- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz
garga01 #22075 üzenetére
Ezek szerint Dokynak régi rendszerű lehet, megy ameddig megy, nekem már nem lesz más választásom.
Igen, jól dugtam be. Volt popup buborék, hogy modul-t beraktam és eltávolitottam (miután kihúztam), tudtam olvasni az adatait, információkat a Sony hozzá tartozó menüpontjában.
Én arra gyanakszom, hogy ezekkel az integrált cuccokkal van a gond és mégsem kompatibilis teljesen (TV tipust ellenőrzött a műszakis, támogatott egyébként). Van egy tippem, hogy egy hagyományos modul + kártya verzió működne.
Sajnos azt kell mondjam a sok tanácstalanságból, szerződés "elrögzítésből", fél információkból és teljesen fals infókból is - ld. 4 nap után inaktiválják az eszközt, ha nem nézek semmit rajta- , hogy nincsenek a top-on szakmailag. Gondolom a backend csapat is hasonlóan felkészült. Hasonlót tudok elképzelni, mint ahogy a UPC amortizálódott le a mostani Vodafone utód szörnyeteggé... Szakemberek elmenekültek, létszámfeltöltés azzal, aki hajnaldó náluk dolgozni, de onnantól kezdve irány a lefelé.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest