- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nekem LE-1620 volt legutóbb, annak is 45W a max TDP-je, ha már AMD-ben gondolkozol akkor ezt vedd, 12-k-val drágább, alulfeszeltem és ment passzívan is, tehát jóval 45W alatt van úgy. Az nf 4xx chipek sokat fogyasztanak, ha beéred mATX-szel is, akkor GB 73 pvm-s2h, extra felszereltséggel, kb 13-14k bruttó, 1etlen felróható vétke hogy nem tudja a DC-t, de amikre te használnád lényegtelen, conroenál 1ébként sem vészes így a teljesítményveszteség. Mellé egy 420-as conroe cerka, szépen alulfeszeled, és nem lepődnék meg, ha az intel lap alatt lenne a fogyi
Meglepő módon az nf630i chip nem fűt mint a régiek, sőt, alapjáraton lehetett olyan 25-30 fok. Hozzá még egy AC Alpine7 hűtő, kb 7k-val többe kerül így a móka, de összehasonlíthatatlanul nagyobb teljesítményt/felszereltséget kapsz.
szerk: a 420-as max TDP-je 35W, alulfeszelve sztem 20-25-öt ehet
-
törölt tag
jahogy az amd-s cumó, cnq-val, alulfeszelve...
-
törölt tag
leírtam régebben, fullon, 2 db 3.5"-os pata vinyóval, 1 dvd íróval a digi mérő 65w-ot jelzett ki fullon, idle 55.
lehet számolni, a táp hatásfoka legjobb esetben is 75%, egy vinyó 8-10 watt, odd 6-8.
elméleletileg a procira 19w tdp-t ad meg az intel, de ugye ez nála nem a maximális fogyasztás meg ott van a csipszet, vga és a ram, szóval igen, olyan 40-45w körül van fullon járatva az egész lap fogyasztása, procistul, csipszetestül, mindenestül, mínusz valszeg a táp meddője. -
-
neduddki
nagyúr
HI!
semprion 1200asom meg nem volt /multkor majdnem, de inkabb egy 4850e lett:- )))/, de a 754es 3k+os Semprin bucira teszi az biszto snapi hasznaltban
udv
neduddki
mod: fogyasztas a 3k+rol aszem beirtam a mennyti fogyaszt epen totyikba, mongyuk ez szummat szmaoltam ups es 15"tft-val
-
dudi
senior tag
hello!
én is gondolkozom egy ilyen lapka megvételén. De arra gondoltam, hogy lehet, hogy egy kicsit nagyobb/drágább gép sokkal jobb ár/teljesítményű.
Szóval
Intel D201GLY2vagy
ASROCK ALIVENF6P-VSTA
AMD Sempron LE-1200 AM2 BOXárban kb 3000különbség van, ami viszont sokkal fontosabb, hogy melyik fogyaszt többet alapjáraton? az amd-set c'n'Q-val, levett feszültséggel számolva lehet, h. még kevesebbet is eszik, mint az intel, nem?
vagy mindenképp intel?
(otthoni torrent, ftp, http, file server) -
Sziasztok,
Visszaolvastam, de ezzel kapcsolatban nem nagyon láttam infót. Egy olyan gépet szeretnék összerakni, amit hálózatban használok NAS-ként, plusz esetleg kis torrentezés, tehát ez az alaplap pont jó lenne. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogyha veszek bele egy gbit-es hálókártyát, akkor szerintetek kb milyen átviteli sebességet fogok elérni a másik gép felé? (Gondolok itt arra, hogy milyen minőségű a sata vezérlő, mennyire bírja a proci a képzést, stb...)Gondolkoztam NAS-on, mint célhardver (dlink, taurus), viszont azoknál az tartott vissza, hogy gbit-en is max 15-20MByte / s-t tudnak, és nekem legalább 40Mbyte/s kellene.
A válaszokat előre is köszi.
-
g@bo
nagyúr
-
törölt tag
bőven jó. megváltás lesz neki
. nálam is egy p3 volt az elődje. csak vmi jól szellőző házat nézz, vagy a ventis verziót rendeld be (ennek monnyuk elég idegesítő a hangja, de egy ellenállással leszabályoztam a fordulatszámot, így már nem olyan vészes, de még elág jó hatásfokú a hűtés.) mert sztem hiába nagy hűtőborda, a passzív a tapasztalatok szerint melegszik rendesen.
-
törölt tag
mire akarod használni? nekem van egy Celeron M 350 1.3GHz 1MB notim, 915GM-el, giga 533-as rammal, ezen melózok (irodai), netezek, max zenét kódolok aac-re mp3-ról, ezekre bőven jó, ezt ez a fullintegrált cucc - van ahol csak kevéssel - de az everest összes tesztjében megverte.
a sis -es videóvezérlő csak dx7-es, ha esetleg játszani akarsz, akkor maximum jópár éves holmik futnak el rajta.
720p x264 5000 kbs-es bitrátával (standard dvd5 hd rip cucc) már nem megy rajta, htpc-nek felesleges, sd anyag upscale-nek a proci majdnem kevés, 5.1 kimenete, ha jól tudom nincs. egy noname, dzsunka asztali mpeg4 lassan feleennyi (mire belegyűrsz mindent a laphoz, lehet h inkább csak harmada). és szinte mindent megeszik.
a vinyók 256 bites, aes kódolással mennek, olyan max 20 000 kbs-el lehet egyikről a másikra tolni az anyagot, ekkor a procihasználat kb. 80-90% körül mozog.
nas-nak, hómszervernek, seedboxnak, nettopnak ellenben tökéletes... -
g@bo
nagyúr
megér ez a lap 12 rugót? mennyire gyors? irtatok telepitési gondokról, az még él?
-
neduddki
nagyúr
HI!
de nehez ma a felfogasod:- )))
van egy osszerakott gep egy dh153-ban bedobozolva az szoba sarkaba lerakva a sor vegere
aki pedig osszedobta azt max annyira lattam amig a kezmeb nyomta es rohant tovabb /es Ot sm kulonosebben erdekli mejjik hanm csak hogy eppen mejjik vot keznel:- )/, de mint ma kifejtettem nem tok mind1???:- )))udv
neduddki
-
nyunyu
félisten
válasz
neduddki #565 üzenetére
Ha 1.6GHz-s celeron 215-ot ir ki bootolaskor, akkor regi D201GLY, ha 1.2GHz-s celeron 220-at, akkor az ujabb D201GLY2.
De ha nem vagy benne biztos, akkor az Everest megmondja.
hat napi gyakrlatban sok mindent enm ehet eszreenni
Villanyszamlan eszrevenni, a regi ~20W-tal tobbet fogyasztott.
-
neduddki
nagyúr
HI!
na megyutt a dh153as hazikos
udv
neduddki
p.s. ma csak azt ken tunni hogy sima van 2es van-e benne:- )))
-
KomorG
csendes tag
2GB-os, 800MHz-es Buffalo Select D2U800C-2G/BJ RAM tokeletesen muxik
-
Valentine
csendes tag
Ugye itt most a videovezérlőre utalsz?
Böngészve a fórumot, olvastam,
hogy nem mindenki volt tőle elragadtatva... de reméltem, ez azért még belefér... -
Valentine
csendes tag
Sziasztok!
Már régóta tervezem, hogy lecserélem a gépemet (Abit NF-7S) egy jóval kisebb,
csendesebb és lehetőleg kisebb fogyasztásúra. XP Prof. fut rajta és alapvetően
egyszerű dolgokra használjuk (internet, MP3, DVD írás, egyszerűbb játékok - FIFA2006).
Nagyon megtetszett ez az alaplap, csak nem tudom milyen teljesítményt képvisel.
Akinek már van tapasztalata esetleg válaszolna, hogy a fenti igényekre megfelelő-e?A válaszokat előre is köszönöm.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Balamber #557 üzenetére
HI!
chs:- )
csak normalis ocso tapot nem latok, tehat az mindekepp expert, egyutt 8,5 vagy hrp /mi a franc van az arlistaval?:- (/udv
neduddki
mod: ha G-s halo lenne a d201-en akkor mar azon menne otthon a kozosadatbazisu abev:- ) foleg amijjen elbiorzasto sebessegeket meslenk a nas tutajok:- ( szerintem is ez a jobbik megoldas
-
Balamber
csendes tag
Amúgy teljesen elégedetett vagyok a projektel. Jobban jártam mintha veszek majd 1,5x ennyiért egy jobb (500Mhz) nast 256Mbyte RAM-al. Szuperül fut rajta a slimserver a squeezebox-hoz, és még annyi mindenre használható mellette..
-
neduddki
nagyúr
válasz
durkonorbi #552 üzenetére
HI!
majd ha kvazar-bna is megjelenik addig en meg varok:- )
udv
neduddki
-
nyunyu
félisten
válasz
durkonorbi #554 üzenetére
Ha tenyleg ennyi lesz (olcsobb, mint a leggagyibb Epia), akkor hulye vizsgaidoszak utan keritek egyet melohelyre, aztan letesztelem.
Azon legalabb Intel chipset van, ahhoz elvileg letezik DOS halokartyadriver.
(Emiatt nem tudjuk hasznalni a D201GLY/2-ot, Sis halokartya NEM megy DOS alatt.)Baaaar joideje igergetik, hogy lassan elkeszul a programcsomagnuk teljesen windowsos valtozata, ugyhogy mindenkeppen nyugdijazzuk a nem koltseghatekony Epia platformot.
-
nyunyu
félisten
válasz
durkonorbi #552 üzenetére
Aztán ott a tápellátás megoldása a 20+4 tűvel, na szerintem ez az ujabb fölösleges hülyeség... ahelyett, hogy egy +12V-os táppal megoldanák
Ipari cuccokon jellemzoen +12V bemenet szokott lenni, aztan kulso tap.
D945GCLF-et alig 3 hete mutatta be az Intel, es csak az ev masodik feleben lesz kaphato...
(weblapjukon meg kint sincs.) -
durkonorbi
tag
Egyébként atomos inteles alaplap már van az ebay-en! Itt az aukció linkje
De röhejesen néz ki több okból is ...
már ha nem valami kamu az aukció!
Az egyik, ugyan miért kellett már úgy megcsinálni, hogy a proci ugyan elmegy egy pici alacsony passzív bordával, de a chipsetre aktív hűtés kell ...
ez röhejes ...
Aztán ott a tápellátás megoldása a 20+4 tűvel, na szerintem ez az ujabb fölösleges hülyeség... ahelyett, hogy egy +12V-os táppal megoldanák, vagy pl. +19V stb ... én elhiszem, hogy kis irodai gépekbe is ez való, meg minden, de akkor is... persze ez nem annyira gáz, de
szerintem jobb lenne egy DC betáp neki ...
Viszont a DVI hiánya, vagyis, hogy dsub van helyette ... nem egy okos ötlet a mai világban ..Még a TV OUT hiánya ok, nem htpc-nek hanem irodainak kell a lap gondolom, de a dsub-ot szerintem el kellene már felejteni ... alapból DVI és mellé egy dvi-dsub adapter ...
Apropo, német ebay-en annyi jó itx-es lapot lehet látni ... nem tud valaki rendelni ... mert akkor beneveznék nála egyre, vagy össze is lehetne állni, hogy a posta olcsóbb legyen ...
-
shtml
őstag
Nekem ugyanilyen kivitelű tápot ajánlottak, amikor még az elején tartottam a keresésnek, csak az Acorp volt - természetesen nem mertem megvenni. Aztán valamivel 9k alatt lett az az FSP, amelynek a képét valahol ebben a topicban már belinkeltem. Végül most a Bordoi-féle házhoz tartozó Delta tápról működik, most már élesben.
-
neduddki
nagyúr
válasz
#95590400 #549 üzenetére
HI!
ki kene merni, mert vang glc-s es pnf-es d201esem is oszt kiderlne:- )
amugy max leadas elotti hpq cerkaimbol kiszedem a ventiket az osszes szellozest kivagom es az /ijjesmire felretett/ aranyozott enermax ventiracsok lesznek a udvozitok:- ))) /meg jo hogy a dragoomban akartma ezt megcsinlani de hat elmaradt, igy msot a lehetoseg fenn ell:- )/
de az is lehet hogy a hpq-bol csinlaok vmit, mert az is egy folotteb kellemes haz /aszem amik mostanab nkikopnak a 325os koddalk futottak vmikro: ezek 1.8 es 2.4 cerkak nalam/udv
neduddki
p.s mongykk egy gb g-power lite-om hatha meg jo lesz vmire:- )))
-
törölt tag
válasz
neduddki #546 üzenetére
vkivel valahol folytattam is egy apróbb vitát ez ügyben, h most akkor a szar hatásfogú (asszem 75%) passzív táp meddőjével együtt (55 idle, 65 terhelve, 2 db 3.5" vinyó, 1 odd) amit a digi kijelez, beleteker-é a villanyórába, de kb. minden szakmai érvem annyi lett volna, h nálamnál okosabb embörök mongyák...
hötöpöcönek meg hálistennek nekem nem kell tovább halkítani a meglévő dekstop kórót, mert a proji hangosabb... -
neduddki
nagyúr
válasz
durkonorbi #547 üzenetére
HI!
hat szeritnem en ott leszek az utolsok koztt akik errol biszpotast tudnak:- ))) /a ket hete nalamledzo gb 78-ra se vot idom meg rznezni, nem hogy meg osszerani:- (/
amugy aszontma par eve, hogy akkor csinalok a nappaliba gepet ha kigyunnek a 20w-os core2es izek:- )udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
#95590400 #545 üzenetére
HI!
en egy regi hazat akarok meretre vagni /csak idot kell tanani ra/ 300as pnf-val sata-s scorpio-val es korberakva alalapszivacsval, habar egy 780G miniITX-be vetett remeny nem sietet annyira:- )))
wifi kartya es dvd majd csak tanalom vhol a kupacben:- ) /de inkabb mazzagolom/udv
neduddki
mod: jo hogy mondod a w-ot, mar hanyszor elhataroztam, hogy kimerem hogy mit esznek ezek joiszagok, de midig elmaradt:- (
-
törölt tag
én személy szerint kukáztam hozzá nyunyu mértékrendszerében
egy óriási fekvőházat, a két 3.5"-os vinyó, meg az optikai kontra szellőzés miá. hely van, a szünetmentessel (APC BACK ES 700VA) a digitálissz mérő szerint 70 w körül szippant ki a konnektorból.
de egyébként, a jövőben már nem lesz helyem (illetve nem mutatna jól ez a tsúfság, meg egyáltalán, semmi sem), akkor valszeg belegyalulom vmi szobabútorba (éjjeli szekrénke, kis szellőzőlukkra megfúrt háttal) vmi passzív adapterrel (belülről lehet kap vmi hungarocellre helyezett tűzálló lemezborítást azért, bár ha gond van, áttizik az annyira, h leégjen a ház, ugyanúgy, mintha a bútorra, asztalra, stb-re tenném), sok dzsunka alkatrész, kis helyen is elfér ömlesztve jeligére.
-
Devid_81
félisten
Huhh köszi mindenkinek!
Ez a foxconn nem rossz ennyiért,én személy szerint azt a floppy meghajtót elfelejteném ott az elején
De ez nem rossz ettől, gondolkodom egy ilyen konfigba, csak még ki kell találjam, hogy az nekem mire is kell valójában
De annyira pici és a teljesítmény se rossz, hogy kell és kész.
Állítólag jön az Atom procis verzió is...nah az már fincsibb lesz.
Nem értem egy intel lapra minek az a Sis Mirage videóvezérlő, egy GMA 945-950 jobban esett volna...hátha az atomhoz jobb vezérlő lesz.Szerk.: Huje kotsog hejesírás!
-
neduddki
nagyúr
HI!
mivel van bolt megettem:- )))
udv
neduddki
mod: amugy nalm ezk a dogok az apszolut low cost joszagok, aszem tan ez lesz az elso uj hazas az osszes tobbi vmi szutyok bontotta kerult, de kezm szettarva ha ez az igeny, egy rendes apro hazba szvesebben adnam en is, de akinek ez kell a budos eleteb en fogja azt megfiztni :- (
nyunyu: hat ha tarcsa az intel-intel hagyomanyoakt akkor egyszer osszerakja az ember oszt evekig nemlassa:- )
-
nyunyu
félisten
Elolapot leszamitva ugyanaz, mint a DH153.
Ugyanolyan szarul szerelheto batar allat, legalabbis multkor az MSI miniPC topikban levezettem.
Szerelhetosegevel kapcsolatos aggalyaimat meg a melyik hazat topikban fejtettem ki. -
tlac
nagyúr
válasz
neduddki #536 üzenetére
viszont ez a foxconn jól is néz ki, ez is 10k körül van, fsp táppal
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Talált valaki ehhez a kis cuccoshoz valami jó féle de olcsó házat?
Eseteleg táppal? -
Sir Psycho
aktív tag
Megérkezett a lapom!
Első inditás után a bios frissités következett. Lényegi változást nem igazán láttam (1-2új funkció).
A CPU-ra egy Noctua NC-U6 került, a forró chipsethűtőre pedig az eredetileg a CPU-n lévő borda keült fel a chipsethűtőhöz való lefogatóval (ehhez a meghajlított lefogatót kicsit utánna kellett igazítanom). A gép egy normál házban (még) passzívan üzemel a következő hőmérsékelttel. Orthos izzasztás alatt sem ment 54fok felé.
-
shtml
őstag
válasz
#95590400 #531 üzenetére
Jelenleg nekem van jobb lehetőségem, de azért megköszönöm, ha privátban megírod, sose lehet tudni.
Korábban én is gondolkodtam bérlésen, európai vagy amerikai datacenterekben havi 100 dollár alatt lehet bérelni önálló szervert 100 Mbites hozzáféréssel, havi 3 TB, vagyis gyakorlatilag korlátlan adatforgalommal és tetszés szerinti szoftver futhat rajta. Ha Linuxot kérsz rá, akkor nincs további költség. Van olyan is, szintén 100 dollár alatt, hogy a gépnek 3 IP-je is lehet. Persze ez egy embernek sok, de ha páran összeállnak és tudják, mit csinálnak (pl. publikus trackerek kerülése), már jó lehet.
-
törölt tag
nem egész server az, csak amolyan bérlet egy serveren. asszem havi 2600 pézt fizetek 30 giga tárhelyért, 2 futtatható torrentért, 500k le, 1000k fel sebességért. és ez külföldre is érvényes sebesség. az ftp része a dolognak meg asszem 1000k. ennél olcsóbb csomag csak 1 van.
ha gondolod, megadom az oldal címét pm. megbízható brancs. -
nyunyu
félisten
CD-re ki kellett irni a BIOS fajlt, majd igy, recovery mode-ban bekapcsolni a gepet. Lass csodat, el is kezdett dolgozni az optikai meghajto, s par sec utan lett kep, s siman elvegezte a BIOS frissiteset.
Gyari driverCDjen nincs fenn az eredeti BIOS?
Asus lapoknal par eve ugy van, hogy ott a driverCD gyokereben a BIOS, igy recoverynel csak betolod a lemezt a meghajtoba, aztan megcsinalja. -
-
KomorG
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a WinServer 2008 Standard-ot (diak vagyok, ingyen van legalasan). Nem vettem eszre sebessegkulonbseget XP-hez kepest. Mindent felismert a hangkartyan kivul, de azt tiltottam is BIOS-ban /letoltogephez az minek
/. Biztos ami biztos feltettem az Intel honlapjan fellelheto Chipset es a VGA drivert, siman felkusztak.
Namondtam, akkor frissitsunk BIOS-t, hatha tenyleg mukodik az automatikus procisebessegallitas /nem, nem mukodik
/. Netrol meg regebben leszedtem az aprilisi BIOS-t, mind a 3 valtozatban. Kenyelmes ember vagyok, a telepitos valtozatot valasztottam. Par kattintas utan kiirta: a gep ujraindul, s frissiti a BIOS-t. Neztem egy nagyot, ezt vajon hogyan fogja megtenni, de legyen. Mikozben a gep ujraindult, elkezdtem rakotni a monitort, lassak is valamit (mstsc-vel hasznaloma gepet). Monitor rakotve, kep nincs. Vartam kb 20 percet (hatha eppen frissiti a BIOS-t), tovabbra sem tortent semmi. Gep kikapcsol, bekapcsol: se kep, se hang. Probaltam a BIOS jumper-t, de nem segitett semmit. Felmentem az Intel honlapjara, hatha megtudok valami okosat, szerencsere igy is lett. A BIOS jumper eltavoltiva recovery mode-ba kapcsolja a gepet: CD-re ki kellett irni a BIOS fajlt, majd igy, recovery mode-ban bekapcsolni a gepet. Lass csodat, el is kezdett dolgozni az optikai meghajto, s par sec utan lett kep, s siman elvegezte a BIOS frissiteset.
Hat nem picit leizzadtam, de szerencsere a recovery mode tette a dolgat /bevallom, ezen azert meglepodtem
/
-
törölt tag
válasz
tupacamaru #521 üzenetére
sztem illessük a sokkal disztingváltabb hómszerver névvel
-
törölt tag
-
Balamber
csendes tag
-
nyunyu
félisten
Elvileg a Windowsnak is van valami Embedded verzioja, direkt miniatur flash meghajtokrol futashoz tervezve.
Kerdes mar csak az, hogy mennyire kompatibilis az asztali XP-vel, vajon futnak-e rajta a rendes programok.
[szerk:]Amire en gondoltam, az az Embedded CE, az nem teljesen kompatibilis a Win32-kkel, viszont letezik XP Embedded is, az teljesen kompatibilis az asztalival.
-
-
Balamber
csendes tag
Egy ilyen zajtalan foltyonmüxő géphez érdemes lenne kipróbálni ezt..
http://www.ngine.de/index.jsp?pageid=4176 -
tibi683
tag
Hali
Azt szeretném kérdezni hogy az alaplapot!(gly2) 1 normál tápról lehet üzemeltetni ??
Előre is kösz a választ -
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #505 üzenetére
HI!
ma nem fert be:
meglepodve olvasom a gondokat nalam nem vot sok gebac /pedig igen sokaig ockodtam a intel-sis ombotol, fojjamatos sis-es keserveim miatt <alaplapok, laptoptok> (fsc p300as gepekben van ojjan sis-em amivel nem vot tul nagy szivasom, de azok is latvanyosan lasabbak az intelkenel irodai izekben)/, most az gondolkodom, hogy mi volt telepiteskor, gyakorlatilag 2 telepitesem volt /hekklet (beirt kodok es kiszedett progik) campus xpsp2/ a tobbit pqdi5-val pakoltam at a tobbire es az volt a poen, hogy tok nem erdekelte, hogy sima vagy 2-es gepre masoltam at /van ojjansom amikor install gly-re majd pqdi5>gly2-re, majd 2 nap mulva tovabb pqdi5val egy harmadik sima gly-ra/ nekemnetrol van az osszes driver meghozza az intel honlaprol az aktualisan legutolsoudv
neduddki
-
szacsee
nagyúr
Leírtam a megoldást, mindenkinél kell, hogy működjön!
Na majd biztos belémkötnek, hogy ezért logout-ra írtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING B550-PLUS 31 hó alza gar
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest