Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sword

őstag

válasz garga01 #22075 üzenetére

Ezek szerint Dokynak régi rendszerű lehet, megy ameddig megy, nekem már nem lesz más választásom.

Igen, jól dugtam be. Volt popup buborék, hogy modul-t beraktam és eltávolitottam (miután kihúztam), tudtam olvasni az adatait, információkat a Sony hozzá tartozó menüpontjában.
    Én arra gyanakszom, hogy ezekkel az integrált cuccokkal van a gond és mégsem kompatibilis teljesen (TV tipust ellenőrzött a műszakis, támogatott egyébként). Van egy tippem, hogy egy hagyományos modul + kártya verzió működne.

Sajnos azt kell mondjam a sok tanácstalanságból, szerződés "elrögzítésből", fél információkból és teljesen fals infókból is - ld. 4 nap után inaktiválják az eszközt, ha nem nézek semmit rajta- , hogy nincsenek a top-on szakmailag. Gondolom a backend csapat is hasonlóan felkészült. Hasonlót tudok elképzelni, mint ahogy a UPC amortizálódott le a mostani Vodafone utód szörnyeteggé... Szakemberek elmenekültek, létszámfeltöltés azzal, aki hajnaldó náluk dolgozni, de onnantól kezdve irány a lefelé.

The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés