- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
sasNAXO #61338 üzenetére
No hát akkor, ha esetleg valaki hasonló cipőben jár, a HDPLEX 250W GaN táp az AC oldalon ún. EL csatlakozókat használ. Egész konkrétan ELR-03V van a hálózati oldalon és ELP-03V van a tápegység oldalán. A bökkenő az, hogy nem tudom honnan szedték, de amit én rendeltem (tme -ről), annak picit más volt a toleranciája és cserélni kellett a tápegység oldalon is, mert veszélyes(nek tűnő)en laza volt. Csere után már jól illeszkedik.
És ennek megfelelően elkészült az egyedi belső tápkábel a gépbe.
A cpu csatit is cseréltem, ez most ezüst színű, majd egyszer egy teljesen egyedi méretű feketét összedobok, de most pont volt egy méretre passzoló másik amit kis átalakítással bele tudtam rakni. Ahogy első képen is látszik, beraktam az előlapi USB-C kábelt is; na ezzel sem vagyok túlságosan elégedett, éppen csak odafér és baromira merev kábel. Ha nagyobb hűtő lenne a gépben, valszeg nem tudnám elvezetni az alaplapi csatlakozóig.
Továbbra sem tökéletes, de alakul. -
Hanok
senior tag
válasz
sasNAXO #61338 üzenetére
Nagyon jól néz ki! Gratula hozzá, nagyon jó az összeállítás ezzel a fa betéttel. Mondjuk az ára tényleg borsos, viszont egy darabig nem kell máson gondolkodni
( Mondjuk ennyi pénzért azt a nyomorult színes kábelt igazán csinálhatták volna mondjuk feketéből, még ha nem is harisnyázzák be, vagy egyéb..)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
sasNAXO #61338 üzenetére
elképesztően jól néz ki ez a ház. amikor először láttam, elgondolkodtam rajta, hogy cserélem a Ghost-ot, évek óta az első ilyen. elengedve az egész dVGA dolgot, csak a sok AAA cím miatt 1440p-re sajnos nem megy... pedig ez a footprint és fabetét nekem a csúcs most. grat : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged