- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
A legújabb, friss platform mindig drága. A jobb árú kínai kütyük általában valamilyen raktár mélyén felejtett pár generációval korábbi, de azért érdekes procikra alapulnak.
Az n100 egy érdekes dolog volt, emrt vadi újként sem volt túl drága. Bár azért egy éve még az is 200 dolcsi felett volt jellemző és év végi akciós-kuponos kombókkal voltak jó áron. Most már gyakoribb. Már bruttó 100 euroért is láttam n100 barbonet. Bár 8/256-tal szoktak 125 dolcsiért is néha lenni.
Úton van nekem a k8 plus, 380 euro lett barbone. (az itthon vett rammal és ssd-vel ~705 euronak megfelelő teljes ára lesz: 2x32GB cruical 5600 és 2TB patriot vp4300 lite)
Nem mertem tovább várni, mert nem biztos, hogy olcsóbb lett volna a holnaptól élő kuponokkal, valsz nem lehet halmozni a már most elérhető 50 dolcsis kuponnal a holnaptól élőt (400 usd felett). Azért az m7 250 euros árához képest persze +50%, de ahogy néztem az árakat, inkább az m7 a kakukktojás (fémházzal és erős procival).
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Mobil flották
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eredeti játékok OFF topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Marathon (2025)
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest