csak 2D-be fog menni, pedig a hw tudná a 3D effekteket. -
törölt tag
válasz
#95590400 #441 üzenetére
hülyeséget írtam, tökmindegy a készenlétije, passzív pfc, ebben a 65w-ban a táp meddő teljesítménye is benne van. nem tudom mennyi lehet ennek a tápnak hatásfoka, olyan 80% körül. úgyhogy a gyakorlatban kiszippant az áramszolgáltatótól átlag olyan 50 w/h -t. mert ugye a meddő teljesítményt nem méri a lakossági oldalon, ha jól tudom.
valamivel az előd 850-es cerka + lap + s3 trio vga + 256 mega ram kombóm alatt fogyaszt. oszt kereszbe alázza. -
-SUICIDE-
csendes tag
Rendben, várok türelemmel
Kis segítség: Terminálba beírod hogy sudo aptitude install mc-jelszó-majd települ a midnight commander.
ha megvan beírod: sudo mc-kikeresed a x.confot x11 körül van, majd mented az eredeti x conf-odat. Így ha gáz van bármikor visszamásolhatod. Egyébként nem kell mindíg újratelepíteni mint a wint! X sérülése esetén konzolba: sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg a parancs! Itt értelemszerűen válaszolgatni és ha minden ok akkor utána indul az X. ha nem még mindíg lehet újratelepíteni -
szacsee
nagyúr
válasz
-SUICIDE- #452 üzenetére
Nyugi aki csuklóból nyomja a linuxot, annak fél percbe sem lenne gondolom.
Láma linuxos létemre, a netezős gépen már kinyírtam az x.conf-ot, tehát újra kell telepítenem, utána tlac moddját beleteszem és kiderül.
Találtam viszont hozzá meghajtót, ma viszont nem kockulok, esetleg estefelé, vagy holnap délelött, akkor meglesem és írom a fejleményeket. -
shtml
őstag
Sajnos nem jött be a Powerstrip, hiába írtam vele "drivert" a Default Monitorhoz. Még azért próbálkozom eg ykicsit, de ha nem jutok eredményre, akkor nem marad más, mint készíteni egy kis hardvert. A PC I2C buszon olvassa ki a monitorból a paramétereit (DCC - Display Data Channel), ezt nem nagy művészet megoldani házilag.
-
gambeca
tag
Ki maradt, a 720p felbontásnál kisebbekkel meg birkozik
-
gambeca
tag
Jelentem, meg bírkózik a HD viddeókkal, de eléggé válogatós, a kis bitrátájuakat szereti.
Szóval nem mindegyiket viszi akadás mentesen.
Na meg lejátszó függvénye is... gondolom. -
tlac
nagyúr
cseréld le a Screen Section-t erre:
Section "Screen"
Identifier "Default Screen"
Monitor "Configured Monitor"
Device "Configured Video Device"
DefaultDepth 16
SubSection "Display"
Depth 16
Modes "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 24
Modes "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
EndSectiona DefaultDepth-tel tudod megadni a színmélységet (először próbáld így 16 bittel), a Display részekből pedig a legnagyobb felbontás lesz
utána jelentkezz ki és nyomj egy ctrl + alt + backspace-t
-
szacsee
nagyúr
válasz
#95590400 #439 üzenetére
Melyik memtest-et? Az Iso-sban a 3.04-es szar volt..hibázott jó modulnál is nálam..
Hireen boot cd-n indíts egy goldmem-et, az elsőre megmondja, ha valami nem kóser.
Milyen táppal eszik ennyit? -
törölt tag
úgy tűnik, az 1 gigás 533-as kingstont nem szerette. most van benne 512-es 800-as kingmax, ezzel pöpecül megy. végső kétséégbesésemben tettem bele, oszt láss tsodát-
hallottam már több helyről fikázni a memtestet, de úgy tűnik nem véletlenül...
512 ram, 2 pata vinyó, 1 sata dvdrw: idle 55 w, maxon 65w. -
szacsee
nagyúr
Talán ez segít majd, ha valaki ki akarná próbálni..
Linux driver rpm..
tlac: Ubuntuban a rendszer- beállítások- képernyő felbontás.
Xorg-ot nem tom hogy kell kezelni, a hétvégén azzal pecseltem vóna..
Leírást, linket nem tudnál adni segítségképp? -
tlac
nagyúr
arra nem válaszoltál, hogy a felbontást hogyan állítod
lehet, hogy az /etc/X11/xorg.conf is bele kellene rakni a felbontást
sok Usert bukik a linux világ ilyen drivergond miatt sztem
sajnos driver téren sosem lesz olyan, mint egy windows
a gyártók legtöbbször nem foglalkoznak a linux támogatásával, mivel ahhoz kevesen használják, a cuccok specifikációját meg szintén ritkán adják ki -
szacsee
nagyúr
Nálam xp alatt olyat csinált, hogy ha 1280x1024-be tettem, hogy az asztal felbontását átállította, de pl a tálcát csak úgy láttam, ha lehúztam az egeret...scrollozott az asztal..
tlac: 804-es Ubuntu max 960x600-at enged..
Hétvégén ráfekszem a témára és meglesem..sok Usert bukik a linux világ ilyen drivergond miatt sztem..semmivel nincs bajom, de a vga-t nem kezeli normálisan..960-ban mintha 256 színnel menne, 800x600-ba meg talán 16 biten.. -
törölt tag
kell az alá valamilyen mágia xp telepítéshez pata vinyó alá? integrálni a drivereit? vagy valami?
mert nekem az istennek sem akar felmenni pata vinyóra. vagy már a hardverkiépítés vizsgálatánál kifagy, újraindul, vagy felmásoláskor. két pata vinyóval próbáltam, az egyik random nem is ismeri fel. volt sata és pata odd is, egyikről sem települt.
volt sp1, ezzel irq ütközést írt ki felmásoláskor, sp2, en sp3, ezekkel csak fagyizik.
már letiltottam minden perifériát, volt nativ/legacy ide/sata.
régebbi xp-kről sem tud bebutulni, egy satás vinyóról megjelent a töltőképernyő ment is egy darabig, majd mikor be kellett volna jelentkeznie, akkor indult újra, ezt viszont nem szabad összecsesznem, mert a gazdája nem engedi.
memtest 3x lement.
szóval, ahogy elnézem a pata vinyó fájhat neki. -
shtml
őstag
Nem biztos, hogy nem segít a Powerstrip, de mindjárt kiderül. Ugyanis monitor nélkül indítva a gépet az automatikusan valami Default Monitorhoz állítja be a felbontást, a PS pedig remélhetőleg elhiteti vele, hogy a Default Monitor többet tud az 1024*768-nál.
-
shtml
őstag
Nem a tv-kimenetre gondoltam, az én lapomon nincs is ilyen. Távvezérlő programmal, pl. VNC fogom használni, és a normál grafikus felületet akarom 1280*1024-es felbontásban látni. A Powerstripet kipróbálom, régebben, még CRT monitornál jó szolgálatot tett, amikor a videokártya meghajtója nem kínált fel megfelelő refresh rate-et.
Mindenesetre nem értem, más géppel ezt még nem tapasztaltam.
-
shtml
őstag
Ha már felbontásnál tartunk, nekem is van vele problémám Win XP SP2 alatt. Amíg a monitor rá van kötve a gépre, semmi gond, megy az 1280*1024. Azonban monitor nélkül fog üzemelni és ha így indítom a gépet, akkor beáll 1024*768-as felbontásra és semmiképpen nem tudom emelni, ki sem választható a listából. Ugye ilyenkor Standard Monitornak veszi és sajnos az sem segít, ha a monitor.inf file-ban átszerkesztem a Standard Monitor adatait. Van valami Windows-gurunak ötlete?
-
szacsee
nagyúr
-
gambeca
tag
Windowshoz értek a legjobban, mivel azt használtam több mint 8 évig. De már nem fogom használni, nem is hiányzik
Február óta apple macintosh gépem van, nagyon jóLinuxot meg csak letöltésre akarom használni.
Jah, linuxxal kb 5 éve barátkozom de csak a rendszer telpitéséig juottam el, többre nem jutottam vele... -
szacsee
nagyúr
10.2-es 64 bitesem volt csak itthon, most írom ki az ubuntut, meglesem mit tudok elérni.
Full kezdő vagyok, lehet nem jövök rá, de amint megtudok valamit szólok.
Már nyaggatom a linux szakikat..
Egyébiránt csak a 64 bites eszi a memót mint az állat, vagy a többi linux is memóriagyilkos OS? -
szacsee
nagyúr
Feltetttem a Suse-t, vedd vissza a felbonttást 1024-be és 16 bit-re akkor jó lesz. Az intel driverét töltsd le akkor műkszik tökéletesen magasabb felbontásban is.
shtml: Letettem az 1 bordás megoldásról..Jelenleg a P1-es passzív csücsül az északi hídon.
Zárt házban ennyi fokos? Képeket tennél fel róla? -
shtml
őstag
A fogyasztás meg a winchesterrel együtt 37W, üresjáratban.
-
shtml
őstag
Szerintem nem árt vigyázni, ha a CPU-t és a NB-et egy bordával akarod hűteni, én inkább a 2 külön borda mellett szavaznék. Még ha pontosan egy szintben van is a kettő, elég messze vannak egymástól ahhoz, hogy baj legyen, ha bármi okból picit meghajlik a lap, mert akkor már nem fekszik fel a borda rendesen.
Edit: Amúgy meg az én mostani megoldásommal üresjáratban 33 fokos a CPU, az 500-as WD AAKS pedig csak 31 fokos. 30 percnyi Orthos-izzasztás után a CPU 51 fokra melegszik fel. A szobahőmérséklet 23 fok.
-
szacsee
nagyúr
Valaki nem nézte meg mennyi különbség van magasságban a CPU-SB-NB között?
Aki mérte pü-zön rám megköszönném.
Sajnos csak ódivatú módszerrel tudok mérni eszközök hiányában, de ha valaki mérte, akkor tudok hasonlítani.
A borda kezdeményt majd feldobom képben..sztem durva nagyon..
Még kifaragom belőle a kondi, lefogató helyeit és jevek.. -
Chaser
legenda
Megragadom az alkalmat, hogy 2 extra méretű bordát ajánljak az uraknak cpu és NB hűtésre, én is ezekkel, ill. az egyikkel akartam hűteni őket. Igaz procik is vannak a bordák alatt, de sebaj, 2in1
A #4-ben vannak képek, ha valakit komolyabban érdekel, lemérem a pontos méreteket, az arányok azértígy is látszanak, ha a nagy P2-s borda nem hűti le a cpu-t és NB-t 1ütt, akkor semmi
-
gambeca
tag
Az alap beállítást használom linux alatt, amit a rendszer felajánl.
Ha leírjátok hogyan kell drivert telepiteni linux alatt akkor ki próbálom
Linux téren nem vagyok othon, de mióta macintosh gépem van, windowst nem igen akarok feltenni... -
shtml
őstag
Huh, ez állati jó! Grat!
Persze ne feledd, a házban mindenképp kell szellőzés. Ha pedig az megvan, akkor szükségtelenek az efféle monstrumok, hiába néz ki velük baromi jól a lap.
Én ma tettem be a házba az 500 gigás WD winchestert, ma reggel megoldottam a szellőzést is, lehet, hogy hamarosan én is felteszek valami kis írást. Bár az én esetem eléggé speciális, mert nem akarok bele ODD-t, van viszont benne plusz hálókártya, hiszen csak letöltőgép lesz.
-
gambeca
tag
Kegyetlen a jószágod
Nekem a chipsetet nem lehett meg fogni pár perc után anniara meleg volt, égette a kezemet.
Akkor ezek szerint ez a melegedés normális.Valakinek linuxxal van tapasztalata?
Fontos lenne mivel linux nem jól jeleníti meg a képet és kellene valami orvosság elleneholnap teszek fel képet, hogy hogyan néz ki linux alatt a kép
-
gambeca
tag
Üdv!
szert tettem egy D201GLY2 lapra.
Másnak mennyire melegszik?
Nekem a chipset nagyon forró ha nem teszek felé valami ventit.pico psu tápom van, 1gb ram 800mhz van benne mert ilyen volt a boltban, az adapter ami van hozzá 4Amperes 12V, friss bios.
Valamint linux alatt függölegyes csíkok vannak (suse, ubuntu többféle verzióban is
). Windows alatt nincs ilyen. Mit tudok tenni ellene, hogy ne legyen ilyen a kép linux alatt?nekem is az eboltbol van és sokat kellett rá várni :S
-
KomorG
csendes tag
Sziasztok!
En kb 1 hete vagyok tulaj, szinten az eboltbol, kb masfel hetet kellett varni ra, de aztan hibatlanul megerkezett
-
nyunyu
félisten
Pedig JT nagykerben perpill van -> gepbolt.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest