Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
Ixion77
üzenetére
Ezt elég jól megfogalmaztad, sajnos tényleg ez a helyzet. Kapsz egy működő valamit, ami valameddig működik, mindenféle garancia nélkül. Ledöbbenve olvasom a Beelink support fórumait, hogy fotókat kérnek az emberektől public topikban a szériaszámról, és az alapján küldik a BIOS linket privát üzenetben, ami a mega share oldalra feltöltve. Ahogy a driverek is. Ami nem működik, arra a válasz, hogy így van tervezve, ami hibás vagy rossz a bios-ban, ott is megmagyarázzák, hogy miért az, ha nem megy a wifi mert szarul van tervezve az antenna, akkor vegyél olcsó USB-s WIFI sticket, ha az USB4 port csak 3.2-es sebességet produkál, akkor jön a screenshot, hogy náluk milyen enclosure-el megy. És így tovább.
Nem akarok igazágtalan lenni, mert a gép jó, de mi ezt a fajta barkácsolgatós, jóindulatból segítgetős, garancia nélküli világot 89-ben már a hátunk mögött hagytuk, ők meg a mai napig ebben élnek. Nem rosszindulatúak, nem nyerészkedni akarnak, egyszerűen csak az ő fejükben ez a szolgáltatás, és elképzelni sem tudják, mi az a valódi garancia, a support, a szabványok, a személyiségi jogok, vagy bármi hasonló. Egy jóindulatúan összekendácsolt cuccot kapsz, ami amúgy a "nevesebb" kínai gyártóknál egészen jó minőségű, de az, hogy lesznek-e BIOS frissítések, vagy valódi support az adott modellhez, az kb attól függ, hogy mennyire népszerű, és mennyien veszik. A fiam SER5 MAX-a a mai napig népszerű és kapható, 2 hónapja jött hozzá újabb BIOS, pedig már vagy másfél éves modell. De ha kifogsz valamit, amiből nem lesz semmi, akkor marad az az 1 bios, és reménykedsz benne, hogy a Windows 24H2 frissítés nem nullázza le a géped. Ami amúgy épp most történik jó pár tulajnál.
Kicsit sötétebbnek festettem le a képet, de ez a lényege. Én bevállaltam egy alulárazott géppel, még tesztelgetem, aztán belerakok egy 4TB-os Samu 990-et, és használom. De szerintem hetente csinálok majd backupot, mert nem szeretnék meglepődni. És ha bejön ez a form factor, akkor majd nézelődök tovább ebben az irányban, ha meg nem, akkor visszatérek a saját összerakáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Macska topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest