- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
peppe79 #19666 üzenetére
A 752HD ha egyszer betöltötte akkor az stb kikapcsolásáig megtartja (illetve ha a takarékos készenlét aktív akkor utána is), de az is csak akkor tölti le ha átváltok az adott mux egyik csatornájára. Az én LG TV-im is valóban betöltenek mindent, na de nem is annyiba kerülnek mint egy stb. Gondolom kicsit bővebben is vannak memóriával mint egy 10-20e Ft-os doboz, meg azért a TV-ken lévő OS is valamivel komolyabb talán.
-
@farkas-j
olyan azért volt a régi wayteq-el is hogy ugyan mutatott EPG-t minden mux minden csatornájára, csak épp nem az aktuálist hanem amit pl előtte nap töltött le. Vicces volt néha amikor azt hittem jé ismételnek egy filmet ami előző nap ment, odakapcsoltam és egész más ment aztán akkor már persze lefrissült az epg is a valós műsorra
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest