Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Sajnos továbbra se jó a helyzet és már csak az alap csatornák jönnek be.
Vasárnap még ment minden jól, de gondoltam felhívom őket, hogy CI modullal együtt tudtunk csak venni előfizetést. Ekkor mondta, hogy jó is, hogy hívtam mert ezt az újat mindenképpen aktiválni kell.
Holott ugye az üzembe helyezés pappírján csak annyi szerepelt, hogy kikapcsolt állapotban csatlakoztassa a TV-hez.
Végül arra jutottunk, hogy szüntessük meg a régit, kaptam egy új szerződésszámot, és rövid időn belül működni fog ezzel az új kártyával is. A régi chip-es kártyát meg majd adjam le a Digihez. Illetve az új CI modul VSC ID-jét is bediktáltam neki és mondta, hogy okés aktiválja.
Nah most ott tartunk, hogy hétfő óta csak az alap csatornák jönnek be akárhányszor újra hangoljuk. (18 digitális találat). Illetve ugye a régi CI+chip kátya megoldáshoz volt egy set top box is[link]
Ma felhívtam őket, már az új szerződés számommal és rákérdeztem nézzük már meg jól működik-e náluk minden. A válasz igen él a szerződés, majd küld egy frissítést, hangoljuk újra a tv-t. Rákérdezve, hogy kell e bekötni a stb-ot a válasz, hogy vagy ez vagy az. Tehát gondolom ne legyen bekötve ha már más a CI modul is mint a régi. Most kiiktatva mindent, tv-be csak az antenna megy és az új CI modul. Újra hangolva (digitális és analóg) csak az alap csatornák jönnek be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest