- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-SUICIDE-
csendes tag
Tudom hogy nem ezt szeretnéd, illetve nem tudom mennyire vagy jártas linuxban?! de van egy nagyon egyszerű lehetőség, én is így használok egy gépet! tehát kell egy Ubuntu mondjuk 7.10 server edition. Feltelepíted. kell rá egy úgynevezett LAMP, majd egy torrentflux nevezetű program. Mikor még abszolut nem konyítottam a linuxhoz akkor is elsőre feltettem egy serverként üzemelő gépre, pusztán neten talált leírások alapján. ubuntu.hu-n még korrekt leírás is van róla. Lényeg hogy kb fél éve megy nálam kikapcsolás nélkül így egy gép. És ami a slusszpoén hogy semmi nem kell, csak amit te is szeretnél. Tápkábel és net. Webes felületen lehet elérni menedzselni, etc. Esetleg ráteszel egy ftp-t is vagy ssh kersztül másolgatsz, millió lehetőség van. Ráadásul se vírus sem semmi hasonló nincs
Szerintem egy próbát megér, hiszen nem kell vacakolni felbontással, bárhonnan, bármikor elérheted, etc...
[link]
http://ubuntu.hu/forum-tema/ubuntu-szerver-torrentflux
http://hup.hu/node/36977
Csak néhány példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- E-roller topik
- Autóhifi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest