Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molecula
csendes tag
válasz Balupapa #3488 üzenetére
Sziasztok egy évig motor és autó szalonban dolgoztam!Ismeritek a KYMCO robogókat?
Ha ''régi'' akkor csak annyi kell amit leírtál!De ajánlom mert már kérik a rendőrök a cm50-es beütést és az ezt igazoló szervíz álltal kiállított papírt! Elvileg minden márkaszervíznek már kell rendelkeznie ilyen beütő kötyüvel!!
JuSzT: Ha szombathelyi lennél kapásból tudnék mondani 3 helyet ahol megcsinálják!
Nem baj ha nem értesz hozzá az a jó, mert nagy munka és nem szabad neki állni!
Meg érdeklődőm, hogy a környéketeken kihez érdemes vinni!Pályázatok írását, figyelését, vállalom cégek és civil szervezetek számára! sokadik nap
-
-
stargazer
senior tag
válasz Balupapa #4685 üzenetére
nekem ez gyanús
nehogy az legyen hogy nagyobb a baj és rákölthetsz 6x annyit mint amennyiért vetted mert akkor nem is volt olyan jó móka...
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
Atomgeszi
veterán
válasz Balupapa #5400 üzenetére
Robogóra is kell M jogsi!
Amúgy én inkább fekvő minarelli blokkal szereltet vennék. Több hozzá az alkatrész mint a csoda diohoz stbhez. Yamaha Jog esetleg. Csak ugye ezeknek a hátrányuk, kis kerekek, dobfék hátul, léghűtés, kicsik. Rázós útra jobb olyan motort venni, aminek 12nél nagyobb a kereke. Esetleg megmondod mennyit szánsz rá?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Balupapa #5403 üzenetére
150ért már kapsz minarellis SR-t(talán), malaguti f12-t, használható aeroxot ennyi pénzért biztos nem kapsz. Szerintem ezek között lenne érdemes szétnézned!
Bármelyikkel jobban jársz mint a DIO-val.(nem fikázásképp, nem akarom lehordani a diokat )
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Balupapa #5424 üzenetére
Jah ez japán belpiac lesz szerintem, bár 2002-óta nem nagyon változott a kinézete. Még azt is elhinném, ha 05-ös lenne. De van másik Jog is, az RR a vizhűtéses Minarelli blokkos a sima Jog meg levegős. Nagyobb testű ennél. Az ára egész jó, ha valóban annyi km van benne. Csak azok a pici kerekek...
Explosión de dos tiempos
-
-
-
-
DigitXT
nagyúr
válasz Balupapa #12117 üzenetére
Nekem éppen egy 180-as Majestym van. Mivel nagyobb gépem eddig nem volt, ezért nem tudom máshoz, pl. a 250-eshez viszonyítani. Korábban 150-es volt, ahhoz képest azért jobban megy, így Bp-re már pont elég, amit tud... (Hosszabb távra, városon kívül azért nem indulnék el vele, bár óra szerint 120 fölött van a vége, de ott már szétpörög, meg most egy LeoVince kipufogó van rajta, aminek a hangja miatt sem ajánlott "széthuzatni".)
Általános vélemény? Inkább kérdezz, mi érdekel.
-
koshmar
addikt
válasz Balupapa #12797 üzenetére
A jobb félén nyilván azt értette runner 125, hogy 70-es henger, légszűrő, variátor, és még egyéb jóféle Malossi cuccok.
Ezeket a csöpp 70-eseket 26-28 lóerőig is fel szokták húzni./Jópízír persze/Egyébként érdekes, hogy az 50-es Aerox blokk víz, míg a 100-as levegőhűtéses.
/Nem biztos, mintha egyszer ezt olvastam volna egy Motorrevüben./[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
runner 125
nagyúr
válasz Balupapa #12797 üzenetére
"Minden szentnek maga felé hajlik a keze."
Nem érdekem fikázni, és tényleg jó az ára - kétség kívül. Viszont hosszútávon is bírja tartani az iramot egy 70-es vizessel?
Hidd el, megfordult már nálam pár robogó, sőt annó túráztunk (180km) is egy 100-as Aerox-szal közösen, 70-80-as utazót bírta, mert egyszerűen túlmelegszik és elgyengül.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Balupapa #12802 üzenetére
Szabad tudni a korod?
..várd meg bajnokpityu-t, majd ő is nyilatkozik a témában, úgy rémlik van némi összehasonlítási alapja neki is.
Egy jól beállított 70-es DR gyorsulásban is jobb eredményeket produkál. - Ezt már nem akartam újra felhozni, mert így is flame van az egészből, annak ellenére, h nem "leszóltam" a motort, hanem a tényeket közöltem.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tothgera30
Ármester
válasz Balupapa #12807 üzenetére
Áh, volt olyan mikor én hirdettem a motorom, még hajnal 2-kor is hívtak hogy felújított Simson S51e csere nem érdekel-e, és mikor mondtam hogy 40k-ba tudom beszámolni, akkor még fel voltak háborodva hogy mit képzelek én . Tehát utálok motort hirdetni, eladni, bár eddig az összeset sajnáltam, talán az utolsót nem annyira, de azt már nem volt szabad otthagyni, mert kihajtották volna ki szívét, így legalább gondos kezekbe került, és ezt úgy írtam le ahogy az Autókereskedők című műsorban szokás .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tothgera30
Ármester
válasz Balupapa #12811 üzenetére
Akkor jó helyre került, főleg ha vigyáz rá és sok kis robogó után már meg fogja tudni becsülni.
#12812 Brogyi: Miért én, én ezt nem értem!? Annyit látok hogy van egy gány Cbr, kisgyerek feszít rajta, ad hozzá egy telepi Etz-t és kész. Valahogy ez nem az én stílusom, még ingyen se kellene egyik motor se. Viszont haver kiszúrt egy 09-es 600RR-t 4000km-rel 1,7-ért, hétvégén megyünk érte, neki lesz!
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
runner 125
nagyúr
válasz Balupapa #12830 üzenetére
..meg egyébként is, ennek csupán annyi köze van a Jog blokkhoz, h a kínai szutykok az öntőformát egy olyanról _lopták_ le. De sokkal silányabb az egész minősége. Főtengely ezekben általában vékonyabb, nem beszélve, h az elektronikájuk hajlamos idő előtt elszállni.
-
runner 125
nagyúr
válasz Balupapa #12893 üzenetére
Az smkp. 90%-nál megadott évjárat csak iránymutató - pontosabban 2-3-4 évet lehazudnak a korából. Így erre soha nem szabad adni.
Morini gyártását 2003 nyarán fejezték be.
Igazán a jobb oldali dekli részről lehet megállapítani, mivel a Piaggio belső vízpumpás, viszont a Mina és a Morini külső, ez külsőnek tűnik - bár nem egyértelmű.
Első blikkre nekem Morini-nek tűnt.
Mina blokk, ez pedig Morini"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest