Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz AxBattler #52905 üzenetére

Igen, már sörözés után voltam és fejfájós álmosan. :D

Köszi, akkor power 2-es lesz, ha csak nem tér vissza a 3-as, mert pl amazon azt igéri hogy szeptember végén biztosan lesz készletük belőle, tehát feltételezem hátha idehaza is kapni lehet, tehát van értelme várólistára feliratkozni.
    Azt néztem hogy ha kap levegőt a TFX ventije, akkor elméletileg 65mm magas egy ilyen power 2-es táp, az a 70-be matematikailag belefér. :D
    Mivel a procihoz való hűtők amúgy is 40mm magasság felett kezdődnek így lett belőve a 70-es ház vastagság.

Amúgy a konkrét konfig egyelőre így néz ki:
    Asrock H570m-itx/ac (lehet végül még is a Z590-es lesz, de nagyon nem akaródzik a felesleges költekezés);
    NEM tuningolt 10600k, kell az 1 szálas magas burst teljesítmény és mert jó árban van jelenleg;
    ID-Cooling IS-47k - jó lenne top flow hűtő, de ebben a méret kategóriában ez tűnik elég erősnek hogy elbírja a 10600k-t és jó árban is van, remélem tényleg csendes.
    2x8GB LPX 3200 CL16 - szintén az ár érték arány miatt.
    Kingston A2000-500.

A befoglaló ház összege terén nem mennék 25k fölé.

PL: a barkácsolós énemnek nagyon megtetszett ez a kis "vacak" : [link]
    tudom csak flex tápokra lett méretezve, de ha megemelem a feadlapot egy távtartó lemezzel és az előlapot kib...om a kukába(mert randa), még akár jó is lehet csak elsőre kicsit tartok a lemez vastagságtól így látatlanban. de a felesleges elülső tartományban legalább a TFX kábeljeit el lehet rejteni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés