Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

Beszívtam én is a de.gmtec.com "fake EU store"-os rendelésemmel a vámot. Visszaolvasva a topicot (tudom, rendelés előtt kellett volna, de már késő bánat.. :) ), látom, hogy többeteknek is volt gondja ezzel. Az eltérés annyi, hogy nálam már DHL van, nem Fedex. A csomag még nem érkezett be az országba. A Gmktec-nek írtam gyorsan, meglátom mit válaszolnak. A DHL-nél csak ezeket tudom választani: magánszemély, cég, nem veszem át. Magánszemély választása esetén nem kérnek semmit, csak lakcímet, termék megnevezést, és a vásárlás visszaigazolást, amin látszik a vételár. Szerintem ez a Fedexes "ők intéznek mindent" opciónak felel meg amúgy, de ez mindegy is.

A számlán ugye el fog bukni, mert 445 EUR volt a tényleges végösszeg (2db gép), a kínai meg 2db csomagban adta fel, mindkettőnél 80 USD-t adott meg a fuvarlevélen. Ez is szép lesz, mivel kétszer kell csatolnom, remélem egyértelmű a vámosoknak, hogy ez nem 2x445 EUR :)

Meglátom mit válaszolnak a kínaiak, addig a DHL-es vámkezelős oldalt nem nyomogatom végig (elvileg még van időm). Ha van update akkor megírom, addig is ha van valakinek friss tapasztalata GMKTEC/DHL-el kifejezetten, akkor jöhet tanács.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés