Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kisgyerek85

senior tag

Sziasztok!

Nagy dilemma előtt állok, hogy maradjak a T-home-nál vagy váltsak ide. Legnagyobb gond az asszony rábeszélése :DD
    Na, de a lényeg. Amire nekem kéne azt már úgy ahogy megtaláltam. Szóval 3 TVre szeretnék családi csomagot. Ennek az ára (hosszútávon) 2599 + a két társkártyáé +299 +399, szóval hosszútávon és ha egyéb költségeket nem nézek akkor elég korrekt ár más szolgáltatókhoz képest.

Milyen set top box-ot ajánlotok? Én ezt találtam ami fogad kártyát és a legolcsóbb. De ha van ettől lejjebb is akkor szívesen veszem az ajánlatokat.
    Azt látom, hogy a mindigtvextra-n meg tudom venni csomagba, így már csak a maradék két box-ot kell vennem meg igényelnem társkártyákat. De erről bővebben nem találtam leírást. Ezt neten nem tudom igényleni?

Számolgattam egy kicsit, ez így az első évre 65670Ft-ba fájna ami 5472Ft /hónap. Ez így elég húzós, de ha a set top boxok nem azok a tönkremenősek akkor hosszútávon tényleg jó áron ki lehet jönni. T home-nál nem tetszik, hogy havi 2x870ft a plusz beltéri havi díja, de ha gondom volt velük akkor szóltam és jöttek kicserélni. Na ezért ez a nagy dilemma :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák