Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
hahakocka
üzenetére
Nem kihívás a 4k videó egyiknek sem. Ezeknél sokkal gyengébb gépek is simán kell hogy videót lejátszanak (gpu gyorsítás).
Ár teljesítményben lehet nem a legjobb még az a ryzen 8060S cukiság, mert külön dedikált gpu-val olcsóbban van hasonló teljesítmény. A gpunak adható sok memória miatt a mesterséges intelligenciás llm futtatás, amiben relatíve "olcsó" és relatíve gyors. Persze örölnénk, ha ez lenne a jövőben az alap teljesítmény

Nekem egy gmktec k8 plus fut szerverként otthon kb 10 hónapja, szinte folyamatosan bekapcsolva. Eddig még bírja. A három m7 is ment már pár hónapot, csak azokat hosszabb időre le is szoktam kapcsolni, mert még nem laktam be rajtuk mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest