Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz AxBattler #53133 üzenetére

Mindenre figyelt a tervezője: Like!
    Egyetlen ami nekem nem szimpatikus, az a nagy számú tantál kondenzátor párhuzamosan. Ez növeli a meghibásodás esélyét, ahhoz képest mintha, csak 2db szilárd-elektrolitos kondenzátort használtak volna ugyan ekkora össz. kapacitással.

• PROTRON

addikt

válasz AxBattler #53133 üzenetére

Ejnye a ****26-os hszemben pont ezen örömködtem, hogy de faja, nem kellenek átalakítók, cserébe ugye drágább a 160W-os verziónál.
    Én most rendeltem egyet, 15 napot írnak, de remélhetőleg benne lesz a jövőheti szállítmányban. Ha megjött jól megszemlézzük aztán megy bele a serverembe de hogy mennyi ideig fogja bírni azt nem tudom, nem ismerem a gyártó ilyen irányú képességeit.
    Persze van ezen a területen is nagy márka, meg is kéri a külföldről rendeléssel együtt az árat.

#53129 hegegabi80
    Ez ugye "NAS"-ba lett szánva, ez azt takarja hogy több sata csatlakozó van rajta, a fotók szerint meg van duplázva ez a kábele, tehát nem 1 kábelt terhelnek 2x annyi egységgel, ami nagyon fontos különbség.
    A 160W-os, 4k huffal olcsóbb változathoz képest a 2,5" méretű háttértárak számára szükséges 5V ágon 6 helyett 12A terhelhetősége, de a CPU továbbá a 3,5" egységek számára szolgáló 12V ágon alig 2 A-val több 10A elvileg gyártói szerint, amit inkább max 100W-al szabadna megterhelni biztos ami biztos. Azt neked kell feltúrni a netet hogy a Te procid szélsőséges esetekben mennyit kér.

Van még egy különbség, hogy ezen csak 4 pines csatlakozó van a cpu-hoz, ami eléggé vicces figyelembe véve hogy a 160W-oson, ami csak 8A-t tud oda tolni azon meg 4+4. :D

A 160W-osból is időnként van a fenti boltban, de amúgy a Hestore elektronikai üzletben szinte mindig van raktáron.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés