Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Nagy dilemma előtt állok, hogy maradjak a T-home-nál vagy váltsak ide. Legnagyobb gond az asszony rábeszélése
Na, de a lényeg. Amire nekem kéne azt már úgy ahogy megtaláltam. Szóval 3 TVre szeretnék családi csomagot. Ennek az ára (hosszútávon) 2599 + a két társkártyáé +299 +399, szóval hosszútávon és ha egyéb költségeket nem nézek akkor elég korrekt ár más szolgáltatókhoz képest.Milyen set top box-ot ajánlotok? Én ezt találtam ami fogad kártyát és a legolcsóbb. De ha van ettől lejjebb is akkor szívesen veszem az ajánlatokat.
Azt látom, hogy a mindigtvextra-n meg tudom venni csomagba, így már csak a maradék két box-ot kell vennem meg igényelnem társkártyákat. De erről bővebben nem találtam leírást. Ezt neten nem tudom igényleni?Számolgattam egy kicsit, ez így az első évre 65670Ft-ba fájna ami 5472Ft /hónap. Ez így elég húzós, de ha a set top boxok nem azok a tönkremenősek akkor hosszútávon tényleg jó áron ki lehet jönni. T home-nál nem tetszik, hogy havi 2x870ft a plusz beltéri havi díja, de ha gondom volt velük akkor szóltam és jöttek kicserélni. Na ezért ez a nagy dilemma
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- AM 5 lapok
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest