Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz AxBattler #53135 üzenetére

Nekem is egyre jobban tettszik ez a 200W-os változat, főként azért mert észrevettem még egy fontos különbséget: a cpu 4 pin külön megtápláló vezetékezést(leágazást) kapott, míg a hasonló árú egységeknél mindig közös vezetéken van az egész.

Ez az egyetlen indok ami miatt jobban ajánlanám a 160W-ossal szemben, mert azért a 12V 8A is elég egy gyengébb procihoz.

Szerk: közben ránéztem erre a 3400G-re, hát eléggé éhes jószág, elvileg elmehet 10A-ről, de gyakorlatban nem biztos hogy megmerném kockáztatni én legalábbis...azthittem ez valami olcsóbb amd-s proci htpc-khez... :D

Tulajdonképpen nem muszáj bedugni a sata-khoz tartozó vezetékezést, ha csak m.2 van a gépedben akkor csak ez az eleve ráforrasztott cpu vezeték kell...lehet felvásárlom a készletüket. :D

Az általad linkelt 120-ashoz ott a weblap alján a datasheet és ott leírják hogy elvileg 12V ágon 10A peak terhelést bír, ami azért fura.
    Egyébként ránézésre megbízhatóbbnak tűnik maga a kialakítás a pico egységekhez képest. De lehet csak több olcsóbb alkatrészből oldják meg a panel tápokon ugyanazt csak elmélkedem...ennek ellenére ez drágább mert "márkás"... :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés