Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz szarnyasdino #1936 üzenetére

hát, vannak eladók, ahol ssd és ram nélkül is kapni olcsóbban és úgy aztán szabadon lehet választani mi legyen benne :) Belföldről véve persze nehezebb ilyesmit.

Valószínűleg játéknál vagy esetleg videó renderelésnél jön ki jobban. Netezős, videózós használatkor kevésbé. Az egy modult szerencsére könnyű 2re bővíteni, ha igény van rá.

#1934 Donki Hóte
    részben ilyesmi miatt is vettem barbone - ram és ssd nélkül a gépekt, mert nem garantált, hogy milyen márkájú, képességű kerül bele. Meg persze elég konkrét elképzelésem volt, hogy milyen ssd-t és mennyi ramot szeretnék bele, így azt inkább belfölről vettem. Ramnál mondjuk többfélét is vettem direkt a gépekbe, hogy lássan van -e érdemi különbség köztük, nem igazán volt :D

A ram egyébként eléggé hasonlít valamelyik adatara és samsungra is. Lehet a nyákot ugyanaz a beszállító adja több brandnek is.

Én meg most átestem kicsit a ló túloldalára és a mini pécé mellé régi xeonos szerver masinák is lettek desktop atx és e-atx házban. Elcsábított az olcsó 64GB-os ddr3 lrdimm szerver memória. 512GB került egyik dual procisba belőle. Tudom futatni a deepseek r1 471b modelt rajta, türelmesen :B

Új hozzászólás Aktív témák