- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALAX RTX 3060 Metaltop Mini - videocardz.com
Az egyik legszebb kompakt VGA, amit eddig láttam, remélem a hűtése sem lesz hangos.Streacom DB1 Max - quietpc.com
45W helyett immár 65W-os procikkal is megbirkózik ez a passzív modell. -
Jonsbo V11 - gyári oldal, Guru3D hír
No, ezt már valóban átfújja egyetlen venti, kb. az Xbox Series X-el azonos a hűtés koncepciója. Lájkolom, bár nekem egy kicsit magas lenne állítva... 35 cm + a talpak. -
válasz
Archttila #53738 üzenetére
Streacom F7C, de ebbe csak 1 slot-os VGA fér, ahogy legtöbb hasonló házba.
Chieftec BU-12B-be 2 slot-os is fér, csak a TFX tápot add el aprón.Kockaházból szvsz a Jonsbo V6/V6+ volt a legjobb, de már nem kapható.
Ott a CM Elite 110, vagy akár jó lehet bármelyik Silverstone SG13-as modell... én a rácsos előlappal venném, valami jobb 120mm-es ventivel. -
válasz
Archttila #53668 üzenetére
Jó lesz ez.
Régen gondolkodtam ilyen passzív integrált lap + passzív GPU + picoPSU kombón, de nálam több szempontból is megbukott a koncepció, pl.
- ilyen lapokon ált. nincs normális M.2 SSD interfész;
- vagy van normális PCIE sín, és akkor mellé 2db SATA csati (ami az M.2 SSD hiánya miatt különösen fáj), vagy PCIEx1 sín mellett van 4db SATA csati;Egyedül a régi AM1 platformon lehetett volna valami normálisat összedobni (Athlon 5350 + AM1H-ITX), de aztán valamiért eladtam a bugázott lapot+APU-t... utólag pedig az kellett volna.
-
Kolink Rocket Complex - gyártói oldal, caseking.de
A Kolink felült a kémény-vonatra, a végeredmény pedig igencsak pofás, ámbár kérdéses eredménnyel zárul: hiába a vertikális kialakítás, a plafonon egy ventilátor helyett a tápegység kapott helyet, mely gátat szabhat a valódi kémény-effektus működésének...
Mindez PCIe 4.0 riser kábellel, és 60k HUF körüli árcédulával érkezik a boltokba.Szerk.: közben polcokra került a roppant praktikus, és tetszetős Silverstone Alta G1M mATX ház is, 50k HUF körüli árcédulával - utóbbi modell sokkal jobban megéri a pénzét szvsz.
-
válasz
#16939776 #53627 üzenetére
+ #53628 PROTRON
Bocsi srácok, sügér vagyok, a GD05B itt pihen, mellettem.SST-SG05B-Litera gondoltam, a táp nélküli verzióra - pedig ebből nincs is USB-C-s.
Nagyon korán volt még reggel...Caseking listázza, de nem tudni, mikor lesz elérhető.
Geizhals-os listákban még fellelhető itt-ott €55+szállítási díj áron. -
A fekete SST-GD05-öt mióta nem lehet kapni boltban?
Gyártási gondok, vagy átmeneti, ciklikus nagyker hiány, mint pl. a Jonsbo házaknál?Pedig külföldön elérhető, és modernebb, USB-C változata is megjelent, szóval nem hiszem, hogy a gyártó kivezetné a közeljövőben.
-
válasz
hszilard666 #53609 üzenetére
Jók, de azért ennyire a határon nem hajtanám hosszú távon.
1050Ti-vel viszont simán belefér. -
válasz
hszilard666 #53607 üzenetére
Nagyon függ a táp minőségétől, de szerintem az már sok lesz.
i7-4790S + 1050Ti még oké. -
válasz
AxBattler #53501 üzenetére
Tegnap vacsora után leesett, hogy pár éve bontatlanul hever egy Energenie EG-EM1 a szekrény mélyén, szóval gyorsan a tettek mezejére léptem, és lefuttattam
pár tesztet a lenti alulfeszelt procival + GV-N105TOC-4GD videokártyával...L4D2 2160p/max-on 80-85W körüli fogyasztást mér a falból, ami a 85+ hatásfokú SFX-350BS tápomat figyelembe véve 70W-os fogyasztást jelent.
BFBC2 1080p/high/2xAA beállításokkal (Arica Harbor/Conquest/32 player) 90W körül ingadozott az áramfelvétel, de szinte sosem ment 100W fölé... aztán eszembe jutott, hogy ezek azért mégsem mai címek, szóval ebben a játékban is rápróbáltam a 2160p/max. részletességre, és itt már stabilan 120W körüli áramfelhasználást mutatott a falból, ami a táp hatékonyságával kalkulálva 100-105W-os tényleges fogyasztást jelent.
Ti ráeresztenétek ezt egy Inter-Tech 200W, vagy mini-box 160xt pico psu-ra?
#53503 Rick4
Tudom, nem szokás frissíteni, de nekem a konfig az adatlapomon található: GA-H110N -
i5-ről beszélgettünk, nem i7-ről...
#53492 viperabácsi
A videóban egy 95W TDP-s E3-1280 szerepel, mi meg 65W-os i5-ökről beszéltünk, alulfeszelve + ha megnézed, a PICO-BOX Z3-ATX-200W és az Inter-tech 200W ITX NAS PSU között van kis különbség a felépítésben... -
válasz
PROTRON #53486 üzenetére
Az egy dolog hogy hosszú távon nem bírná tartani a 8X12=96W terhelhetőséggel a fenti 2 egység maximális igényét, de ne felejtsd el hogy alapvetően mindennapi használat során nem fut a két dolog párhuzamosan maxon.
Pontosan erre gondoltam, az emberek többségénél ofisz/net/média/stb. a használat, a terhelés meg a játékot jelenti - ez Furmark teljes terhelésétől messze van, főleg ha a procit leszabályozom.
#53489 Rick4
Most a 7. generációs procik voltak terítéken... igen, a 8. generációra megugrott a fogyasztás is a magok számának növekedésével, egyebekkel. -
válasz
Crabface #53483 üzenetére
Ha jól emlékszem, 6500-ast alul tudtam feszelni 0,1V-al, órajelcsökkentés nélkül, akkor valszeg' a 7600-asnál is menne ugyanez.
Tápcsati nélküli 1050-esek jó 10W-al kevesebbet fogyasztanak, de ez az 50W nekem nagyon kevésnek tűnik. A kisebb lap miatt is lehet, vagy a picivel alacsonyabb órajelek miatt?
Afterburner-el nem tudom, mennyire lehet ezeket visszafogni? -
válasz
Crabface #53481 üzenetére
Ahogy nézem, i5-7600 45W alatt kajál normál használat mellett, ez picit alulfeszelve jobb is lehet szvsz.
Sima, tápcsati nélküli 1050 2GB meg emlékeim szerint 60W+ körül fogyaszt.Szóval igen, helyes lehet a 110-120W-os cél.
Kérdés, hogy a 160XT pico PSU (és esetleg a 200W NAS PSU) hogyan tud ezzel tartósan megbirkózni, mikor az adatlapján 8A-t írnak max. current-re 12V-on (peak load 15A)? -
Üdv!
Visszatérő téma: szerintetek ez mennyire valós/veszélyes?
Csávó 160XT picoPSU-val hajt egy i5-7600 procit, GTX1050Ti-vel?
Más korábban linkelt ilyet: Home Theater PC Inside an Xbox One SAkkor ezt egy Inter-Tech 88882190 Mini-ITX 200W NAS is tudja, nem?
Korábban ez a modell nem volt kapható... -
ITX vonalon több, mint 10k HUF a különbség, ahogy nézem.
Jobb jövőbeni ryzen támogatás
Az 5-ös Rizsákat a B450 is támogatja, hosszú távon pedig nem várok fejlesztést AM4-re:
"Eközben az új foglalatnak tekinthető Socket AM5 is megjelenik 2022-ben, amely új szabványok kínál majd, ideértve a DDR5-öt, a PCI Express 5.0-t, illetve a legfrissebb I/O interfészeket, miközben a készülő processzorok kompatibilisek maradnak a Socket AM4-hez tervezett hűtőkkel."
Szóval most, vagy soha.jobb vrm
B450-nél is van ilyen.pcie 4.0, a későbbiekben több- jobb vga támogatást hoz
RTX 4070-től fölfelé fog számítani? -
válasz
#16939776 #53431 üzenetére
A harmadik ilyen esetnél inkább elengedtem a stabil "prémium érzés" utáni kajtatást, pedig igény az lett volna rá.
A prémium érzés nem hiányzik, csak a kínálat; 7mm magasságú hűtőből nincs sokItt van nálam egy HP-400, de - ránézésre - a venijével vannak fenntartásaim, viszont értelmes áron nem tudnám mire lecserélni. Ezért lehet inkább megoldom egy huszárvágással a problémát, nem akarok már ilyeneken görcsölni.
-
válasz
viperabácsi #53427 üzenetére
+ #53428 Crabface
Oké, igazatok van (+ ez veszett fejsze nyele), marad az alapból AM4-es változat, fejben megbarátkoztam vele.Csak b@xxa a csőrömet, hogy kipengetek ennyit egy nyavalyás, miniatűr méretű coolerre, és nem tudom minden foglalatra feltenni.
Ez lenne messze a legdrágább procihűtő, amit valaha birtokoltam, pedig anno hogy örültem az AC Freezer 64 PRO-nak, meg a SWIF2-es ventivel feljavított CM TX3-nak... régi szép idők.Uramisten, nézegetve a régi posztjaimat, most esett le, hogy volt nekem ilyen lapom is, tökre elfelejtettem: Gigabyte GA-F2A88XN-WIFI
-
válasz
viperabácsi #53425 üzenetére
Az nehéz lesz, mert a lap aprós garijegye májusi, a coolert meg most rendelném.
-
válasz
viperabácsi #53423 üzenetére
Köszi!
Hát lehet hogy trükközi fogok: ha megjön a lap, berendelem webshop-on az NH-l9i-t, és még az átvétel napján elküldöm az igényt a Noctua-nak.
Ha nincs szerencsém, akkor 14 napon belül jelzem az elállást, bontatlanul visszaviszem, és berendelem ugyanonnan az AM4-est... -
válasz
viperabácsi #53421 üzenetére
Mármint a deszkára és a coolerre is volt rendes bizonylatod?
Nekem csak az utóbbira lenne...Tehát ha lefényképezem a két hardvert + egy cetlin dátumozva a email címemet, az elég lehet?
-
Eddig az ára elriasztott, ezért sem érdekelt eddig különösebben... de lehet hogy most rászánom magam.
Ja, a tömege számottevően több az AM4-esnek (320g vs. 390g), de ott is az a kib@xás, hogy csak AM4 felfogatót adnak, Intel-es meg nincs külön rendelhető, szóval ha platformot cserélek, akkor drága hűtőt is kell cserélnem.
Miért kell ez, Noctua? Miért?
-
Üdv!
Nézegettem a Noctua NH-L9-es hűtőit, és csak most tűnt fel, hogy az AMD-snek téglalap alakú a bordája, míg az Intel-esé négyzet - utóbbi sokkal jobban tetszene, akár egy külön felfogatóval is.
Van jelentősége szerintetek?Illetve ahogy nézem, ingyenesen megdobják az embert az AM4-es felfogatókerettel.
Deszkához csak aprós redgoat-os garijegy lenne, ezt mennyire veszik szigorúan?
Volt aki már megjátszotta a rendelést? -
válasz
#16939776 #53381 üzenetére
Érdekes. Valahol megvan a fiókban egy molex - 4x 3pin átalakítóm, ami 2x12V + 2x7V osztásban adta a kakaót a ventiknek, de akkor lehet ezt nem fogom erőltetni, marad az átalakítás, pl. ezzel: Akasa AK-CBFA05-05
Most, hogy előjött a téma, és rákerestem, mindenhol csak 5V+12V-ot adó átalakítókat találok:
Akasa AK-CB001, Akyga AK-CA-34, Delock 83343
-
válasz
FireKeeper #53288 üzenetére
Gyártója válogatja, érdemes modellenként csekkolni a doboz tartalmát.
Külön Trolee fórumtárstól tudsz venni masszív példányokat. -
válasz
PROTRON #53214 üzenetére
A jobb felső, egyedüli egység alatti forrszem kicsit nagyobbra sikeredhetett és emiatt kicsit csálé...stabilnak "tűnik" de még nem volt érkezésem kipróbálni.
- Egy kicsivel több anyag került alá, ha stabil, akkor emiatt ne parázz szerintem (végül is jobb, mintha kevés lenne).Haza fele beugrottam a lomexbe... a biztosítékkal és 2p kapcsolóval egybeépített 230-as IEC C14 PC dugaljért hogy igazi tápegységet tudjak gyártani. A nagyobbik gond, hogy nem vagyok annyira tápos forrasztásból osztán nem találok 5,5x2,5 csavaros DC apa-t boltban...
Lehet ki kéne próbálnom a 19V-os gigabyte brick téglával hogy elindul-e 12V pico psu a server PC-ben? Tudom hogy elvileg a téglának le kéne szabályoznia magát, de félek tőle.
- Ha nem vagy toppon a témában, akkor ezt szvsz ne erőltesd, maradj sima 12V-os külső téglánál. -
JONSBO T8 Plus Black / Silver gyári oldal
A korábbi mini gémer házuk egy számmal nagyobb változata; NR200P-szerű belső elrendezéssel, fogantyúval, kb. Metis méretben (163MM (W) *272MM (D) *282MM (H)).
Akár kisebb mATX lapot (SFX táppal), akár több HDD-t, akár durva léghűtött konfigot is el tudok benne képzelni.
Ha nem LP modellre hajtanék, akkor meglenne a következő házam. -
válasz
#16939776 #53154 üzenetére
Mármint az Inter-Tech Mini-ITX PSU 200W NAS (88882190)?
Akkor ez megnyugtató. Egyébként gépen belül is a merevlemezek adatainak a védelme az elsődleges szempont.
És a CDP-120ITX esetében is hasonló eredményre lehet számítani?#53155 PROTRON
Szerintem nem ugyanazt a táblát nézzük, be tudnád linkelni? -
válasz
zsirfecske #53148 üzenetére
Pár hónap alatt ált. rendeződnek a készletek, szóval inkább várok picit.
Nem csak az ár miatt, de ha gond lenne vele, akkor EU központtal könnyebb elrendezni.#53149 hegegabi80
23k HUF körül szokott menni más boltokban, most kifogyott.#53150 &rew
Ez jó hír, de kínálhatnának már egy 12V/120W-os változatot is. Külső kockával 35k HUF felett járunk, szeretném inkább 20k HUF körül megoldani a dolgot, ha lehet. -
válasz
hegegabi80 #53144 üzenetére
Múltkor néztem, FSP Flexguru 20-25db között marad értelmes terhelésen. Ha igaz.
Mondjuk megtévesztő a modularitása, mivel minden kábel kettő darab csatlakozóba van besorolva, szóval nincs nagy mozgástere a júzernek.#53146 zsirfecske
Ja, csak picit drága, és nincs most EU raktáron.
+ mivel nem 12V-os, ezért tartok a cicergéstől... vagy ez téves feltételezés? -
válasz
PROTRON #53136 üzenetére
Igazad van, egy csomó kábelt el lehet így tüntetni!
Nálam viszont lenne 2-3 noti HDD, szóval számít a SATA leágazás is.A Csifinél viszont az a 10A sajnos csak a külső kocka teljesítménye, ahogy az adatlapján is olvasható ("DC OUTPUT / AC INPUT").
#53137 Duracellmumus
Meghibásodás itt mit jelenthet?
Megmakkol a PSU, vagy zárlatos lesz az összes alkatrész, és mindenkuka'?2-3 noti HDD + deszka + 2 venti + 3400G (alulfeszelve, alapórajelen, húzott IGP-vel és 3600+Mhz-es RAM-okkal) menne róla, főként idle/htpc/desktop felhasználásban, kevés játékkal. Annyit gondolom azért biztonságosan elvisz.
CDP-120ITX-ről feltételezem, hogy teljesítményben rendben lenne, de itt sem vagyok nyugodt az üzembiztonsággal kapcsolatban.
Sajnos ez az egyetlen dolog, ami visszatart az SFX-ről való továbblépéstől, azzal összemérhető védelmet egyetlen kisebb megoldás sem nyújt. Flex igen, de ott meg a visítást nem ellensúlyozza megfelelő méretcsökkenés.
Lehet, hogy Pico + LED tápegység lesz a végső megoldás, mint imibogyónál, azzal még nyugodt lehetek, csak ott meg a kábelezéssel lenne gubanc, és méretcsökkenésben sem lenne előrelépés.
-
válasz
PROTRON #53134 üzenetére
+ #53129 hegegabi80
Pont azt a linket nem nyitottam meg...
Szerintem kimondottan nem lehet rossz, vagy legalábbis annyit biztosan bír, mint az Akyga120W84W-os PicoPSU-ja, amivel valaki 3400G-t hajtott tartósan - erről volt is itt beszélgetés.Egyébként nekem a Chieftec CDP-120ITX is teljesen megfelelne, de ott csak a külső kockáról van adat, a DC-DC paneltápról egy nyikkanást sem írnak sehol.
-
válasz
#16939776 #53121 üzenetére
És erről a Pico tápegységről van már tapasztalat/vélemény? Tesztet nem találtam a neten, kíváncsi lennék a képességeire: Inter-Tech Mini-ITX PSU 200W NAS (88882190)
Mondjuk 12V-on max. 10A-t ír az adatlapja, szóval teljesítmény szempontjából nem várok nagy csodát, inkább biztonság szempontjából érdekel. -
Kolink Rocket Heavy-hez érkezik külön rácsos oldalpanel, illetve Kolink Rocket Heavy Vented néven egy rácsos modell. Nekem szimpi lépés.
-
válasz
viperabácsi #53099 üzenetére
Pár hónapja vettem GreenCell-t egy régi Ideapadhoz, normális minőségűnek tűnik, nem cicereg, nem kontakthibás a csatija, szóval szerintem teljesen vállalható.
-
AM1-be max. 25W TDP-s APU-k mennek... ezekhez nem kell különösebb szellőzőrács.
Helyedben vennék egy Inter-tech A80(S)-t, aztán vígan használnám a hozzá adott 60W-os táppal, meg beleraknék 2db 60x60x10-es ventit. Ennyi. Tudom, az már 25k+ HUF...Vagy apróról kukázz össze egy normális ITX házat + picoPSU-t, aztán bódottá'... bár az is 25k HUF fölött van... ráadásul egy topiktag hirdeti... ajjaj.
Szóval speciális igényekhez jó és olcsó vas ritkán szokott összejönni.
-
Én olyat próbáltam találni ahol a front panel felőli oldalra teszik.
Ott általában a paneltáp kerül elhelyezésre az alaplapi 24pin csati miatt.Akyga AK-730-01BZ - 7k - itt a Flex táp helyett kell kialakítanod a paneltáp helyét, ill. a 2xUSB2.0 csatival sem leszel elkényeztetve.
-
Igaz lehet, hogy a FlexGURU tápok terhelés alatt is tartják a 20-25dB-es zajszennyezést, kb. 90%-os hatékonyság mellett?
-
válasz
PROTRON #52966 üzenetére
Ha tudsz még várni kicsit, akkor az ünnepi szezonra befuthat az ASRock Jupiter termékvonala az 1 literes gépházzal.
Intel H470 chipsettel már itthon is rendelhető. -
válasz
PROTRON #52940 üzenetére
Továbbra is alapvetően a minél kisebb fizikai lábnyom a cél.
Akkor miért nem mazsolázol a Silverstone Milo sorozatból?Nem a legolcsóbbak, de idehaza is elérhető szinte az egész kínálat.
ML05, 06, 06-E, 09 mind az élére állítható (99x205mm), és akár félpasszív, 450+W-os SFX tápot is belerakhatsz, LP GTX 1650-el. Ha nem kell külön HDD, akkor a keretet kivéve még több helyet, és jobb szellőzést tudsz biztosítani a rendszernek.A gyári műanyag kitámasztók helyett fúrhatsz rá HTPC-hez való fém/gumis lábakat is.
Ez szerintem egy elég jó kompromisszum. -
Nem ártana írnod egy teljes konfigot, és egy keretet, a 2-es TFX-től oedig ne parázz.
Ja, 70mm vastag házat TFX-el szvsz ne is keress, az már paneltáp kategória.LCPOWER 1350mi, vagy 1510mi modellek nagyjából stimmelnek, és akkor ebbe mehet a Chieftec CDP-120ITX, non-K procival.
-
válasz
zsirfecske #52871 üzenetére
Gyak. ez a dilemma, igen. HP-400 nekem úgy tűnik, hogy mintha a proci környékét, a VRM-et is jobban hűtené a felépítése miatt. Topflow párti vagyok, bizony...
-
válasz
zsirfecske #52868 üzenetére
NF-B9 Redux PWM van a háznál, de az IS-40v3, amin jelenleg is dolgozik, nem a legalacsonyabb borda, és gyorskötözővel rögzítve nem a legesztétikusabb, ezért gondolkodom az upgrade-en.
Nem mindegy, hogy 8k HUF, vagy 18k HUF marad a kereskedőnél...
Noctua-nál ráadásul a felfogatás sem mindegy, mert külön gyárt Intel-hez és AMD-hez való modellt, ami ebben az árkategóriában eléggé kib@xás kategória.Ahogy nézem, nem egyértelmű a dolog, illetve nem tudom, mennyire valósak a tesztek:
Noctua L9i vs Jonsbo HP400 test results
Doppelt so viele Heatpipes nur halb so gut! Jonsbo HP-400 vs. Noctua NH-L9 der beste 37mm CPU Kühler -
Szerintetek melyik jobb hűtő (ha közel azonos áron lenne kapható)?
Jonsbo HP-400, vagy Noctua NH-L9? -
válasz
hegegabi80 #52845 üzenetére
100-150W körüli fogyasztású VGA-khoz is kell tápcsati, és azt bőven kiszolgálja egy 65W-os proci mellett. A 350W-os talán jó lehet, Csifi is ennyiért megy, csak PCIE nélkül.
#52846 Graphics
Jogos, szinte egyik PSU márka sem maga gyártja a belsejét a tápjaiknak, ahogy a brand PC gyártók sem maguk állítják elő a gépeikbe kerülő processzorokat.
De ez, azt hiszem, evidens.#52848 Rick4
Chieftec GPF-300P van benne gyárilag most is, bár kevés tapasztalatom van, kb egy éve vannak meg ezek a házak, és bennük a táp, de gond nem volt idáig...
Akkor miért akarsz másikat, főleg ugyanabból az árkategóriából? -
MSI GeForce RTX 3060 Ti AERO ITX 8G OC LHR - hír, gyári oldal
Low hashrate kiadás, még él a remény... amúgy ezek tudják még a félpasszív hűtést?
Új hozzászólás Aktív témák
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest