- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
sasNAXO #61338 üzenetére
No hát akkor, ha esetleg valaki hasonló cipőben jár, a HDPLEX 250W GaN táp az AC oldalon ún. EL csatlakozókat használ. Egész konkrétan ELR-03V van a hálózati oldalon és ELP-03V van a tápegység oldalán. A bökkenő az, hogy nem tudom honnan szedték, de amit én rendeltem (tme -ről), annak picit más volt a toleranciája és cserélni kellett a tápegység oldalon is, mert veszélyes(nek tűnő)en laza volt. Csere után már jól illeszkedik.
És ennek megfelelően elkészült az egyedi belső tápkábel a gépbe.
A cpu csatit is cseréltem, ez most ezüst színű, majd egyszer egy teljesen egyedi méretű feketét összedobok, de most pont volt egy méretre passzoló másik amit kis átalakítással bele tudtam rakni. Ahogy első képen is látszik, beraktam az előlapi USB-C kábelt is; na ezzel sem vagyok túlságosan elégedett, éppen csak odafér és baromira merev kábel. Ha nagyobb hűtő lenne a gépben, valszeg nem tudnám elvezetni az alaplapi csatlakozóig.
Továbbra sem tökéletes, de alakul. -
Hanok
senior tag
válasz
sasNAXO #61338 üzenetére
Nagyon jól néz ki! Gratula hozzá, nagyon jó az összeállítás ezzel a fa betéttel. Mondjuk az ára tényleg borsos, viszont egy darabig nem kell máson gondolkodni
( Mondjuk ennyi pénzért azt a nyomorult színes kábelt igazán csinálhatták volna mondjuk feketéből, még ha nem is harisnyázzák be, vagy egyéb..)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
sasNAXO #61338 üzenetére
elképesztően jól néz ki ez a ház. amikor először láttam, elgondolkodtam rajta, hogy cserélem a Ghost-ot, évek óta az első ilyen. elengedve az egész dVGA dolgot, csak a sok AAA cím miatt 1440p-re sajnos nem megy... pedig ez a footprint és fabetét nekem a csúcs most. grat : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Akciókamerák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest