Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam beszogni a mindig tv adásait kicsiny falumból, hivatalos oldal szerint jó vagyok mindenre tetőtéri antennával
"A kiválasztott hely vételi lehetőségei:
MUX A: tetőantennás vétel
MUX B: tetőantennás vétel
MUX C: tetőantennás vétel"Viszont az M1, M2, Duna, Duna Word csak nagyon kockásodva jön be. Minden más szabadon fogható jól jön, kivéve még az egyik radio aminek akad a hangja. Gondolok itt arra, hogy lehet gyenge a jelszint, de a tv-be nincs lehetőségem ezt megnézni. Vagy lehet más baj miatt kockásodok?
-
kisgyerek85
senior tag
válasz bigdady #1857 üzenetére
Ilyen vagy ehhez hasonló. Van neki egy adaptere is amibe kell kötni a kábelt és úgy megy a tv-be.
~25 max 30km, de egyelőre nincs tiszta rálátás. Jelenleg csak teszt miatt kezdtem el vele szórakozni.
Most néztem meg, hogy hozzám milyen torony van közel, amikor kint voltam akkor még nem teljesen voltam tisztába vele, így körbeforgattam az antennát. Több helyen bejött, de egy helyen jön csak be a fent említett kockás csatornák, más ponton még ez sem jött be.
Gondolom ha csinálnák tiszta rálátást (kikerülnek háztetőre) akkor már jó lenne.? -
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom azon, hogy leváltanám a mostani T-home tv-met erre.
3 Tv van itthon. Mindegyikhez kellene beltéri + kültérbe egy antenna.
A legnagyobb csomagra lenne szükségem, legalább két tv -re kellene az extra . Na és innentől nem értem.
Mert ha rendelek kártyát akkor az csak egy dekóderbe tudom belerakni.? Akkor a másik tv /ken hogyan tudom nézni az extra csatornákat? -
kisgyerek85
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Tényleg nincsen. A nappali TV-je egy 37LG5000, ami meg a hálóba van az még öregebb.
Hát számolgatok majd egy kicsit aztán meglátom, hogy megéri e belefogni. -
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Minimum 4db tv-re szeretnék mindig tv extra családi csomagot kötni, de arról nem találok információt, hogy hány tv-ig tudom ezt megtenni.
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Nagy dilemma előtt állok, hogy maradjak a T-home-nál vagy váltsak ide. Legnagyobb gond az asszony rábeszélése
Na, de a lényeg. Amire nekem kéne azt már úgy ahogy megtaláltam. Szóval 3 TVre szeretnék családi csomagot. Ennek az ára (hosszútávon) 2599 + a két társkártyáé +299 +399, szóval hosszútávon és ha egyéb költségeket nem nézek akkor elég korrekt ár más szolgáltatókhoz képest.Milyen set top box-ot ajánlotok? Én ezt találtam ami fogad kártyát és a legolcsóbb. De ha van ettől lejjebb is akkor szívesen veszem az ajánlatokat.
Azt látom, hogy a mindigtvextra-n meg tudom venni csomagba, így már csak a maradék két box-ot kell vennem meg igényelnem társkártyákat. De erről bővebben nem találtam leírást. Ezt neten nem tudom igényleni?Számolgattam egy kicsit, ez így az első évre 65670Ft-ba fájna ami 5472Ft /hónap. Ez így elég húzós, de ha a set top boxok nem azok a tönkremenősek akkor hosszútávon tényleg jó áron ki lehet jönni. T home-nál nem tetszik, hogy havi 2x870ft a plusz beltéri havi díja, de ha gondom volt velük akkor szóltam és jöttek kicserélni. Na ezért ez a nagy dilemma
[ Szerkesztve ]
-
kisgyerek85
senior tag
Pár napja írtam, hogy mit szeretnék. Szóval 3TV-re családi csomagot, de mielőtt belekezdenék, inkább kérdezek, mert nem akarok pofáraesni.
Antennának sima lepkeantennát alkalmaznék, ezzel az antennával Anyumnál az ingyenes csatornák simán bejönnek. Mivel csak 1Tv van a családba amihez nem kell beltéri ezért csak vásárlás után tudom tesztelni, hogy mi lesz akkor ha 3felé osztom.
Szóval van egy ilyesmi splitterem, ha ezzel szétosztom attól a fizetős csatornákat tudom nézni? Ez azért merült fel benne, mert műholdas szolgáltatásnál ugye a parabolától direktbe kell vinni a készülékekhez a kábelt. -
kisgyerek85
senior tag
Ok, köszönöm. Itt a két kártyásat gondolom úgy értetted, hogy már a meglévő előfizetés mellé amihez járt 1 beltéri?
Ebből jutott az eszembe, hogy a 3.tv-re ami a konyhába van elég lenne az a kép is ami a nappali beltérije ad. Szóval koax kábelen el lehet ezt osztani két felé? Egyik hdmi-n a plazmába, koaxon meg ki a régi kicsi crt-re?
[ Szerkesztve ]
-
kisgyerek85
senior tag
Eszembe jutott egy dolog ami miatt lehet a 3 beltéri marad életképesnek. Pár napja csináltam meg Nagymamámnál az antenna átforgatását meg a beltéri behangolását. Amikor indult a beltéri megkérdezte az alap dolgokat és én akkor nem törődtem a 720/ 50 vagy 60Hz beállítással (CRT Tv-je van) Amíg a menübe járkáltam addig nem is volt gond, de amikor megtalálta a csatornákat és az egyiket elindítottam akkor sötét lett a kép. Na egyből beugrott, hogy a nem megfelelő felbontás miatt van. Sajnos a távirányítóján nincs olyan gomb, hogy lehessen váltogatni (nekem a t-home tud ilyet) így hirtelen nem tudtam, hogy hogyan fogom visszaállítani, de a rádió gombra nyomva lett kép és ott egy gyári beállítással újra tudtam kezdeni az egészet. Na szóval ebből kiindulva akkor lehet nem működne a két külön felbontás nálam sem.
szerk: azbest mire megírtam már te is megírtad. Szóval akkor lehet életképes ez így? 1Hdmi-n a plazba és koaxon a crt? Lesz mindkettőn kép?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest