Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gambeca
tag
Ki maradt, a 720p felbontásnál kisebbekkel meg birkozik
-
gambeca
tag
Jelentem, meg bírkózik a HD viddeókkal, de eléggé válogatós, a kis bitrátájuakat szereti.
Szóval nem mindegyiket viszi akadás mentesen.
Na meg lejátszó függvénye is... gondolom. -
gambeca
tag
Windowshoz értek a legjobban, mivel azt használtam több mint 8 évig. De már nem fogom használni, nem is hiányzik
Február óta apple macintosh gépem van, nagyon jó
Linuxot meg csak letöltésre akarom használni.
Jah, linuxxal kb 5 éve barátkozom de csak a rendszer telpitéséig juottam el, többre nem jutottam vele... -
gambeca
tag
Az alap beállítást használom linux alatt, amit a rendszer felajánl.
Ha leírjátok hogyan kell drivert telepiteni linux alatt akkor ki próbálom
Linux téren nem vagyok othon, de mióta macintosh gépem van, windowst nem igen akarok feltenni... -
gambeca
tag
Kegyetlen a jószágod

Nekem a chipsetet nem lehett meg fogni pár perc után anniara meleg volt, égette a kezemet.
Akkor ezek szerint ez a melegedés normális.Valakinek linuxxal van tapasztalata?
Fontos lenne mivel linux nem jól jeleníti meg a képet és kellene valami orvosság ellene
holnap teszek fel képet, hogy hogyan néz ki linux alatt a kép
-
gambeca
tag
Üdv!
szert tettem egy D201GLY2 lapra.
Másnak mennyire melegszik?
Nekem a chipset nagyon forró ha nem teszek felé valami ventit.pico psu tápom van, 1gb ram 800mhz van benne mert ilyen volt a boltban, az adapter ami van hozzá 4Amperes 12V, friss bios.
Valamint linux alatt függölegyes csíkok vannak (suse, ubuntu többféle verzióban is
). Windows alatt nincs ilyen. Mit tudok tenni ellene, hogy ne legyen ilyen a kép linux alatt?nekem is az eboltbol van és sokat kellett rá várni :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit vegyek a nagyszülőknek karácsonyra? 🎁 6 hasznos ötlet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Suzuki topik
- Robotporszívók
- Automata kávégépek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Új, felbontott Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast Black XMP/EXPO - 10 év gari!
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest