- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beszívtam én is a de.gmtec.com "fake EU store"-os rendelésemmel a vámot. Visszaolvasva a topicot (tudom, rendelés előtt kellett volna, de már késő bánat..
), látom, hogy többeteknek is volt gondja ezzel. Az eltérés annyi, hogy nálam már DHL van, nem Fedex. A csomag még nem érkezett be az országba. A Gmktec-nek írtam gyorsan, meglátom mit válaszolnak. A DHL-nél csak ezeket tudom választani: magánszemély, cég, nem veszem át. Magánszemély választása esetén nem kérnek semmit, csak lakcímet, termék megnevezést, és a vásárlás visszaigazolást, amin látszik a vételár. Szerintem ez a Fedexes "ők intéznek mindent" opciónak felel meg amúgy, de ez mindegy is.A számlán ugye el fog bukni, mert 445 EUR volt a tényleges végösszeg (2db gép), a kínai meg 2db csomagban adta fel, mindkettőnél 80 USD-t adott meg a fuvarlevélen. Ez is szép lesz, mivel kétszer kell csatolnom, remélem egyértelmű a vámosoknak, hogy ez nem 2x445 EUR

Meglátom mit válaszolnak a kínaiak, addig a DHL-es vámkezelős oldalt nem nyomogatom végig (elvileg még van időm). Ha van update akkor megírom, addig is ha van valakinek friss tapasztalata GMKTEC/DHL-el kifejezetten, akkor jöhet tanács.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- i5 12500/ 32GB DDR5/ RTX5060/ 1TB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), látom, hogy többeteknek is volt gondja ezzel. Az eltérés annyi, hogy nálam már DHL van, nem Fedex. A csomag még nem érkezett be az országba. A Gmktec-nek írtam gyorsan, meglátom mit válaszolnak. A DHL-nél csak ezeket tudom választani: magánszemély, cég, nem veszem át. Magánszemély választása esetén nem kérnek semmit, csak lakcímet, termék megnevezést, és a vásárlás visszaigazolást, amin látszik a vételár. Szerintem ez a Fedexes "ők intéznek mindent" opciónak felel meg amúgy, de ez mindegy is.