- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
dkekesi
tag
válasz
Pista0001 #18609 üzenetére
Lehet, hogy támogatott, de a mostani 6 éves géphez képest mindenképp hatalmas előrelépés lesz IGP-vel is. Az elsődleges szempont az üzembiztos és halk működés volt. Ebbe már nem tudom hogyan fért volna bele a dVGA. Persze ezt is lehet utólag bepakolni, ha keveslem az IGP-t (ebben az esetben lesz egy eladó moduláris táp
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Pista0001 #18495 üzenetére
Én is így gondolom, de egyre többen használják.
radi8tor1: Hát egy most megjelent VGA-hoz hogy szeretnél FC blokkot?
Még legalább 2-3 hét, míg jön hozzá. Már, ha úgy látja a gyártó, hogy megéri hozzá tervezni, és gyártani. a 670 Minihez meg azért nem gyártanak, mert egyszerűen nem éri meg. Ha valaki full vízhűtéses ITX-et akar, az vesz referencia 670-et olcsóbban, és arra a blokkot.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Pista0001 #18489 üzenetére
Gondolom úgy voltak vele, hogy vagy a kábelek elvezetését oldják meg azzal, hogy felülre teszik a csatlakozókat, vagy a procifoglalatot teszik fel, de emiatt a kábelezést sokkal nehezebb megoldani.
Inkább a kábelezést oldották meg, mert szerinem egy ilyen lappal, meg VGA-val szerelt konfighoz dukál egy egybevíz legalább. -
sb
veterán
válasz
Pista0001 #18340 üzenetére
Úgy értem felesleges fogyasztás, felesleges helyfoglalás ITX-ben.
Ha van különbség képminőségben, akkor nálam rendszercsere jön. Dvga-t ekkora és ilyen célú gépbe én már nem teszek.Egyébként már nagyrészt leírtam a véleményem a HTPC topicban:
- Elvileg képminőségben nincs már különbség, jó az intel.
- Gyakorlatilag a fos intel driverek miatt megőszültem, mire eltűnt a 16-235-ös kimeneti tartomány. De végül megoldódott. (A fos driverek miatt egyéb gond is lehet: nincs pl. monitor standby, volt driver amivel szétesett az XBMC menüje, stb... - egyszóval szar a driver a használhatatlanságot súrolja)
- Nincs 3D (értelmes árú intel prociban nem is nagyon lesz)
- 24p elvben jó (kicsit rosszabb mint AMD-nél), de a gyakorlatban rossz. Intelen 4 percenként, AMD-n 8 percenként van 1 frame-nyi eltérés, de előbbin droppol is az XBMC és megakad a kép, utóbbin nincs ilyen.Szóval lesz csere mindenképp, ha ezt nem javítják vagy nem lesz olcsó Haswell, aminél ez már nem gond. A driver persze ott is ugyanúgy lehet problémás hosszú távon.
Igazából alapból Kabinire cseréltem volna, de annyira nem jönnek már lassan 3/4 éves bejelentés után, hogy addig ez lett belőle.Ígértem képeket is korábban. Csak telefon volt kéznél...
A fabrikált HDD tartó aljára azóta kis gumibakok kerültek. A Coolcube oldalán egy 12-es AC venti húzza kifelé a levegőt a HDD-ken keresztül.
A paneltáp a hátsó csavarhelyekre lett felapplikálva.
Egyszer kap egy erősebb pico-t és akkor elbírja a harmadik HDD-t is. A ház fele így is üres. -
sb
veterán
válasz
Pista0001 #18320 üzenetére
Nem, ez Coolcube-ban van. A házba alapból férne vga, de a hdd-ktől nem fog.
Plussz az az 5-10W +20-30% fogyasztás. És egy felesleges komponens. Ezek már elvek.
Majd inkább lesz ebből Kabini...szabi__memo,
Nem láttam még teljeskörű teszteket, de cinebenchben pl. valamivel 2 pont alatt van a legerősebb Kabini, míg ez 2.6-2.7 körül. Ráadásul a csak órajelben (cinebench szerint arányos teljesítménycsökkenéssel) gyengébb Temash tesztekből felhasználói élményt tekintve sok jót eddig nem olvastam.De ne legyen igazam... másrészt meg ha a 2 pontos cinebench eredményt önmagában nézem az messze elég erre a célra. Igazából már 1.5-től felfelé szerintem bőven kényelmes a használat. Nemrég pedig még a 0.5 pontos Atommal nyomtam és bár lassú volt, a célnak megfelelt nagyrészt az is.
Szóval inkább csak a G2020 utáni visszalépést élném meg negatívumként. Ahhoz képest meg szerintem azért valamennyi visszalépés várható. -
-
sb
veterán
válasz
Pista0001 #18214 üzenetére
Csatlakozom:
Olcsó MX-31 + Ninja Mini. Ráadásul a hűtő mögött van a 8-as házventi. Ekkora procihoz ilyen kialakítású ház kell és meg van oldva - halkan, erőlködés nélkül - a komfortos hűtése.
Nekem bevált, igaz csak alulfeszelt 65W AMD-n van, de cserébe vmi fix 800rpm-re van letekerve a 8-as venti rajta és abszolút nem melegszik.Ha házcsere nem jön szóba akkor vmi nagy 12-14-es lapos hűtő, ami már linkelve is volt. Más megoldás nem nagyon van. Talán egy szívó ventis (Kozuti) jobb lenne ha a táp is szívja róla a levegőt, ne dolgozzanak egymás ellen.
-
orbano
félisten
válasz
Pista0001 #18013 üzenetére
99% hogy asrock lesz, nagyon elégedett vagyok velük, ahogy a rendszergazdijaink is, sok asrockos gépet szereltünk össze magunknak és az ügyfeleinknek is. egy z87m extreme4 nem lenne amúgy jó? mondjuk ehhez le kellene mondanom az itx-ről (bár reménykedem, hogy létezik matx-hezis kellően pici kuckó)
-
törölt tag
-
TomiLi
addikt
válasz
Pista0001 #17937 üzenetére
Ja, hogy akkor az egy plusz 3.5"-es hdd hely. Így már értem! A 2.5" himuro, akkor meg tényleg passzol oda!
(#17938) mrbig25 E-felett én is elsiklottam, de így nekem pont jó lenne.....
Cubitek: szép darab! Nekem is régi egyik kedvencem! Jobb kialakítású, mint bármelyik jelen kapható Lian Li
(modding szempontból) És ez is alu!Phenomra visszatérve: Viszont még mindig az a baj, hogy így is magas ez a ház nekem....
33cm
Ebben az esetben a CM 120/130 vagy FD Node304 jöhet nálam számításba.(most is bele csaptam egy mATX projektbe fejetlenül, egy (szerintem szép) SS PS07-tel, de egyszerűen nem tetszik az asztalon, hogy "magas"...
Na bocs, egy kicsit hangosan gondolkodtam....
-
Gaben01
őstag
válasz
Pista0001 #17856 üzenetére
Köszönöm a választ.Nálam a H77-I-n a lap szélén vannak,illetve az újabb Z/H87-eseken is elég jól sikerült elhelyeznie az Asus-nak,ebből gondoltam,hogy nem jelenthet nagy gondot a lap szélére tenni.Egy vga és egy méretesebb cpu hűtő esetén gondolom problémásnak az elhelyezést,de ez nyilván csak az én elképzelésem és ezek szerint a gyakorlat mást mutat.
Valószínűleg ugyan ez a helyzet a lap "belsejére" elhelyezett 2x4pin tápcsatlakozóval is (megvan rá az ésszerű magyarázat,csak nekem fura). -
törölt tag
válasz
Pista0001 #17806 üzenetére
szia Pista0001 - köszi a választ!
Proci végül olcsóbban is van az Aquánál (Intel Core i5 3.1 GHz dobozos Socket 1155 i5-3350P /BX80637I53350P/, 42690 HUF
), az átlalad ajánlott táp egy kb 5e Ft-tal drágább, viszont nem moduláris, amit persze nem soroltam fel a szempontok között, viszont helyszűke miatt észben volt az eredeti kiválasztásánál.
Előfordul a memóriaigényes alkalmazások futtatása (több kliens egyszerre, ami egyenként 2-3 GB-ot képesek lefoglalni), ezért a 16GB ram.
mégegyszer köszi a javaslatokat
esetleg hasonló kaliberű ITX-es alaplap? VGA helyett egy PowerColor HD 7850 SCS3 lett volna, de bluechip és computer emporiumnál láttam csak, ott is 64e FT-ért,és kiírták hogy nem rendelhető ... korábbi passzív (oké, félpasszív, ha házhűtést figyelembe veszem) alternatíva volt a szintén powercolor HD6850 (szintén SCS3-as hűtéssel), vagy a 2*HD7750 CrossFire-ben passive-ban, de ez a technológián okozott veszteségek, és a speciális alaplap (min 2*PCIe 8x, megfelelő slotszám (4PCIe slot a hűtésnek) miatt végül nem került figyelembe vételre.
-
d@minator
addikt
válasz
Pista0001 #17778 üzenetére
Ok. Akkor Eurocase Wi-01 + FSP300 60GHT 85+ (TFX) =16ezer Ft. Ebbe menne egy IvyBridge Celeron + Low Profile 6670 vagy 7750 + 4GB RAM ~ 63ezer Ft. Vinyóm az van.
Így a méret: 265x270x90(#17780) HookR_ Köszi a kiigazítást! (Bár van low profile SFX ami 50mm. Az 51,5 akkor is téves.)
FM2 lapok amúgy sem olcsók. Szerinted egy 6670 (190x23x62) bemenne egy 70mm házba? Necces nem? -
TomiLi
addikt
válasz
Pista0001 #17769 üzenetére
Ez igaz, ami a gombokat illeti, mert én jártam már úgy, hogy betolva a tápot "le is oldottam" a lapról a ledek csatlakozóit.....
Ebből a szempontból a Q03 a nyerő. Viszont az érdekes, hogy A Q07, és a Q27 közötti Q03-as szériánál alkalmazott bepattintós oldallap felfogatást elhagyták.... Tán nem bírta?
(#17770) mrbig25 Ne ne már! A Q33 az tényleg nem Neked való, mert túlságosan kész van a ház!
Vízre meg tényleg alkalmatlan..... Bár sokan ugyanezt mondják az SG05-re is!A Cubiteket már én is nézegettem sokat, de kíváncsian várom a fejleményeket
-
TomiLi
addikt
válasz
Pista0001 #17767 üzenetére
Igen, de a Q07 szerintem szebb, hiába nagyon hasonlóak.
A Q07-ben az tetszik, hogy csak USB előlapi csati van rajta, és jól néz ki középen.
Persze ettől még mehet bele SFX táp!Az új PC Q33-ra leszek nagyon kíváncsi! Végre nem akarja kitakarni az alaplapot a Lian Li a táppal!
-
LonGleY
veterán
válasz
Pista0001 #17744 üzenetére
Nyilván, olyasmire gondoltam csak, mint pl. a Notebook-oknál is szokták írni, hogy X és Y típusokat esetleg érdemes megnézni. De itt ez biztos összetettebb kérdés, mint ahogy az asztali gépeknél is az, a sok variálható alkatrész miatt.
Amúgy még ha nekem kéne, utána is olvasnék rendesen, de egyszerűen nincs idegzetem másnak 20 ezret spórolni, mikor már egyszer ajánlottam neki egy normális új konfigot (és nem mellesleg van rá pénze). Akkor pattanok, köszi az eddigi helpet!
-
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001 #17658 üzenetére
Megtaláltam a 90-est itthon is, nekem megérne ennyi felárat, hogy van rá gari is, viszont nem lenne gond abból, hogy a külső tégla csak 80W-os?
Akkor már csak az ajánlott paneltápra kérnék egy linket
-
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001 #17650 üzenetére
Persze, ha a belső modul nem sokkal olcsóbb mint ez a 80-as pico (gondolom a külső kockám 12V 4,5A-es teljesítményéhez úgysincs értelme nagyobbat venni), akkor nincs sok választásom
Még valami eszembe jutott: Intel H61/AMD A75 esetén kell még egy ilyen molex-P4 átalakító is, hogy induljon a lap?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001 #17650 üzenetére
Pistám értem én, de az egész "bele" kerül nagyjáb annyiba mint az a táp, ha jól saccolo, ráadásul lehet, hogy miután összeraktam inkább eladom ha a csajok nem bírják megszokni a kezelését, akkor viszont a minél jobb ár a döntő, amit erősen ront a pico-s megoldás.
Szóval honnan tudnék a legolcsóbban venni bele belső modult ami a külső 80W-os téglához megfelelő?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001 #17647 üzenetére
Csak a mennyiért a nem mindegy
Minimál konfigra nem szánnék sok pénzt, ezért kérdeztem mivel és honnan/mennyiért lehetne beszerezni?Ja igen, kaptam egy 1U magas ACE-816A tápot is ezt gondolom a legjobb ha eladom, hisz gányolás nélkül nem lehetne berakni a házba
-
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Pista0001 #17199 üzenetére
ez szép, de én jobb szeretem a saját építést
De valszeg akkor be lehet szerválni valahogy ezt a lapot
,, na várjunkcsak .. Prodi az ma és mi közti átmenet szeritnem ,mert nagy a hely benne és mégis itxet fogad,, viszont volt nekem SG05 F34R. Nagyon szerettem és sajnálom, hogy eladtam, mai napig visszacserélném
ITT találsz róla képeket is, meg van pár régebbi szgép project is régi mappákban.
Én is Slim 240ben gondolkodom, mivel a hőtermelésem elég csekély, most az i3 2100 van benn ,de ha elviszik bedobok egy sima i5 ivy-t ami 65W lesz proci felől, Vga még midnig kérdéses, de nagyon húz a szívem erre a GTX 760-ra, ha nem, akkor egy sima HD 7850. Ezt tapasztalataim szerint játszi könnyedséggel le kell, hogy hűtse a slim. Még a pumpa tartályon gondolkodom és egy DC-LT kis szivattyúra és rá szerelhető tartályragondoltam, kicsi kompakt és ahhoz képest elég erős. vga blokk 7850 esetén adott, 760 még sajna kérdéses. De szerintem egész pofásra össze lehetne dobni
ui.: itt a kis SG05ben egy HD7950 csüccsent meg. Érdekesség, hogy amíg a gyári hűtő rajt volt nem fért be. Ahogy lekerült a nyák és a gépház eleje közt fél miliméter rés maradt.. Mondhatjuk, hogy kicentiztem azt a konfigot
A másik dolog, hogy a gyári 450 es SS táp simán megbírkózott a 7950 és a 5370k tuningjával is!
-
sb
veterán
válasz
Pista0001 #17136 üzenetére
Kettővel várható, de három HDD-vel nem mertem volna rá fogadni. Ezekből viszont úgy nézem beleférhet az is akár...
Most kb. 3 éves egyébként a táp úgyhogy eddig elég jól bírta. 24-31W terheléssel, ami most felment 28-36W közé. Se az eddigihez képest, se abszolút mértékben nem egy eget verő terhelés szerintem.
Vagy igen? -
-
sb
veterán
válasz
Pista0001 #17099 üzenetére
Vagy itt, vagy a HTPC topicban 7xW-osnak írták... már ez is egy plussz infó lenne, mert ahogy írtam a külső kockája 96W-os. És akkor még további kérdés, hogy a 7xW-ból mit tud 12V-on...
Ezért is kérdeztem, hátha van pontos infója valakinek a tápról. Eddig a kis ház miatt 1HDD+1 eSATA külső HDD felállásban ment a rendszer, szóval ha 3-at nem bír akkor most is lehet a felállás 2 belső+1 külső.
Egyébként mindhárom HDD Green, szóval annyira nem vészesek, 1 HDD-vel az Ion max 31W-ot vett fel konnektorból, torrentezés közben, ahol a HDD is aktív 24W körül... tehát elég jól fogyasztanak, egyedül szerintem bootnál, a felpörgésnél lehet gáz a 2-3db.Tegnap összeraktam 2db-al, azzal simán indult... majd rámérek mennyi a boot fogyasztás és meglátjuk érdemes-e rápróbálni a 3db-ra.
F34R:
"es ha lett volna egy jobb deszkad mondjuk egy 3225-el ?"
Írtam, hogy nem a fejlesztés volt a cél, hanem inkább adódott a lehetőség. Netezni a 2100 is tökéletes volt... ahogy az A6 is az a kis felsorolt előnyökkel/hátrányokkal együtt. Nyilván egy új lap + 3225 is az lett volna, csak az plussz pénz, míg az A6 épp úgy jött be, hogy olcsó volt a csere.A H61 kb. 10-12k-t érhet, a 2100 18-19k-t, ha sikerül eladni.
Egy B75, másik H61 lap 14-16k lett volna, hozzá 3225 25k körül, használtan. Ez masszív ráfizetés, míg az A75+A6 14+12k volt. -
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001 #17101 üzenetére
Letöltés, egyebek - van egy XP-s rendszerem 3 user + 5 kötet - miatt kevés az SSD meg ugye ha összeomlik is nehezebb visszahozni az adatokat. Ezért gondoltam erre a felállásra, NSK 310-150 - re gondoltam ott még alulfeszeléssel se kell foglalkozni. Sharkoon usb3.0 külső házam van.
-
-
anytime
őstag
válasz
Pista0001 #17037 üzenetére
Tehat a diagnozis: kiszereles!
Javaslat, tapadztalat helyettuk? 120-ban gondolkodom,fuggetlenul attol, hogy elore 230-as is mehet. Persze ha van jo 230-as javaslat, szivesen veszem!Ja, vadaszom az atalakitokat az ipon es pcx oldalan, de meg nem talaltam meg, valszeg velem van a baj
-
Pista0001
addikt
-
Ispy
nagyúr
válasz
Pista0001 #17004 üzenetére
Sajnos egyenlőre jegelem a projektet, most szereltem be az új Artic Cooling Alpine-t a gyári hűtő helyére, de sajnos a felfogató keret vagy a memóriába, vagy a VGA foglalatba lóg bele (most így raktam bele), szóval majd le kell cserélnem a 2 db RAM-ot egy darabra, mert más hogyan nem megy.
-
Potzee
addikt
válasz
Pista0001 #16986 üzenetére
Pedig a Prodigy felépítése is alkalmas egy jó kis 0 dB-es konfig megépítésére...(alsó tápos, felül perforált házikó) ...benne pl. egy 65W-os APU miniITX alaplapban, rajta egy HR-02, SSD és egy 120W-os PICO
Az én konfigom sem igazán Tempest 410-be való...de egy passzív hűtés akkor működik hatékonyan, ha a házikó ventik nélkül is jól szellőzik...szóval. a Prodigy elég sokrétű felhasználást tesz lehetővé.
-
-
Potzee
addikt
válasz
Pista0001 #16977 üzenetére
Nem a terheléssel van gond, hanem a hőleadással és a szellőzéssel. A Prodigy szerintem nem alkalmas passzív táp használatára mert a táp, mint egy polcra betéve, viszonylag zárt, szűk helyen van, ahol megreked a meleg...a passzív hűtés lényege, hogy venti nélkül is könnyen szellőzik a ház és távozik a meleg levegő, de ide ebben az esetben szükséges valamilyen házszellőztetés. Viszont a fanless tápnak csak abban az esetben van értelme, ha egyáltalán nincs mozgó alkatrész a konfigban, úgyhogy szerintem egy aktív hűtésű táp vagy - kis fogyasztású konfigok esetében - PICO PSU, ami eredményesen használható egy Prodigy-ben.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001 #14212 üzenetére
Végül is milyenek a tpasztalatok a 360-osSeasonic táppal? (Fogyi, zaj, kábelhosszból eredő esetleges problémák, egyéb "jó tudni" dolog)
Van most nálam egy Corsair HX520 gondolkodom, hogy megtartsam-e vagy cseréljem le valamire ami jobb hatásfokú és/vagy szintén moduláris és kisebb
(új max. ~20k-ig szóba jöhet, használt 15-ig)
-
xtevo
őstag
válasz
Pista0001 #16483 üzenetére
Tényleg... tényleg! Elfelejtettem, mea culpa.
@imibogyo
Picit azért szkeptikus vagyok a fehérrel szemben, egy idő után nem sárgul meg?! Vagy ez ilyen népi mende-monda? Nehéz ügy, mivel többnyire világos a szoba, de ahol a gép van, monitor, bill, egér, egérpad, mind fekete, így eléggé kilógna a sorból. De tény, hogy a fehér mikró is nagyon szép. -
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
Pista0001 #16381 üzenetére
"-Ne olvass híreket fél évig." Kösz!
Könnyű ezt mondani egy "tech-freak"nek.
Helyzet az, hogy az utóbbi pár évben ugyanolyan tempóban cseréltem a gépeket, mint ahogyan kiadták az új generációt. Ennek oka az volt, hogy a kutatási projekteknél nagy előnye van az Intel SB,IB i7 szériának a többihez képest. VGA-ra nem költöttem a nagy fogyasztás miatt, pedig sok helyen 10-30x-os GFLOPS teljesítményük van a CPU-khoz képest. Mindegyik rendszert i7-860-tól 2600, 3770-ig Codegen MX31-be építettem. dVGA nem is fért volna bele.
Utóbbi időben felhagytam a kutatással, de jó lenne folytatni, az AAA játékok szintén kimaradtak 2012-től. Ott is van pótolnivaló. Ha a Richlandet (pl. A10-6800k) választom, akkor kérdéses mennyire viszi 1080p-ben a legújabb címeket medium/high beállítások mellett. Következő tervem, hogy egy komolyabb monitort veszek 2560x1440-as felbontással. Ahhoz már biztos kevés lesz.
@F34R A Haswell az AVX2 és a jobb energiagazdálkodása miatt érdekel. Ha 24/7-ben szeretnék kutatást futtatni, akkor jelentős lehet a megtakarítás az előző generációkhoz képest, vagy az AMD-hez hasonlítva. Szerintem ha valaki nagy számításra használja az Intel CPU-t, akkor TICK-TOCK-ból azt kell választania, ahol az új utasításkészletek jöttek.
E-450 tudtommal Brazos 2.0, amit a KABINI követ.
Nem összetévesztendő a KAVERI-vel ami a Richland utódja..
-
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001 #16378 üzenetére
Nem sürgős az eladás, szerencsére már szinte minden felesleges cucc elment.
ez a játszós konfig annyiból lett volna érdekes, hogy ha kiderül róla, hogy a saját szokásaim mellett nem érzem lassabbnak a mostani gépnél akkor elgondolkodom a '' visszalépésen '' cserébe az erősebb gpu-ért, így viszont túl sokba lenne a kíváncsiság, annyira nem vagyok motivált -
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001 #16376 üzenetére
Van itthon egy SG05 abban van az '' asztali'' gép (AMD 3820 + SSD + 8GB ram) viszont abból indult az egész, hogy mivel üresen kevés az érdeklődő az MX31 - re osszerakok bele egy olcsó alap játszós gépet, de ez meghiúsulni látszik.
Találtam közben még egy 1 slotos 7750 - et VTX 3D [link] nem mintha ez olcsó lenne... Nvidia esetén gondolom ami olyan erős mint egy 7750 az vagy nem 1 slotos vagy fűt mint a kazán vagy semmivel nem olcsóbb
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest