- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam.szennai
csendes tag
Szia, köszi a választ!
Kicsit "aggódtam" hogy nem bír ekkora felbontást, vagy legalább 1440x900-at. Mindenesetre ez jó hír!
Én meg közben tápegységet keresek, egyelőre nem tudom melyik lenne a jobb megoldás, a külső AC/DC plusz belső DC/DC felé hajlok inkább mivel a lehető legkisebb ház lenne a célom, de láttam ma egy 150W-os flex-atx tápot [link], és ha minden igaz olcsó is [link]
Már csak azt kéne tudni hogy jó-e a laphoz, vagy túl sok átalakítást igényelnének a csatlakozók.
-
Sir Psycho
aktív tag
A gép csak ujraindul, de akkor már az új értékekkel. Sajnos neekm is csak így sikerült. Ahhoz h elérjem, ezt az órajelet csak 2x kelett ezt a manővert megcsinálni. 1,6 környékén és persze 1,8. Pontosan, ha beállítottad utánna már stabilnak mondható, ezt próbáltam orthossal is ellenőrizni (bár egyes fanatikusok szerint nem elég pár óra futás 24/48 jobb lenne szerintük small fft-n). Megy az még feljebb is, csak a hőmérsékletre figyelj. Nekem egy 8centis venti félig van rajta ( kb úgy állhat mint a készülő x360as mododban a noctua ventik fele kinn a hazon, nah nálam ugyanigy, csak az also fele ér rá a noctua-ra), 1400-ra szabályozta le a bios és így elfogadható a hőmérsékelt hoszabb távon is.
Skyner: mint ahogy tlac linkje mutatja bőven elég a teljesítménye
Peter789: mielőtt megvettem volna a lapot én is olvasgattam a fórumot (reggeltem is mert voltak olyan képek amiket másképp nemláttam
), ha megnézed egy picopsuval is elmegy a lap (hasonló az m1-atx) és szerintem ottse a 12V ág az igazán terhelhető.
neduddki: ahogy olvasgattam a topikokban a postjaid, hát nah, minden másra gondoltam csak erre nem h álmatlanságban szenvednél egy ilyen probléma miatt
Chaser: amíg csak gondolkodom addig a jó.
A lehetőségeket felsoroltam, az utánnajárást már megkezdtem. Ha veszek akkor csak külföldről.
-
nyunyu
félisten
CD-re ki kellett irni a BIOS fajlt, majd igy, recovery mode-ban bekapcsolni a gepet. Lass csodat, el is kezdett dolgozni az optikai meghajto, s par sec utan lett kep, s siman elvegezte a BIOS frissiteset.
Gyari driverCDjen nincs fenn az eredeti BIOS?
Asus lapoknal par eve ugy van, hogy ott a driverCD gyokereben a BIOS, igy recoverynel csak betolod a lemezt a meghajtoba, aztan megcsinalja. -
-
shtml
őstag
Huh, ez állati jó! Grat!
Persze ne feledd, a házban mindenképp kell szellőzés. Ha pedig az megvan, akkor szükségtelenek az efféle monstrumok, hiába néz ki velük baromi jól a lap.
Én ma tettem be a házba az 500 gigás WD winchestert, ma reggel megoldottam a szellőzést is, lehet, hogy hamarosan én is felteszek valami kis írást. Bár az én esetem eléggé speciális, mert nem akarok bele ODD-t, van viszont benne plusz hálókártya, hiszen csak letöltőgép lesz.
-
gambeca
tag
Kegyetlen a jószágod
Nekem a chipsetet nem lehett meg fogni pár perc után anniara meleg volt, égette a kezemet.
Akkor ezek szerint ez a melegedés normális.Valakinek linuxxal van tapasztalata?
Fontos lenne mivel linux nem jól jeleníti meg a képet és kellene valami orvosság elleneholnap teszek fel képet, hogy hogyan néz ki linux alatt a kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Fogyjunk le!
- Kerékpársportok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest