Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

nagyúr

válasz kcsa #44623 üzenetére

Honnan látjátok az alsó értékét?:DDD Amúgy voltam a Madisonnal a Kék Holdban.:K
    Látta is, hogy üt: lekapta a tárcsát, megpucolta a felnit, meg a tárcsát is. Felrakta,
    nyomatékra húzta a csavarokat, aztán jöhetett a mérés! 0,1 mm-t mért.:B Mondta,
    hogy ez már rendben lesz, én meg örültem, és el.:D 2 pénz, nem tétel. Viszont az
    öröm nem tartott sokáig, mert bár SOKKAL jobb a helyzet, még mindig vibrál a fék.
    Kis tempónál meg nagyon ingázik a fékhatás: bólogat is a motor, szóval fos, na.:O
    De azért már mertem vele fékezni, így gyorsítani is. Biztos beszippantott pár decit.
    Nagyon érdekes amúgy, mert az előző - baromi vállas - tárcsával ezt nem csinálta,
    ez meg zsír új (EBC) tárcsa, így nem értem: gyári hibás lehet, hogy nem egyenes?

Szerk: megtaláltam, kattintható a kép.:D Hát, a 28 Nm határeset: azzal még éppen
    ellennék.* 11-re ugye az sem jó, amit meg 28-ra kell húzni, arra meg pont jó. Azért
    arra felhívnám a figyelmet, hogy nem mindegy a tűréshatára sem. Ha pl. 4%-os, és
    azt kalibrálva is tudja, az egy jó kulcs. Ha meg eleve nem annyi, vagy állítólag még
    rendben van, de gyakorlatilag meg nincs, akkor bukta (túlhúzod, vagy nem eléggé).

*: megjegyzem, ha ez most vasárnaptól akciós, nem mehettem volna már eddig is
    a Madisonnal, még ha amúgy egy nagyon megbízható, profi szerszám is 5K-ért.:B

[ Szerkesztve ]

• Bogyó bá'

nagyúr

válasz kcsa #44623 üzenetére

Igazság szerint én is olyat keresnék (szelephézag állításhoz), de annyi fölös pénzem most nincsen... ...a legtöbb célra viszont ez is megfelelő lesz szerintem (kerékcsavarok, fék csavarjai autón, motoron).

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák