- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
Nekem van egy ilyen házam. Szerintem bőven megéri az árát. Egyszer kötöttem be mindent, utána beraktam a gépházat a helyére és azóta nem is volt mozgatva, de nincsenek gondok a csatlakozójával. Ha 2,5"-os az adattárolód, akkor inkább az 1340Mi-t vegyél, az még kisebb. Ha 3,5"-od van, akkor jó az 1360Mi, csak kb. egy ezressel drágább az 1320Mi-nél, aminél nincsenek front csatlakozók és nincs hely ventinek. Az 1360Mi-be függőleges helyzetben nem sokat érhet az alján lévő kis venti, viszont ha vízszintesen helyezed el, akkor annak már van értelme. Egy Intel D525MW lap van benne a passzív Atom-mal meg egy régebbi 7200rpm-es Maxtor vinyó, hőmérséklet így max 50 fok, viszont teljesen passzív hűtésű és hangtalan a gép.
-
Osibaa
senior tag
Szia!
Nekem LC-Power 1320mi házam van, a minősége nem túl jó (pl. tápcsati mindig ki akar esni, nem kaptam hozzá lábakat), de alapvetően nincs vele gond, a tápja is megfelelően működik.
Ha most vennék hasonló méretű/elrendezésű házat, akkor én Modecom Feel 202-t vennék, most az is 10-11K (régebben 17K körül volt), nagyobb a paneltápja, nagyobb a rács a tetején és oldalra is lehet ventit szerelni, ami pl. a merevlemezt hűti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest