- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balamber
csendes tag
sziasztok,
tett már bele valaki külső vga kártyát? Olyasmit amivel lehetne rajta filmet nézni. -
Balamber
csendes tag
Amúgy teljesen elégedetett vagyok a projektel. Jobban jártam mintha veszek majd 1,5x ennyiért egy jobb (500Mhz) nast 256Mbyte RAM-al. Szuperül fut rajta a slimserver a squeezebox-hoz, és még annyi mindenre használható mellette..
-
Balamber
csendes tag
-
Balamber
csendes tag
Egy ilyen zajtalan foltyonmüxő géphez érdemes lenne kipróbálni ezt..
http://www.ngine.de/index.jsp?pageid=4176 -
Balamber
csendes tag
Az a vicces hogy a leghangosabb alkatrész most a rendszerben a proci ventillátora, ami alatt a borda szinte hideg. Nincs valami progi amivel vissza lehet venni a sebességét?
-
Balamber
csendes tag
Visszavittem. Kipróbálták, azt mondták rosz volt a ram. Kaptam másikat. Most azzal is ugyanilyen
-
Balamber
csendes tag
Sziasztok
Én is vettem egy ilyen alaplapot 1 giga kongston ram-al, de egyfolytában kinlódok vele. AZ istennek sem tudom ráimádkozni az xp-t. Ha egy feltelepített XP-s sata vinyót teszek hozzá akkor amint a grafikus felület elindulna (csökkentett módban) feketébe válta kép és onnantól vége. Néha nem is indul újra a reset után sem, ki kell kapcsolni és várni 1-2 percet. Másnak is ilyen nehézkes ez a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged