- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:51 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
A bukási ráta nincs mindig összefüggésben a vezetési készséggel.
A robogó jó ugródeszka, hogy közlekedni megtanulj. Én B125-ben gondolkodom továbblépni, mert rendszám, két személy, Budapest belterületén több, mint elég, és kis vidéki kirándulásokra is be lehet fogni.
Én például lennék olyan perverz, hogy Budapestről Zalaegerszegre lemenjek Párommal egy ilyennel.De a meglévő 50 ccm mellé előbb autó lesz véve.
-
macilaci78
nagyúr
-
Debilon
addikt
-
Den
veterán
-
DigitXT
félisten
Isten őrizz, hogy az 50-es robogók mellett kampányoljak, sőt!

Őszintén megmondva az életben 1x ültem 50-es 2T robogón, és
az is egy kistestű gép volt. Korábban meg (amíg ugye "A" jogsit
csináltam) egy 4T 50-es robeszt béreltem, az "nagytestű" volt.
(Szerk: idézőjel, mert nem vagyok benne biztos. De "ránézésre"
nem akarták elhinni, hogy 50. Keveset evett, viszont nem ment.)De a nagyobb gépek (maxirobogók) voltak a "szívem csücske(i)"
a kinézetük, és (akkor még csak feltételezett) kényelmük miatt.
Aztán szép lassan fellépegettem a "ranglétrán": 125-180-400.
Ha most kéne gondolkodnom, hogy mi jöhet ezután: nehéz ügy.
Nagyobb robogó még csak-csak akad, de igen ritka. (Praktikus
meg még kevésbé. Tehát egyelőre inkább nem is agyalok rajta.)kis sportgép
Ja, az a legviccesebb. Sportmotornak akar látszani, aztán zümi,
nem megy, és vagy ezret kell váltani, mire elérsz 60 km/h-ig.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De biztos qrvanagy feeling. Akkor már 1000x inkább a DT. Nem
akar többnek látszani, mint ami, de amire van, arra használható. -
Den
veterán
Most gyorsan megnéztem 50-es enduróból mi a felhozatal, és van egy rakás 80 és 150k közt, aprilia rx, derbi senda honda mtx, yamaha dt... Nyilván a 80k-s az már nagyon a legalja állapot, de ahogy nézem 130k- ért már értelmes gépek vannak amit egy jó szerelő hibátlanra megcsinál 50-60k-ból, lehet még annyi sem. És akárki akármit mond, hogy az még nem motor, stb.... ha a csomagtér és az automata váltó kényelme nem fontos, egy ilyen nagy kerekű, masszív futóművű enduro, sajnos a magyar útviszonyok mellett lényegesen sokoldalúbb mint egy robesz.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
DigitXT
félisten
-
Dealer95
őstag
-
kcsa
veterán
-
SirKero
őstag
-
Den
veterán
Ha 200k a keret, felejtsd el a simsont. 3 simson full felüjítása után mondom. Látszölag olcsó, meg az alkatrészek is, de mindegyik már valamennyire gányolt, a kapható alkatrészek többsége rettenet, eszmletlen pénzt el lehet költeni, mire hibátlan lesz, és még akkor is lesz mindig vmi apróság. Hobbi motornak jó, ha szeretsz szerelgetni, de ha közlekedni akarsz akkor dt 150k-ért, 50k- ból megcsinálod tökéletesre, és évekig csak tankolod. Esetleg ha kifogsz egy régi levegős dt-t, aiből nem akart egy tini versenymotort csinálni, felújítva lesz egy nagyon hangulatos kis retró mocid.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
SirKero
őstag
-
runner 125
nagyúr
-
SirKero
őstag
Ha esetleg a Simson mellett döntesz szerintem ezt érdemes megnézni Jóval az az összeg alatt van amit szánnál rá így még maradna is bőven

-
huszi.gyb
senior tag
-
SirKero
őstag
-
kcsa
veterán
-
DigitXT
félisten
Esetleg tirisztor, de nekem fogalmam sincs.
Tényleg.
Nekik talán... -
Bogyó bá'
nagyúr
-
huszi.gyb
senior tag
Ezekről nem nyilatkoznék, mert konkrétan egyiken sem ültem/nem tudok olyan akinek volt/van most.
Általánosságban: Hondák nagyon jók szerintem (nekem Tactom van, NSR125R-rel van még tapasztalatom)... Jó gépek, de... Nagyon vigyázz arra, hogy jó állapotút fogj ki. (Ezek nem a 20 000Ft-osak, sajnos azokat nem éri meg életre kelteni). Amelyiket legyilkolták, azoknál sok apróság előjöhet, amit már drága javítani. (akár 50-100 000-et is bele lehet ölni ).
szerk: Ha a stílus mindegy, azt vedd, ami a legjobb ár-érték arányú (de leginkább legjobb állapotú )

-
akos3
addikt
-
huszi.gyb
senior tag
DT-k jó gépek, egyik ismerősömnek volt. Nagyon szerette. (Bár azt hiszem az nem 50-es volt, csak rendszám nélküli...) 80vagy 125, nem emlékszem, csak, hogy szerette.
Riejuval kapcsolatban csak Toreo 50 robogóról tudok nyilatkozni. Haverom 2 évig használta, utána 1-et állt, majd pár hónapot használtam én. Sehol nem hagyott ott, ez tény. Viszont nagyon silány minőségű szerintem.
-
SirKero
őstag
-
huszi.gyb
senior tag
Szia!
Mostanában én is szívtam pár 50-es robogóval. Szerintem tök mindegy mit veszel, nem a márkával van a gond. Mindenképp olyat vegyél, amit naponta használtak. (Amiket én vettem mostanában, azok nem napi használatban voltak, egy kivételével, de az meg nagyon kivolt). Így mind bontásra kerül, mert nem lehet megmenteni, hiába próbáltuk.
4L alatt, ha jó a csuklód a fogyasztáshoz szerintem majdnem bármelyik gyári elmegy.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nyogo83
sityupityu